Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reznik

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Tank Jo Nesbo: Leopárd 2014.06.08 11:40:49
Az író, aki nem tud hibázni. A norvég fenegyerek, aki egymás után, megállás nélkül ontja magából a lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb mesterműveket. Jo Nesbo. És a főhős, aki tulajdonképpen nem is hős. Annál sokkal összetettebb figura. A kortárs szórakoztató irodalom egyik, ha…..
Subba Gábriel, az istenember 2013.12.20 10:30:00
Mártír Gábriel a veszprémi istenember, aki legyőzte jézus karmáját, aki eltérített egy meteort, aki 1400 fokban fog megfürödni, aki atomjaira bontja majd magát és akit lépten-nyomon átbasztak a kísérleteivel: Mégtöbb finomság…..
reznik 2013.12.21 09:39:15
@Scandalli:
Az én apám meg ezt szokja mondani:
Kétféle ember van, egy aki pénzért hülye, a másik meg aki csak úgy magától.
Subba Subba másnap 2013.09.28 10:05:29
Ponty így, jójj :DDD ..
reznik 2013.09.28 11:13:57
@Zalai Tamás:
nem vergődik, ki van belezve, esetleg izomrángása van, vagy a hülye ruszkik csinálják valahogy.
döglött.
rántanám izibe!
..
reznik 2013.08.13 07:46:40
A pénteki Aurorában lezajlott mészárlást követően a Warner gyorsan leállíttatta a Gengszterosztag előzetesének a vetítését, sőt úgy hírlett, hogy a stúdió azon filózik, hogy esetleg a  bemutatóját eltolja pár hónappal. Nyilvánvaló, hogy nagy a nyomás rajtuk, szinte…..
Az ördögűző (The Exorcist) 1973-ban hatalmas sikert aratott, még két Oscar-díjat is bezsebelt. Azóta megélt több folytatást, sőt egy rendezői változatot is. A történetet majmoló rengeteg rip-off-ról meg már ne is beszéljünk. Így aki manapság ilyen típusú filmet akar…..
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
2005-ben mutatták be a Wolf Creek - A haláltúra horrort, amely közel 28 millió dollárt (Amerikában 16-ot) fiatal világszerte a mozikban. Nem egy túl nagy összeg és valószínűleg a többség már elfeledte. A folytatás mégis szóba került, Greg McLean emlegette a következő…..
Néhány héttel ezelőtt láthattátok a Halálos kitérő negyedik részének az előzetesét, a készítők most kidobtak még egy kedvcsinálót. Jönnek a csúnyaságok és jól kicsinálnak mindenkit...
Geekblog Drive - előzetes 2011.07.22 11:56:00
Nagyon úgy néz ki, hogy Nicholas Winding Refn belenyúlt a tutiba az új filmjével. A Drive a hetvenes évek magányos bűnözőiről szóló, kicsit filozofikus, de ugyanakkor kíméletlen, és nagyon menő akciófilmjeit idézi meg. Charley Varrick juthat az eszünkbe, de a legnyilvánvalóbb…..
Dumas klasszikus kalandregényének legújabb hollywoodi feldolgozásában repülő hajók szállnak az égen. A repülő hajókkal nincs baj, azzal viszont annál inkább, hogy ezt miért Három testőr címmel kell megvalósítani? Nyilvánvaló, hogy ennek semmi köze Dumas művéhez, néhány…..
Bár a következő poszt fizetett hirdetés érzetét kelti, legszívesebben én magam, saját költségen utaltatnám be Komáromi Pistit egy hajklinikára, amiért propagálhatom kulturális misszióját. (Lelkesedésemet némileg lelohasztja az a tudat, hogy az elkövetkező pillanatokban…..
A jó öreg zombikat mindig elő lehet húzni a kalapból, ha nincs más ötlet. Még 2008-ban volt látható a The Zombie Diaries (találkozott valaki vele?), amelynek most elkészült a folytatása ál-dokumentumfilm stílusban. Az első rész írója és rendezője, Kevin Gates és Michael…..
Geekblog 13 - előzetes 2010.09.02 11:11:00
Egyelőre csak orosz nyelvű előzetesünk van a 13 című amerikai remake-hez node sebaj. A film hangulata szerintem a nyelvet nem számítva is átjön. A film feldolgozását az eredeti rendezője vezényelte le, nevezetesen Géla Babluani, fekete-fehér helyett azonban színesben érkezik majd.…..
Két képregényadaptáció, és furcsamód a másodikból közölt kép ad okot nagyobb izgalomra. Nem mintha épeszű ember valamirevaló geek jobban várná a csillagos-sávos pizsamás szuperamerikai szuperkatona szuperhős kalandjait, mint Robert Kirkman zseniális posztapokaliptikus…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
 Tényleg az!..
reznik 2010.05.17 12:54:32
@walter77:
Az utolsó mondat kivételével kurvára igazad van.
De azért csak betermelt pár millió dollárt, úgyhogy valahol találkozott egy csomó ember ízlésével is. (sajnos)
Emlékeztek Zsazsa 2008-as (természetesen) zseniális Időtaposó című cikkére, ami egy Buffalóban (természetesen) hülyén táncoló fickóról szólt? A Buffalo már akkor is kuriózumnak számított, de ne aggódjatok, a napiszartól megtudtuk, hogy vannak akik még most, 2010-ben is…..
reznik 2010.05.07 11:45:11
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
Márpedig a mulatós szcéna is bővelkedik esztétikai magaslesekben! Hímsoviniszta voksolásunk tárgya tehát: Szavazzon arra a hölgyre, akit legszívesebben csalogatna magához szarvasbőgést hallatva egy összecsévélt Kistermelő magazinnal: Edó - Sramli Kings  Merő képtelenség,…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
                             Tiszteletem a szavazópolgároknak! Ezt hallgassátok, hogy mi történt! Tudjátok, én vagyok az, aki két héttel ezelőtt a Robbantás is lesz? videót küldte…..
Azért ettől fostunk egy páran! via..
Subba Nem rossz 2010.04.19 12:45:00
Szintén szívmelengető a két Hammer Musicos kiadvány is!  ..