Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krach

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grafter ELÉG, szavazz! 2009.06.05 09:59:00
Az EP-kampányelemző sorozat utolsó elemeként lássuk annak a pártnak az anyagait, amely a közvéleménykutatások alapján a legtöbb szavazatra számíthat a hétvégi megmérettetésen. A Fidesz plakátjait vizsgálva láthatjuk, hogy nagyon letisztult megoldást használnak, nincsenek…..
Grafter Győzhet a Jobbik? 2009.06.02 09:08:00
Az EP-választások közeledtével egyre nagyobb tömegben zúdulnak ránk mind a plakátokról, mind a TV-spotok vagy vírusvideók révén a pártok  választási üzenetei. Szó esett már eddig az MDF, SZDSZ és MSZP kampányanyagáról. Lássuk most a „nagy mumus”, a Jobbik…..
„Válság ellen nincs mit tenni!” hívja fel figyelmünket a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) legújabb kommunikációs eszközén, a szórakozóhelyekre és éttermekbe elhelyezett freecardokon.Először is hamár válság, néhány gondolat arról, mennyire hatékony eszköz a…..
Grafter MDF: Habsburg kiegyezés 2009.05.21 10:09:00
A jól sikerült pinocchiós plakát után lássuk milyen anyaggal rukkolt elő az MDF az EP-választási kampányában.A párt az utóbbi időben elég sokszor került a média kereszttüzébe, köszönhetően többek között Bokros Lajos napról napra változó lehetséges pozíciójának. A…..
krach 2009.05.21 11:59:39
@Herr Flick: Az biztos, hogy most egészen meglepő irányba építkeznek. Amúgy szerintem még az is jobb lett volna, ha Ibolya virítana a plakátokon, őt legalább ismerik és a népszerűségéből is maradt még talán...
Az egyik blogger-kolléga a minap azon kesergett, hogy az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit csinál az Európai Parlament. Példaként egy olyan esetet hozott fel, amelyben egy reménybeli választóival ismerkedő ír képviselő-jelölthöz azt a kérdést szegezte a közönség egy…..
Megbukott a cseh kormány. A magyar belpolitikán edződött szívem még csak nagyobbat sem dobbant a hír hallatán, hisz mondhatni nálunk is pörögnek az események.  A méltán irigyelt csehek kormánya úgy bukott meg, hogy a korábbi kormánypárt négy, immár független tagja a…..
Magyarországot bírálta Robert Fico miniszterelnök, amiért a szlovák titkosszolgálatokat sejtik a magyarországi romák elleni támadások hátterében. Fico szerint déli szomszédunk a szélsőségesség útjára léphet. "Ha egy országnak komoly szociális és gazdasági problémái…..
Grafter Ez jár nekünk: BKV! 2009.03.12 16:22:00
A tegnap napvilágot látott hírek szerint megszületett a BKV szlogen pályázatának győztes jelmondata: Önnek jár!A felirat egyelőre még nem került „forgalomba”, ezért a vizuálisabb típusú utastársaim kedvéért íme egy minta, hogy nézne ki mindez a jelenlegi arculatba…..
Az új amerikai elnök, Barack Obama nekilátott országa rendbehozatalához, egyszerre küzd a világválság ellen és gondolkodik hosszútávon, ami természetesen a fiatalok képzését (is) jelenti.Az köztudott -szinte az egész világon- hogy az átlag amerikai nem a tudásáról híres. Ezt…..
… a Vodafone által meghirdetett Nagy becézőversenynek köszönhetően.Bár a Valentin nap már elmúlt, Nőnap alkalmából újra lehetőség nyílik egymás becézésére. Valószínűleg ezt a Vodafonnál is így gondolták, hiszem Nyünyő még mindig az utcákon hódít. Éppen…..
Többek közt a budai Vár is áldozatul esett a válságnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy holnap buldózerrel esnek neki városunk büszkeségének, de sajnos a Vár felújítása még „várat" magára…De a szóviccek áradatát rövidre zárva, a lényeg, hogy a budai Váron…..
Grafter Reklámozz hóemberrel! 2009.02.26 10:18:00
Ha már tél és hóesés, nézzünk egy olyan ötletet, amely talán minden idők legolcsóbb, és egyben „legtiszavirágéletűbb” kreatív megoldása, a hóember. Nem olyan rég a körúton sétálva a képen látható figurára lettem figyelmes. A élelmiszerüzlet vezetője vicces…..
krach 2009.02.26 13:51:14
@eurOP: nekem a T-com. De akkor azt úgy lenne érdemes megoldani, hogy a szeme helyére tenni a pöttyöket, Plusz fel lehetne turbózni egy rozzant telefonnal :-)