Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KKoppany

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma új műfajt próbálunk ki: itt az első vitaposztunk.Vasárnap Robert Kubica irgalmatlan nagyot esett. Minden médium megírta, feltettek videókat, fotókat. Van belső más autóból, a mentés megrázó felvételei, a szétvágott Fabia képei. Vitatkoztunk azon zrc-vel, hogy kellene-e,…..
KKoppany 2011.02.07 22:55:37
@B. Capelluti: Oké, nincs vita. Vedd egy laikus hozzászólásának, akinek például nem volt világos - így már persze kigyúlt a fény -, hogy a Kubicza nem feltétlenül egy jó raliversenyző...
Android Programjaim Előszó 2010.10.07 09:55:00
Először is. Gondoltam csinálok már egy ilyen blog félét, amiben közölni tudom a fejlesztéseim, mivel a nagysikerű androlib-es magyar nemtommiről kidobtak, közlés nélkül. Dehát így kell nekik, remélem később sem közlik egyik programom sem, amit fejlesztek.:)Amúgy a blog néha…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
KKoppany 2011.01.09 09:19:19
Kedves Gergő!

Nagy köszönet először is, hogy meg szeretnél ismerkedni mindannyiunk gondolataival. Remélem, elég hasznos információ érkezik, és ebből sokat be lehet majd építeni az új koncepcióba.

Igazán érintett vagyok, három pici gyermek apjaként a témában, úgyhogy szívesen osztom meg veled, milyen tévét is szeretnék nekik.

Először is olyat, amit csak néha kapcsolunk be... Bocs...

Másodszor olyat, ami elsősorban magyar. Nincs nekem bajom Walt Disney-vel, és a kommersszel, de abból van éppen elég, és vannak olyan csatornák is - tele kifordult szemű kis akcióhőssel -, amik be sincsenek programozva.

Szóval - remélem, kapsz hozzá pénzt, paripát, fegyvert -, Süsüt, Magyar Népmeséket, Tádét kérek, mai gyártásban, a ma legjobb színészeinek szinkronhangjaival. (Süsü, Tádé persze csak példa, van a magyar mesekincsben, a mai művészek fejében fantázia annyi, hogy kétszáz évig tartana csak leforgatni mindent...)

Legyen magyar abban is, hogy bemutatja népszokásainkat, kultúránkat, hagyományainkat, az egész világon egyedülálló néptánckincsünket, és az ezekkel való pozitív azonosulásra ösztönöz.

Legyen összmagyar! Nem feltétlenül árpádsávosan magyarkodó, csak mondjuk annyira, mint az időjárás-jelentés a Reggel-ben... Legyen evidencia gyermekeink számára, hogy a nemzet nem ott ér véget, ahol a határok vannak.

Legyen keresztény! Szülőként az a feladatom, hogy használható itinert adjak gyermekeimnek az élet útjának bejárásához. Van 10 viszonylag egyszerű mondat, ami tökéletes segítség ehhez.

A hit ajándék, egy televízió nem tehet vallásossá senkit, de segíthet, hogy ennek a 10 mondatnak a szelleme elterjedjen, hogy könnyebb legyen ennek megfelelően élni mindannyiunknak.
Mindezt játékosan, kedvesen, a legfőbb üzenet: a szeretet jegyében.

És végül: ne szórakoztató, gondolkodtató tévé legyen! Nagy tévedése, tévútja a televíziózásnak, hogy öncélúan szórakoztatni próbál.
Műsorokkal, vetélkedőkkel, játékokkal próbáljon nevelni ez a tévé. Nevelni gondolkodásra, együttműködésre, toleranciára, türelemre, szeretetre. Olyan mintákat közvetítsen ez a tévé, amilyennek saját gyermeked szeretnéd látni felnőttként!

Köszönöm, ha elolvastad. Ez egy nagyon fontos feladat, fontosabb, mint bármi más!

Nagyapám mondta, mikor ránk nézett: jó, hogy vagytok, mert lesz, aki hoz nekem egy pohár vizet!

Üdv:

Kőrösi Koppány
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
2011-től börtön jár a fújkálásért. Én egyszer fújtam falra, hülyegyerek koromban egy farkast, az újpesti szülőotthon mellett, láttam minden reggel suliba menet és szerintem nem lett rossz. Örültem, amikor megláttam. Most, ahogy sétálok a városomban, imádom felfedezni a szép…..
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
 Amíg az MSZP-vel nem áll szóba, addig az ő szekerüket tolja. Orbán Viktor a Jobbik frakciónál tett látogatás után azt mondta, mélyen elgondolkodna, ha az MSZP meghívná. Miután a Jobbikhoz már elment, az üzenet világos: még a Jobbikkal is inkább, mint az MSZP-vel. A…..
KKoppany 2010.07.17 00:27:08
@navan: Bocs, nem bántásiból mondom, de ha nem szeretsz győztes lenni, akkor nézesd meg magad. :)

Nos, kommunista-e Gyurcsány? Sokszor nekiszaladunk lennék az elsőre olyan egyszerűnek tűnő kérdésnek.

Nézzük máshonnan: ha lett volna a kommunizmus barnainges verziójának is 40 + 20 éve, ma milyenek lennének a nácik? Gondolkodjunk kicsit, aztán ha megvan a válasz, döntsük el a kérdést!

Egyebekben pedig sajnos igazad van: a szavazók jókora része nem a nemzeti tudatát, hanem az üres hasát érezte a szavazófülkében. De ne feledd, Párizsban is az éhség döntötte porba a Bastille-t!
KKoppany 2010.07.17 00:37:09
@navan: Tojok én az utolsó szóra, legyen az bárkié, egy dolgot tudjál, tudjatok itt mindannyian. Én nem vagyok szomorú attól, hogy ide jutottunk.

Hogy végre magyar lehetek saját hazámban. Hogy végre látom a páni félelmet azoknak a szemében, akik éveken, évtizedeken át "vérét itták, s közben gúnyolták". Hogy végre vége van. Én boldog vagyok, vidám! Itt az én időm, a mi időnk!

Elszomorít, hogy milyen árat kellett érte fizetni, és milyen komoly lesz majd még a cehh...

De sebaj, már a magunkéban dolgozunk végre, újra, szívesen dolgozom kétszer annyit, mint egy osztrák.

Ti meg - ha akartok - keseregjetek, hogy hová jutottunk...
KKoppany 2010.07.17 09:05:59
@navan: Nem én nyafogok, nem engem kell sajnálni...
Én a győztes pozíciójában szemlélem az országot, és bizony tetszik, ahogy Orbán tövig dugja a lábát lefele a kommunisták torkán.

A magam részéről csak bíztatni tudom: még, még, még, ennyi nem elég.

Lehet, hogy szakmailag nem a legfelkészültebb államelnök Schmitt, de ahol egy Göncz az összehasonlítási alap...

Várom, hogy a rablánc végére Hagyó és haverjai mögé felfűzzék Gyurcsányt, és az összes hazaáruló szemetet.

Örülök, és vidám vagyok, hogy kétharmadunk van, és használjuk. Hogy nem bontják el ember alatti véglények a Turul szobrunkat, hogy végre nem ezek az ember alatti véglények szabják meg ünnepeink koreográfiáját, mondják meg, hogy hogyan vagyok én magyar.

Tudod, 1993-ban azt mondta a Népszabadság nevű levélhamisító bagázs vezetője Orbán Viktornak, amikor a székházüggyel megindították az egész pályás letámadást a Fidesz ellen: "visszateszünk titeket óra, ahonnan kivettünk, a szemetesbe". No. Lám...

Nézzük csak, ki hol is van?

Persze nem vagyok naiv. Elképesztő az a hatalom, ami még a kommunisták kezében van. Érthető, hogy visítanak, mint a vágási malac, amikor kivesszük a kezükből.

Aki velük visít, egy közülük.
Kommentelőink is aggódtak amiatt, hogy mi lesz a "humor nagyágyúival" azután, hogy a Fidesz közvetve betette a lábát az RTL Klubba, de nyugi a Heti hetes megmarad, bár nemsokára nyári szabadságra mennek. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója szerint felesleges az…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
KKoppany 2010.05.06 12:28:47
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
KKoppany 2010.01.15 14:44:18
Hülye vagy tóta, és jellemtelen is. Ez azért álljon itt nyomatékul, mielőtt bármit is írnék, hiszen tőled nem várható el - fentiek alapján -, hogy normális és jellemes ember módjára nyilvánulj meg.

Hülye - most éppen - azért vagy, mert azt gondolod, hogy mindenki hülye, csak te vagy normális. Nem az ország a hülye szerencsétlen barátom, hanem te.

Ugyanis az országot is, és szerencsétlen fővárosunkat is az a söpredék vezeti, amelyhez lelkiekben és szellemiekben - és jellemedben - tartozol. Hívhatjuk őket kommunistáknak is, az se mond semmit. Pártkötődésük az MSZP, az SZDSZ és most már - lám, milyen szép így a végére, süllyedjen el örökre ez is! - az MDF.

Ők voltak azok kedves barátom, akik voltak kedvesek mindent ellopni, ami mozdítható - most épp a síneket készülnek még így a végén felszedni, és talán beviszik valamelyik fémvisszaváltóba... -, és akik nem a pulykapénzt te hülye, hanem a fizetésből ilyen-olyan jogcímen lecsippentett, majd átcímkézett "fizetéskiegészítést" most megvonták azoktól, akik a tulajdonképpeni munkát végzik.

Te csegevarás pólóban, ők jó öltönyökben és kosztümökben, szívre tett kézzel és könnyes szemmel internacionálét énekelve játszátok a baloldalit, és amikor valami baloldali dolog történik - a munkások szrájkba lépnek -, akkor hazaárulóztok, zsarolóztok... Jellemtelenek vagytok, mind egy szálig a vörös csillagotokkal és a könnyes szemetekkel, meg a többi hazugságotokkal Tóta!

És hogy miért vagy - már megint - hülye? Hát azért, mert azt gondolod, hogy csak a magántőkés lehet olyan, hogy nem lop! Mert ami állami, abból már lopni is kell! Csak azért, mert elvbarátaid - jellemtársaid - így csinálják!

Képzeld Tóta, attól még, hogy valami a köz tulajdona - tehát a tiéd és az enyém - nem szabad zsákmányszerzés tárgya. Ülj le, gondolkodj, izzadj, erőlködj! Próbáld meg elképzelni! Próbáld Tóta, próbáld, mert közelg az az idő, amikor aki nem így gondolja, mehet Hunvalddal kávézni!

Tudod, én egy EU-s ország fővárosának budapesti képviseletét vezettem 1996-2003 között. 1998-ban még ők jöttek ide tanulni, hogyan is kell fővárosi tömegközlekedést szervezni... Ennyit a hülye példáidról te szerencsétlen!
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
KKoppany 2009.08.27 17:19:15
@Péter51: 10 pontos! :)
KKoppany 2009.08.27 17:23:21
@félreértitek már megint: Miért bülbülszájú félreértitek már megint nicknév mögé búvó gerinctelen feljelentgető? Miért a feljelentgetés?

Fordítva ültök a lovon mindannyian, akik feljelentgettek. Meg bejelentgettek.

Először szépen össze kell szedni a csikkeket a kapu előtt. Ott kezdődik. Felmosni a folyosót. Akkor is, ha az a házmester dolga. Rászólni a graffitiző fiatalra, hogy ott van a sarkon a sporttelep (már ha még ott van), menjen, oszt ott szórakozza el az idejét.

Az a baj gyerekek, hogy gyalázzuk itten egymást, pedig mindannyian szenvedünk ettől a szartól, ami a nyakunkban van.

A szabályokat mindenkinek be kéne tartania. Nem azon irigykedni, hogy vannak, akik überfaszán nem tartják be, és milyen kár, hogy én nem tartozom közéjük...

Szóval abbahagyni az emberkedést bitte, és inkább konstruktívan fellépni a jogsértések ellen, függetlenül attól, hogy fityiszes, vagy kommenyista volt az elkövető!

Csóközön!
KKoppany 2009.08.27 20:10:19
@press184: Kedvesem! 196 centi vagyok, és 97 kiló, 1:44 alatt futom a félmaratont. Nagyjából 15 évet töltöttem különböző keleti harcművészetekkel, megnézem - de jó alaposan -, aki úgy ad nekem pofont, hogy utána a saját lábán távozik a helyszínről.

Látom, udvarias ember vagy, és mindenkit magad elé engedtél, amikor a Jóisten az észt osztotta, úgyhogy megpróbálom kicsit egyszerűbbre venni a formát:
tökmindegy, hogy sportpályára, rajzszakkörbe, vagy hová járjon a kölyök az utcák telifújkálása, a vénája szétszúrása, és egyéb szép, posztmodern fiatalkori elfoglaltságok helyett.

A mondandóm arra irányult, hogy célt kéne adni a fiataloknak, és akkor nem a devianciába menekülnének. Lázadni sokféleképpen lehet...

A mentalitást tekintve semmi különbség nincsen az 50-es években az ÁVH-hoz, most meg a rendőrséghez, és a gombamódra szaporodó ombudsmanokhoz szaladgáló senkiháziak között.

Először a kötelesség barátom, utána a pofázás. Ez a helyes sorrend. Látom, hogy nem tetszik, de egyszer már érdemes lenne kipróbálni. Már ha nem akarod, hogy a gyereked is abban a szarban éljen, ami ma van. Persze, ha te ebben jól érzed magad... Helyetted nem akarhatom...
A Pinch Media felmérése szerint az iPhone-ok 8,6 százaléka jailbreakelt, ami az egy hónappal korábban mért 8,43 százalékhoz, és az egyre növekvő eladott darabszámhoz képest igencsak nagy ugrás. Az csak az egyik kérdés, hogy miért. A másik az, hogy a Pinch Media ezt honnan tudja?…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
KKoppany 2009.06.01 12:50:28
Tudod Tóta, én tényleg nem értem, te mire vagy jó. Rajtad keresztül távozik a "liberális" oldal valamennyi bélgáza?

Az, hogy ilyen bunkó módon állsz hozzá a mi ünnepeinkhez, csak azt mutatja, hogy ti tényleg csak hazudjátok a liberalizmust. Hasra vagytok esve a buddhizmustól, a zsidó meg a mohamedán vallástól, csak a mi kereszténységünk böki a csőrötöket. Megnéznék egyszer egy képet a Dalai Lámáról, ami valami hasonló pózban ábrázolja Őszentségét, mint itt, ezen az oldalon ábrázoljátok a Pápát.
Vagy megnéznélek téged nagyon szívesen, miután egy iszlám vallási vezetőről tesztek fel egy ilyen képet, vagy az iszlám egyik jelképét forgatjátok ki úgy, mint itt ezeket a galambokat.

Annyiban igazad van, hogy gyámoltalanok vagyunk mi keresztények, mert egy mohamedán hasonló helyzetben a beled kitaposná. És szerintem sok keresztény is ezt tenné, ha egyszerű ösztönlény lenne, de nem az, többek között azért, mert van vallása, ami - ugyebár - tiltja a belek kitaposását.

Azt mondja a feleségem, hogy a magyarok egyik legnagyobb baja, hogy az egyik fele csak a másik fele nélkül tudja elképzelni az ország jövőjét. Én nagyon remélem Tóta, hogy te nem a másik fele vagy, csak szimplán egy idióta, akit valami rosszul értelmezett liberalizmus okán hagynak szabadon garázdálkodni.

Mert - ahogy egy kissé benyali stílusban volt már szerencséd erről értekezni -, most mi jövünk. És ha ilyen szemét tetvek jelentik a másik oldalt, akkor - nemzeti karma ide, vagy oda - nem látom, hogy hogyan lesz az együttműködé...

És még valami: a töke keménységével Tóta már a gimnáziumban is csak az kérkedett, akinek puha volt. Tudod, aki pünköl, az nem pofázik róla. Csinálja.
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
 Az EP-választások, a józan magyarság és a fogápolás terjedése. Ezzel azonosítanák Magyarországot azok az olvasóink, akik ötleteket küldtek be legutóbbi felhívásunkra.  Az ötletet egy amerikai lap kísérlete adta, amelyben arra kértek fel kreatív szakembereket és…..