Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGWEST

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth András nagyot kapott a mellkasára Grazban, kérdéses a játéka vasárnap este a Medvescak Zagreb ellen, derül ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzője a 3-2-es vereségről azt mondta, jól játszott a csapat, nem tört össze 0-2-nél. Visszatér a keretbe Satosaari…..
Szűk egy hónap maradt a Pannon Hoki Kupáig, amelyen az olaszokkal, a horvátokkal és a szlovénokkal méri össze erejét a magyar válogatott. Ekkor debütál a csapat élén Ted Sator kapitány. A szakvezetés a tervek szerint 34 hokist hív meg a keretbe, amelynek valamennyi tagja jégre…..
BGWEST 2009.10.08 12:35:04
@Zsoldos91:
Csak azért mert Mihály Árpád nem magyar állampolgár, de remélem mihamarabb az lesz!!!!
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Délben kezdődik az egy hete elhunyt ifj. Ocskay Gábor temetése. Az Alba Volán honlapján minden részlet megtalálható, nem ismételjük meg a menetrendet, ott tessenek elolvasni a tudnivalókat. Először a Raktár utcai jégcsarnok új névtábláját leplezik le, a ravatalhoz…..
Rendesen elverte az alapszakaszelső a címvédőt az EBEL-döntő ötödik mérkőzésén. A Klagenfurt kettőt nyert egymás után, összesítésben visszavette a vezetést. Az első harmadban nem esett gól, a másodikban Sean Brown talált, az utolsó kettőt az utolsó öt percben ütötték a…..
BGWEST 2009.03.31 22:19:43
Nyolc gólt javult a Klagenfurt az EBEL-döntő előző salzburgi mérkőzéséhez képest, hiszen öt napja öt góllal kapott ki, most hárommal nyert. Ezzel teljesen egálra állnak a felek, pontosabban visszahozta pályaelőnyét az alapszakaszgyőztes. A KAC az első harmadban vezetést…..
A ma elhunyt Ocskay Gáborra emlékezik Magyarország. Este hatkor minden jégcsarnoknál gyertyagyújtással hajtanak fejet az emberek a magyar hoki egyik legnagyobb alakja előtt.Az Alba Volán Blue Brothers szurkolói csoportja a következő felhívást juttatta el hozzánk: "Tisztelt…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az Alba Volán-csatár Nagy Gergő lett január legjobb fiatalja az EBEL-ben, és itt a sansz, hogy az egész szezoné ő legyen. Az szavazás már elkezdődött a liga honlapján, klikkelni itt lehet, egyelőre jelentős lemaradásban van az ifjú magyar támadó. Ellenfelei: Miha Brus…..
Klagenfurt–Salzburg finálé lesz az EBEL-ben, miután a vendégek Bécsben besöpörték a negyedik győzelmet. Sokáig úgy nézett ki, felzárkózhat a Vienna, az első harmadot megnyerték, a harmadik után is megvolt az előnyük. Az utolsó felvonásban azonban fordított a Salzburg, az…..
A szokásosnál tömörebb beharangozóval hívjuk fel nyájas olvasóink figyelmét arra, hogy máris folytatódik a harc a magyar bajnoki címért. Az időpont kissé szokatlan, 14:30-kor feszülnek egymásnak a felek a Megyeri úti jégcsarnokban. A televízió közvetít. Úgy döntöttünk, nem…..
Dunaújvárosban helyrebillent a világ rendje, a felülről érkezett hazaiak végső soron simán legyőzték az alulról jött Ferencvárost. A Dab.Docler mindkét sérült játékosa jégre lépett, Galanisz ráadásul gyorsan meg is szerezte a vezetést. Ezt még kiegyenlítették a zöldek…..