Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belakis

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
belakis 2012.02.07 16:33:40
@Közbiztonság Szilárd:
Miért, akkor micsoda? :) Egy nagyobb pesti járdaszegély a limit... Sivatagba, alföldre tuti jó, vagy dűnékre, mellékutakra :)

Fenyegeti is őket a büntetés, komoly 20e ft... :)
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Subba Na ki kapott Ipodot karira? 2011.12.27 17:22:24
belakis 2011.12.28 02:38:32
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
belakis 2011.12.24 01:11:30
@Tündérvirágos:
Elképzelhető. Vagy ők dolgoznak a pénzükért. Ellenben az ilyen tüntetősdit játszó utódpártokkal, és az azon csámcsogó idiótákkal.

Megpróbálták, egy nagyobb moziteremnyi ember kíváncsi is volt az önreklámukra. (Értsd: a Westendben több ember volt, mint az 5 sarokra levő Kossuth téren)

Erre gyúrjatok még, srácok!

Mentelmi jogukról lemondtak a képviselők, így pont olyan, mint mikor a grínpíszeseket viszik el. Mi ebben a szabálytalan? Lepacsiznak a gyorskocsiban, és irány haza.

Egy ex-miniszterelnöknek viszont kellene annyi tartásának lenni, hogy ilyet nem játszik, akármekkora féreg is. De ennek csak ennyire futja. És van aki még mindig szavazna rá! Hogyan? Miért? Mire gondol?
belakis 2011.12.24 01:13:03
@Tündérvirágos:
Nyilván, hiszen fura módon az arra sétáló mszp-seket sem vitték el. Nyilván úgy ment oda, hogy akkor ő majd most nagyon egyetért az elempével, és akkor ő majd nagyon mártír lesz.

Mert valszeg otthonról vitték be őt, vagy a miniszteri parkolóból.. Ugye? :)
belakis 2011.12.24 01:17:51
@SvenH.: mondtam egy szóval is, hogy ő bezzeg?
Belsőség Rendőrautót vegyenek! 2011.12.21 14:11:00
Annak idején, amikor még Érden laktam (és sikított a flex este tízig) történt, hogy egyik éjszakai hazaérkezésem alkalmával igazoltattak a rendőrök. Különösebb probléma nem volt semmivel, a fiatal főtörzzsel és kedves, dekoratív kolléganőjével jól elbeszélgettünk.…..
belakis 2011.12.22 08:17:28
@Káposztakukac:

Rosszabbak: mert pl a T-mobile céges autóival nem próbáltak bekapcsolás után rögtön utolérni egy jaszkarizó idiótát.
Ezekkel meg igen.

A taxi saját munkaeszköz. Arra figyel a paraszt, ha kidől alóla, nincs zseton.
Ha a zsandár alól kidől a kókusz, vigyorog, felteszi a kezét, és várja a másik gépcsodát.

Na így éri meg sünautót venni.
Régen sok cikket olvashattunk arról, hogy mozgássérült engedéllyel rendelkezőket büntettek meg a parkolóőrök. Miután értelmetlen próbálkozás az egész, mintha csökkent volna ez a jelenség. Ám ezúttal törzsolvasónk,  Ganyager számára okozott meglepetést és nem tervezett…..
autózz! A záróvonal nem fal 2011.12.10 18:15:00
Ha nem is az, mégis úgy kellene venni, mert nem szabad rajta áthajtani. Úgy látszik egy folyamatos fehér csík mégsem tántorítja el a türelmetlen autósokat az ilyesmitől. Persze nyilván más a helyzet, ha egyértelmű akadály (lerobbant autó, baleset, stb.) miatt a záróvonalon…..
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
belakis 2011.12.08 09:38:12
@vcampbell:
Nem hát: egyszerűen csak nevet váltottak, és tulajdonost. Még talán a műsor neve is azonos maradt. Ilyen a jó reklám... :)
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
belakis 2011.12.08 09:14:37
@rókafogta:
Ez az előző 8 év alatt ugyanígy volt ;)
Egy MSZP szavazó sem volt az országban.
2perc 3D? 2011.11.04 13:17:13
2perc.blog.hu..
belakis 2011.12.04 17:07:36
@mutant: Akkor már ketten vagytok..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..
Öt darab kétjegyű nyerőszámot húznának, ebből raknák össze a húzás sorrendjében a szerencsés vesztes adószámát. A lottózás magyarországi hagyományait igyekszik meglovagolni a kormány legújabb akciója, jelentette be hétfő reggel Matolcsy György. Ezentúl minden héten 400…..
belakis 2011.10.04 12:51:55
@ürügyminisztériumi álamszitkár:
Az utolsó mondatodra:
Az a pénz, amit beszednek, az pusztán csak belépő egy zártkörű kocsmába :)
Kubában újra szabad magánszemélynek új autót vásárolnia. Ez a hír felért egy sokkal, hiszen a szigetországot nosztalgikus hangulatához ugyanúgy hozzátartoztak az 1959-től tákolt nagy, amerikai hodályok, mint a Ladák, Moszkvicsok és Uralok pöfögése. Sokan ugyan azonnal sírni…..
belakis 2011.10.02 13:45:07
@Pepejoe: Ilyet hol is láttunk utoljára..? :)
Szeretem a sört, nem is nagyon tagadhatnám le, főleg az előtt nem, aki mostanában benézett a csomagtartómba. Pár hete ugyanis három jókora kartondobozban több száz sörösdobozt zörgetve közlekedek. Nem bírtam már tovább elviselni a temérdek dobozt a garázs sarkában, egyrészt,…..
Csak egy átlagos napnak indult ez is mint a többi, mint minden reggel negyed nyolckor felkelek...by Alvin és a MókusokFelszállok a 120-as buszra, üdvözlöm az ismerős arcokat, aztán várok hogy elinduljunk.Minden rendben is ment egészen a Gyöngyösi utcai kereszteződésig. Gurul át a…..
belakis 2011.09.08 21:08:19
@Shopping: Én sosem láttam még szarul beállított lámpát.

Bár arra a legegyszerűbb fogni.

A nők meg.. Kalimpálnak, és ha hozzáérnek egy sávhoz, azt már sajátjuknak érzik, onnan mindenki takarodjon.
Nincs is náluk veszélyesebb a forgalomban, akár gyalog, akár kocsival, akár bringával vannak. Életveszély mind.
belakis 2011.09.08 21:10:12
@belakis: Hirtelen kinőtt a busz előtte, és nem tudta a 22 lóerős dodzsemmel elkerülni az ütközést...
Hét futammal a vége előtt volt pofánk eredményt hirdetni.Vasárnap Sebastian Vettel győzelmével ért véget Spa-Francorchamps-ban a belga futam, amivel a német 92 pontra növelte előnyét legközelebbi üldözőjével szemben is az összetett pontversenyben. Hét futam van hátra, ezeken…..
belakis 2011.08.29 13:40:47
@flimo13: egy kárbaveszett kattintás... :)

Hamiltont én nem intézetbe utalnám, hanem roncsderbibe, a vezetési stílusával :) Tipikus sértett hozzáállás, mindenki utálja őt, ami feljogosítja arra, amit folyton tesz... :)
Sokféle érdekes, "kreatív" és pofátlan parkolást láttam már, de ilyet még nem, mint amilyet Gontar küldött. A fehér Rover vezetője egész egyszerűen úgy gondolta, hogy ha nincs hely, akkor jó lesz keresztben az utca közepén. Talán el is lehetett férni tőle, gondolta,…..
Bár Budapestet alapvetően retkes városnak tartom, mely retek képződésében egyszerre ludas a gátlástalanul szemetelő embertömeg, a pénzhiányos takarítóvállalat, a légköri viszonyok (nálunk eleve porosabb a levegő, mint például Hollandiában), illetve az általános…..
belakis 2011.08.25 09:56:08
@MantaMann: Ha valami nem megy, akkor ne csinálja.
Sebésznek sem megy Parkinson-kóros ember...
DanZi levele már lehet lerágott csont, de valahogy mégsem az. Hiába beszélünk szinte minden nap arról, hogy mire való az index, illetve, hogy is kellene használni, legtöbben szarnak rá, vagy későn kattintanak. Ugyanez a megfelelő sebesség, hiszen nagyobb városokban igyekeznek…..
belakis 2011.08.11 09:24:08
@kolompár szmélgol: Én láttam. Befelé haladva, BALRA indexel. ???