Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyoker

4 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legidegesítőbb, ha a kis, kerti veteményesünket kártevők pusztítják el. Nem feltétlenül kell vegyszerekhez nyúlnunk, ha meztelen csigák felzabálják a kertet, többféle ház praktika is létezik ez ellen. Bálint gazda szerint a növények köré hamut, tojáshéjat vagy sót kell szórni, ez ugyanis…..
Hihetetlenül fel tudja dobni egy nem szokványos bútor a legunalmasabb gyerekszobát is. Annak ellenére, hogy ilyen meseszerűen tekeregnek, egész használhatónak tűnnek azokkal a vízszintes polcokkal. A fiókba mondjuk nem tudom mit tennék. ..
A gyerekek szeretik az állatokat. Legtöbbjük szeretné, hogy lehessen egy igazi háziállata, ami a legjobb barátja lehet. Általában viszont egy gyerek nincs felkészülve egy valódi háziállat felelősségtejes tartására. Egy ilyen ágy talán addig is kárpótolhatja, amíg kicsit…..
A modern gyerekbútor-tervezők megpróbálják megvalósítani a mesék világát a gyerekszobában.Emélkszel amikor még kicsi voltál, milyen nagynak tűnt minden? :) ..
Január 2012!..
lyoker 2011.09.05 12:51:59
A MacRumors, az iPatchiPods és a 9to5Mac is lehozta azt a fotót, amin valószínűleg az iPhone 4S kerete látható, ami ugye a felépítésből adódóan lényegében az antenna. Elsőre nincs a fotón semmi különös, alaposabban megfigyelve azonban kiderül, hogy míg az iPhone 4-nél…..
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
lyoker 2011.05.30 00:57:19
Appleblog Ilyen lesz az iPhone 5 2011.05.24 12:14:01
Természetesen egyelőre csak találgatások vannak, de ezeket érdemes csokorba szedni.Ami most már a legbiztosabbnak tűnik, hogy az iPhone 5-ben még kisebb SIM-kártyát tesznek a mostani MicroSIM-nél, az okokat nehéz lenne megmondani. Az Apple keményen lobbizott azért, hogy saját,…..
Főleg, hogy eddig sem követett. Csak jött velünk, és rögzített néhány pozíciót, meg wifi-routert, az Apple azonban kiadta az iOS 4.3.3-as verzióját, ami pontosan ezt a bugot javítja. A készülék ugyan továbbra is jegyzetel, miközben sétálunk, ám csak egy hétig, és az adatokat…..
Csak annak meglepő Daniel Alegre, a Google ázsiai területi vezetőjének kijelentése, aki az Android előtt, és a versenyhivatali vizsgálódások közben nem követte figyelemmel a két cég kapcsolatát. A vezető ugyanis most azt állította, "nem lát iPhone az Android ellen…..
Csaba vigasztalhatatlan, az Apple ugyanis nyíltan fellépett a kedvenc programjai ellen. A héten a cég kiadott egy közleményt, amiben megpróbálták pontokba szedni, milyen alkalmazásokat miért fognak kitiltani az AppStore-ból.Számtalan kritika érte emiatt korábban az Apple-t, és az…..
lyoker 2010.09.12 00:15:07
Appleblog Vibrál az új iPod touch 2010.09.06 12:44:19
A negyedik generációs iPod touch nemcsak kétszer jobb, mint az elődje (legalább), de úgy tűnik, vibrálni is tud. Erről árulkodnak legalábbis a szétszereléséről szóló fotók.A hírt maga az Apple is megerősítette, a honlapján írja, hogy a készülék vibrál, ha hívást…..
lyoker 2010.09.06 12:55:09
Már amikor azt hinnénk, hogy a Foxconn shenzeni üzemében dolgozóknak jobb lesz, mert 60 százalékos fizetésemelést, valamint családjukhoz közelebbi munkahely ígéretét kapták, és miután úgy döntöttek, hogy nem fizetnek az öngyilkosok családjainak bánatpénzt (ami miatt az…..
az Artikulator egy iPad app ami lehetővé teszi hogy zenét rajzoljunkaz ábrákból, de főleg a pontok nagyságából alakul ki a dala felfelé tartó vonalak emelik a hangmagasságota nagyobb foltok erősítik a hangerőta videóban még csak a demó verzió láthatólesz hozzá majd több hang…..
lyoker 2010.05.27 23:24:21
@proto-n: kipróbáltam, kijött a 42
SF.blog A jövő repülőgépe 2010.05.27 17:00:00
Ugorjunk 40 évet előre Victor Uribe kíséretében, és nézzük meg az Airbus A 350H-t, amely Frankfurt belvárosában száll majd fel. 2050-ben a világ egyre zsúfoltabb lesz, Uribe szerint már nem lesz hely a hosszú kifutópályáknak és a szokványos reptereknek, ezért is tervezte ezt a…..
Ezen a héten megjelent a Wired iPades verziója, ami a videó (és Angelday) szerint végre az a színvonal, amit az ember elvár egy iPades újságtól. Interaktív, játékos, jópofa. Úgy rá lehet kattanni, mint óvodásnak a kihajtogatható mesekönyvre. De nemcsak a bennünk élő gyereket…..
Az RTL Klub a mai esti Fókuszban (20:05) jelenti be hivatalosan az X-Faktor zsűrijének első tagját, és nem lehet kétségünk afelől, hogy ezt követően szépen lassan csordogálni fognak a tuti infók az ősszel induló tehetségkutató műsorról. A nem tuti infókat addig is a…..
Az amerikai Mac-eladások 39 százalékkal nőttek idén áprilisban az előző év azonos időszakához képest, legalábbis ezt mutatták a Piper Jaffray NPD-n alapuló számai.A statisztikák szerint a negyedik hónap valami felháborítóan jól sikerült az Apple-nek, hiszen a 39 százalékos…..
lyoker 2010.05.18 09:45:54
@Ibn al-Haiszam: talán mert birná a terhelést, és bejönne az oldal
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
lyoker 2010.05.10 14:07:07
@invalid: talán kérdezd meg a bitliszt. vagy mondjuk a pikasszót.
Az Apple bejelentette a májusi és júliusi premierországokat, és azok közt nem szerepel Magyarország.Nemzetközi színtérre először május 28-án merészkedik ki a tablet: Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban,…..
lyoker 2010.05.10 10:36:18
@ts__: 3 ujjal kettőt tapicskolj
 A tablet bejelentése előtti másfél évben újra és újra felröppent az a pletyka, hogy az Apple egy saját netbookkal lép piacra. Megírták ezt külföldi lapok, itthon is többen értekeztek róla, én azonban minden alkalommal elmondtam, hogy a felvetés hülyeség: az a fajta…..
lyoker 2010.05.08 14:30:57
Madridban a Santander Bank központja akkora területet foglal el, hogy nem könnyű az embernek megtalálnia a célját. Ebben segítenek a látványos formájú, csigára hasonlító, de nem csigalassúságú, piros robotok, melyek egy kis LCD-s interakció után a megfelelő helyre vezetők az…..
Az Engadget bloggerei egy olyan telefont tartottak a kezükben, mely a következő iPhone, az iPhone HD prototípusa lehet. Egy San Jose-i bárban vesztette el korábbi tulajdonosa, egy 3G-s tokban. Sok információjuk nincs a mobilról, annyi bizonyos, hogy a mobilban van egy elülső kamera is…..
lyoker 2010.04.18 10:15:21
Appleblog iPhone OS 4.0 - Live 2010.04.08 18:25:00
Hétkor kezdünk. Nagyonnagyonnagyon messze már ne menjetek. Kicsit messze még mehettek. Én egy olyan brióst vagy mit kérek. Amúgy az event egy kicsit csúszik, lassan ültek le a helyükre a csávókáim. Steve Jobs kijött a színpadra. Ugyanúgy néz ki, mint mostanában mindig.…..
lyoker 2010.04.08 19:06:46
@dave_he: a dezsőéktől jön
Végre egy hiba, amit az elsők közt vettem észre. Ha olvastátok a tesztet, láthattátok, hogy nem voltam maradéktalanul elégedett az iPad internetmegtartó-képességével (új szó!). Konkrétan arra gondolok, hogy miközben a MacBookom gond nélkül elkapta az utcai wifijelet, az iPad csak…..
lyoker 2010.04.07 09:53:27
@mcs: "nálam is jelentkezett, én sem írtam. Ez bizony tömeges probléma lesz."
talán mert nincs is ipad-od?