Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cameo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott hagytuk abba legutóbb, hogy Cuddy mégsem lett örökbefogadó szülő, de helyette jött hozzá House, istenesen lesmárolta, majd gyáván elhúzta a csíkot. Ez egész pontosan a mostani (The Itch az eredeti címe, sajnos magyarul a többletjelentés visszaadhatatlan) epizód előtti iccaka…..
cameo 2009.05.25 13:51:25
@gabben: szomszédok-at én sem nézem, a hv viszont kihagyhatatlan...
tök jó, hogy elkészült ez a hv!
szlovenszko Autonómiakomédia 2009.05.22 08:18:00
Egy évre is elég lenne az utóbbi hetek pár botránya, de vegyük elő talán a legaktuálisabb témát. Van benne emberi kicsinység, irigység, titkosszolgálat, magyarkodás. Szlovákiában -a többi környező országbeli magyar közösségtől eltérően- már régóta indexlistán van az…..
Lesz itt minden mint a búcsúban – hejehuja, tánc, ahogy Füles mondaná, de csapjunk bele. Lejátszódik Ellen meggyilkolásának kísérlete, most már van arca is a gyilkosnak (áldozatnak) – mennyivel jobb így! Kiderül az is hogy mit jelentett amit Frobisher embere mondott…..
cameo 2009.04.29 19:51:41
cameo 2009.04.29 21:12:12
@Boogie66: ez azért elég durva. pláne, hogy Patty akkora arc (Glenn Close pedig, ahogy játssza....), hogy nem lehet nem imádni.
amúgy, ha sikerül megöletni Ellent, akkor a szalag se került volna Patty-hez végül, nem?
hogyvolt Szomszédok 1x14 2009.04.28 09:00:00
Teleregényünk elmúlt része meglehetősen lapos volt, néhány kiemelkedő pillanat volt csak: Mágen és Juli rongyrázós buliban voltak, ahonnan le kellett lépni Ádám miatt, ezen Juli berágott; Takiék lakásából, meg a Lantos utca 8. egyéb részeiből is wellness-központ lett, már…..
Botswanaban fotózták le a rózsaszín bébielefántot egy nyolcvan elefántból álló csordában. A szakértők szerint egy albínó egyedről van szó, amely az afrikai elefántok körében hihetetlenül ritka. Szerintük a borjú nem fog sokáig élni, mert az erős, afrikai napfénytől…..