Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrej73

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gyurcsány bulizik Pam Pam 2011.06.09 16:49:47
Andrej73 2011.06.10 01:22:41
@Táskás Tóni:

örülj, hogy 8 évig vérprofi kormányunk volt. :D
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
A Szociális Konzultáció kérdőívére illesztett vonalkód céljára adott Szíjjártós magyarázat nem túl hihető. A Népszabadság szerint a szóvivő azt nyilatkozta, hogy a kód „Segítségével megakadályozható, hogy az állampolgár nevében valaki más töltse ki a…..
Kéretik nagyon figyelni mostan! A nemzeti országgyűlés nemzeti kétharmada ezekben az órákban, napokban vési ércbe – mit ércbe? gyémántba! – a nemzeti Alkotmányt. Ezt a szöveget érdemes megtanulni, mert nagyon valószínű, hogy amíg világ a…..
Te jó isten, hogy Lázár János mennyire nincs képben! Állítólag úgy érvelt a vármegye elnevezés visszahozatala ellen, hogy annak feudális, elnyomást idéző jelentései a jobbágyság és a cselédség leszármazottaiban rossz emlékeket keltenek... Basszus, az anyai dédnagyanyám…..
Nem elég - Igazságért! - Küzdj azok igazáért, kiké a szabadság rég, csak nem látják még, hogy nem elég! Még nem elég! Váci Mihály Az EU-parlamentbe különböző frakciók határozatot nyújtottak be; amely továbbra is elutasítja a médiatörvényt. Tegnap meglepő módon…..