Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leven

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időkben feltűnően sok Ferrari borult lángba. Mérnöki hiba vagy csak olasz trehányság? Esetleg buta tulajdonosok? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mert gyülekezni mindenkinek joga van… Alaptörvény VIII. cikk (1) Mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez. Diszklémer 1.: mindannyian tudjuk, hogy a rendezvény nem a gyülekezési jog gyakorlása. Akit a gyülekezési jog érdekel, klikk ide. Hátha megembereli magát a…..
Sokat gondolkodtam,hogy hogyan lehetne az eddigi ménest a legköltséghatékonyabban növelni. Első megoldás egy erős szívó lett volna, viszont egy értelmes 300 körüli (tényleges) lóerőhöz lökettérfogat növelés 6 pillangó és egy komoly tengely kellett volna, ez finoman…..
Vroom Checa szépített 2012.02.26 06:35:00
Szépített az első futam kudarca után Carlos Checa, és megnyerte a másodikat Phillip Islanden. Persze ehhez kellett egyrészt az, hogy a csapat villámgyorsan összerakjon neki egy új motort, másrészt jól jött Biaggi orbitális bakija.A startnál megint Sykes bizonyult a legjobbnak az…..
El kell búcsúznunk egy legendától: többé nem láthatjuk Andy Burton szörnyetegét, a Peugeot 306 Cosworth-ot. A tervek szerint a 2011-es Wales Rally lett volna az utolsó versenye, de sajnos a Cambrian rallyn felrobbant a Cosworth erőforrás, és túl drága lett volna újat építeni. A…..
Vroom Eladó a Ducati? 2012.02.13 22:47:00
"Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél" - tartja a mondás. A Ducati hivatalosan nem kommentálta a pletykákat, a Financial Times mégis arról cikkez, hogy eladósorba kerülhet az olasz gyár. A tulajdonos Investindustrial állítólag egymilliárd fontért árulja a…..
Szó lesz sámfavonatról, vicces feliratokról, fura dolgokat eszünk, majd beülünk egy agyonahasznált taxiba, ami új. Ja, és a piros lámpás negyed sem marad el.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Engedjék meg, hogy a szokásostól eltérően egy térképpel és egy útvonalvázlattal nyissak. Nagyobb térképre váltás Budapest-Bécs-Stockholm-Östersund-Åre, és onnan még 45 perc buszozás, egészen a Kall Auto Lodge létesítményig, ami nem más, mint egy téli autózáshoz…..
Tudják, a fekvőlámpás Mercedesek egyik legzavaróbb hibája, hogy az üléseik leszakadnak. Főleg az elsők, kiváltképp a vezetőé. Már egy átlagautó szivacsülése is elég pocsék tud lenni, amikor valami benga nagy ember szétüli, de a W123-asban epedás az ülés, mint minden Igazi…..