Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phátyol Ferenc

331 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a párod állandóan rossz passzban van, előbb-utóbb téged is le fog húzni magához. Levélírónk azért szakította meg egy korábbi kapcsolatát egy krónikus lehangoltságban szenvedő úrral, mert azt vette észre magán, hogy kezdi átvenni a lelki dolgait, még a cigire is majdnem…..
Szépek, kívánatosak és a férfiak kocsányon lógó szemekkel mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hiszen igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Egy lista azon nőkről, akikre izgul a világ férfi (és talán női) populációja. Piszkos fantáziákat elengedni,…..
Kiss Tibire, a Quimby frontemberére a legtöbb nő úgy tekint mint valami félistenre, aki folyton zilált hajával, mély hangjával és költői szövegeivel a legtöbb bölcsész érdeklődésű lánynak a tökéletes férfit testesíti meg. Persze furcsa ez az egész, mert a Quimby lassan az…..
Újabb adalékkal szolgált James Cameron, miért játszhatja hitelesen a 67 éves Arnold Schwarzenegger a Terminátort a sorozat következő részében. (A filmet nem Cameron rendezi, de kreatív tanácsadóként részt vesz az elkészítésében.)..
Phátyol Ferenc 2014.10.24 06:02:56
@Balogh Zsolt: tényleg kevesen kíváncsiak Schwarzira, csupán néhány száz millióan. meg hát nélküle igazából a terminátor filmek kutyát nem érdekelnének, de ez mindegy is. fantáziálgass bátran, de a terepasztalod mellett, vagy a (csoki)vonatodon pöfögve az éjszakába. gyermekded lélek..
Sok évvel ezelőtt egy délelőtt az egyetemhez közeli kocsmában ültünk fiúk-lányok vegyesen, és érveket kerestünk ahhoz, miért is kellene befáradnunk a nem túlságosan szeretett kommancs professzorunk előadására. Ekkor széles vigyorral a képén benyargalt egy csoporttársunk, aki…..
Phátyol Ferenc 2014.10.02 09:15:18
@Barbaarb: "A férfiak szerinted az alapján választanak, hogy a nő mennyire házias?" - mért mit gondoltál angyalom? ez az egyik legfontosabb és legszebb női tulajdonság.
http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/topvideos/2014/08/01/lead-dnt-starr-us-backs-nato-proposal-russia.cnn.html Történelmi beszédet mondott Putyin augusztus elsején egy I. világháborús emlékmű avatásán, Moszkva mellett. A mondanivalója egyik hangsúlyos eleme volt, hogy bár a…..
Phátyol Ferenc 2014.08.04 00:54:59
@mikka: nem lehet h te bégetsz?:( a kubai rakétaválságról írsz, de könyörgöm '56ról tudsz te bármit is. a jenkik, akiknek a seggét most oly fényesre hagyod tudod mit tettek akkor? SEMMIT. nem beszélve arról a hatalmas logikai bakugrásról, h bár szerinted orbán és obama is csak ugyanazt teszi amit elvárnak tőle, mégis orbán a magyarság megmentője, obama pedig maga a sátán.. te nem érzel ebben némi disszonanciát? nyilván nem:( és feltenném neked a kérdést, h az orosz megszállás után a ruszkik védelmében hogy írhatsz le olyat, h "Van neked agyad?? Szíved?? Hazád??"
sajnos te sem látod át, a többi buta emberrel egyetemben, h ez nem ideológiákról szól. azok arra valók, h a birkák torkán lenyomják őket. és ezért van az, h kivétel nélkül minden egyes háborúból vesztesen kerültünk ki. fokozva ezt azzal, h mi még ideológiák mellé sem álltunk soha teljes mellszélességgel, inkább a seggünket féltettük. tetszik, nem tetszik ez az igazság. mégis mi magyarország egy usához vagy oroszországhoz képest? egy porszem. ugyanúgy lehet belőlünk egy irak, mint egy ukrajna. nem mindegy h a jenkik vagy a ruszkik miatt? egyik sem jobb a másiknál és aki azt hiszi h ez másként van az egyszerűen ostoba.
Phátyol Ferenc 2014.08.04 01:06:06
@Könnyen elkaptuk, uram!: te most magyarázod amit nem lehet? a biboldók odamentek palesztinába, és módszeresen elkezdték kiírtani az ott élőket. amit mindenki elnéz a holokauszt miatt. pedig amit a zsidók művelnek az annál sokkal rosszabb, egyszerű népírtás. most konkrétan civileket ölnek ami egyértelműen háborús bűn. és mit kapnak egy ejnye bejnyét, h talán ezt azért már nem kéne. a tórában, ha már vallás és ideológia BENNE VAN, h a zsidóknak NEM LEHET saját államuk. elolvashatod, ott van benne érthetően és világosan. ez a helyzet NEM. fokozva ezzel, h a palesztin partizánokat, mert partizánok, mivel nincs más módjuk a harcra, "terroristáknak" titulálják. esküszöm kíváncsi lennék a magadfajta bérkommentelő hogyan képes tükörbe nézni.
Phátyol Ferenc 2014.08.04 01:22:21
@Könnyen elkaptuk, uram!: ha már történelem, akkor ne a római korig menj vissza, hanem az ókori egyiptomig. római kor úgy egy ezer évvel később volt, de nyilván ez téged nem fog zavarni. de még ha római kor is, a bibsik egy törzs voltak, egy kisebbség. értsd: soha nem volt államuk.
"Feltenném a kérdést: miért is "partizán" a palesztin? Megszállás alatt vannak? Nem." - dehogynem. '47ben indult a cionista mozgalom, izrael megalapítása és a zsidók bevándorlása. tényleg ha már történelemmel dobálózol legalább ezzel tisztában illene lenned. a többi amit összehordtál meg akkora zagyvaság, h reagálásra sem méltó.
FEKETE-FEHÉR / TARKA ÁRNYALATOK?   Hamar döntünk: jó vagy rossz? Elítélünk egyeseket míg dicsőítünk másokat? Nem vagyunk egyedül! Sokunkat jellemző logikai bakugrás a fekete-fehér gondolkodás. Talán van, aki figyelmeztet: lehetnek valakinek a rossz mellett jó vagy a jó…..
 “Mindenki másképp egyforma” Mérő László   András nem érzi jól magát társaságban. Úgy látja, mindenhonnan kilóg: mások vonzóbbnak, szórakoztatóbbnak tűnnek, vannak közös témáik, tudnak fesztelenül csevegni. Ő viszont akár el is tűnhetne, senki nem venné észre.…..
Önismeret - Az egyik legüresebben kongó “lila” fogalom Pszichológus szótára - avagy Üres fogalmak megtöltése valós tartalommal  “Ismerem én magam, nem kell nekem önismeret!”   Ez nem csak a megrögzötten pszichológus- ellenesek kifogása, pszichológiai…..
Phátyol Ferenc 2014.02.19 17:24:18
@Wabbit: vizsgald felul a velemenyed mert amit leirsz az azert egy eleg szegenyes lelkivilagra utal. Penz, diploma, "siker". Ezek mit sem ernek ha az ember nem boldog. Mert mindhiaba a kulcsin ha belul ott a kaosz. Es pont az ugymond sikeres emberek azok akik totalisan hijan vannak az onkritikanak, leven en sikeres vagyok tehat velem nincs gond. Pont errol szol a cikk.
Tovabba az sem onigazolas vagy torzitott gondolkodasmod ha valaki azt gondolja a penz nem boldogit, mert tenyleg nem. Az csak egy eszkoz, mint a diploma. Ezektol senki sem lesz boldog.
Es van meg egy hatalmas tevedesed. A penz valoban rossz hatassal van az emberekre, kulonosen a sok penz es az altalanos jolet. Lehet ennek utanaolvasgatni eleg sok kutatas szol errol. Torzitja ez a vilagkepet, csokkenti az empatiat stb.
Phátyol Ferenc 2014.02.21 02:21:45
Azert nem santit mert egyreszt ismet egyenlosegjelet tettel a siker es a penz koze, masreszt pedig tevedsz abban hogy olyan vilagban, tarsadalomban elunk hogyha nincs penzed akkor kompenzalnod kell. Ugyan miert kene? Ez csak a te vilagkeped.
Teny hogy a legtobben igy "gondolkodnak", de ez attol meg ugyanugy csak egy emberekbe sulykolt tevhit. Azert ha mar van agyunk akkor hasznaljuk is. A sikert nem a felhalmozott penz mennyisege jelenti, egyaltalan nem is az anyagiak hanem az, hogy az ember elegedett e az eletevel. Ez pedig csak az egyen emberi kapcsolatainak a minosegen mulik.

A kerdesed hogy azert nincs penzem, mert.. Itt is van egy alapveto tevedesed. Az csak a mesekben van ugy, hogy kuzd az ember, tobbet dolgozik, kockaztat, tanul es akkor lesz tobb penze. A vilag, foleg a mai vilag nem igy mukodik. Pl adott ket ember az egyiknek jo csaladi hattere van a masiknak pocsek. Az elobbi elmegy egyetemre/foiskolara lesz egy kenyelmes allasa egy multicegnel ahol egy irodaban heti ot napban a nyolc oras munkaidobol effektiv munkaval 4-5 orat tolt, a tobbi csacsogas, netezes. A csalad segit, lakas adott soha nem voltak anyagi gondjai, azt sem tudja az mit jelent.
A masik 18 evesen mar dolgozik, tovabbtanulas eselytelen, mert hat mibol? Ez az ember meg mondjuk dolgozik 12 oraban kb harmad, feleannyi penzert mint az elso.
En nem hiszek abban hogy lennenek arnyalatok, mer ugye olyan sincs hogy egy no csak egy kicsit terhes. Amire ki akarok
lyukadni az az, hogy az emberek nem egyenlo eselyekkel indulnak az eletben, az embereknek vannak hatarai. Magyarul egy gyari munkastol elvarni azt hogy keressen tobbet, tanuljon ugyanolyan butasag mint egy multi alkalmazottjat kerdore vonni azert, hogy miert munkahelyen dolgozik, miert nem milliomos a sajat vallalkozasabol? A valasz rohadt egyszeru: azert, mert nem kepes tobbre egyik sem. Es eppen ezert amit te kompenzaciokent eltel meg az nem biztos hogy az volt, hanem lehet jogos serelem azert mert akarva, akaratlanul leneztel, leszoltal valakit, es az itt megvillantott ertekrendedbol kiindulva azt sem tartom kizartnak hogy ereztetted azt, hogy te tobb es jobb vagy mint ember, az illeto pedig silanyabb. Es igy mar rogton lathato hogy ez nem a penzrol szol, hanem arrol hogy megsertesz e valakit emberi meltosagaban vagy sem. Marpedig ha igen arra barki ugrani fog.
Az alapveto problema az hogy nincs az embereknek egy normalis ertekrendjuk, fogalmuk sincs mit akarnak es amire a cikk is utal hogy halvany fogalmuk sincs arrol kik is ok es milyenek valojaban. De attol hogy ez a tobbseg ez meg nem lesz normalis dolog. Es pont emiatt van sajnos annyi maganyos, lelkibeteg ember is, akik ugye olyanok amilyenek tehat nyilvan semmi jot nem lehet varni toluk, ezert eleg kemeny kuzdelem az ha valaki egeszseges szeretne maradni.
Ha mar a tarsadalmat emlitetted. Mert mondjuk ez sokkal sulyosabb es nagyobb lepteku gond mint ahogy ez kommunikalva van. Nem veletlenul van akkora igeny ilyesfajta blogokra, pszichologusokra. Azt azert latni kell hogy pszichologushoz az megy aki nem tudja egyedul megoldani a problemait, magyarul eletkeptelen. Ezert nem szeretem az ebben a blogban is feltuno csusztatast hogy senki sem "hulye". Dehogynem. Attol hogy sok hasonlo hulye van ez nem vesz el semmit a dolog elebol.
Miszerint választunk magunknak párt? Ez egy elgondolkodtató kérdés, de mindannyiunknak hasonló téren vannak elvárásai. Akármennyire is tagadjuk, fontos a külső, mert ez az első amit észreveszünk a jelöltünkön. Ezt követően jön a belső, leginkább az intellektuális dolgok.…..
Phátyol Ferenc 2013.11.30 00:33:20
mi számít? külső és pénz, h lehessen villogni a barátnők előtt. ha ezek megvannak jön a "kémia" és a "szerelem" is. magyarul a férfiállat személyisége, sőt az sem számít igazán, h jól kijönnek-e egymással. sajnos a nők 99%-a ilyen, nincs bennük semmi tartás, azzal sincsenek tisztában valóban mire vágynak, valóban mi tenné őket boldoggá.
azzal sem értek egyet, h felcserélődtek, összezavarodtak volna a nem szerepek. legalábbis aki eszerint él annak biztosan nem lesz soha normális kapcsolata. azért megvan a természet rendje és ezt ilyen "felvilágosodással", elvekkel, miegyébbel nem lehet felülírni.
anyagiaknak pedig semmi jelentősége nincs két ember kapcsolatában, már ha valódi érzelmekről beszélünk. attól még senki sem lett boldog, h fel tud halmozni ezt vagy azt. de tény, h legtöbbeknek ez elég, de ettől függetlenül a boldogságot nem lehet megvenni.
ugyanez igaz a szexre is, a felettem lévő írta, h hatalmasat "kell" domborítani az ágyban. ugyan mért kéne? a legtöbb nő pusztán arra képes, h széttegye a lábát. azért ez erősen kétoldalú dolog, hozzátéve azt, h a valóban jó szexhez az összeszokás miatt legalább egy év kell.
az a szemlélet is elég vicces a nőknél, h el tud e tartani, gyerekkel később akár. elvárások helyett lehetne azon is gondolkodni, h el AKAR-e tartani egy férfi. én egyre inkább azt látom, h a férfiakra hatalmas nyomás és elvárások tömege rakódik, bármiféle alap nélkül. azért ez mégiscsak úgy van, h az ember csak akkor tesz erőfeszítéseket ha értelmét látja. és most férfiakról beszélek nem hímneműekről akik próbálnak idomulni a női szeszélyhez. és amit a nők elfelejtenek h nekünk van + 20 jó évünk hozzájuk képest.
azt gondolom, h a feminizmus és az emancipáció a létező legrosszabb dolog ami a nőkkel történhetett, mert pont a nőiességükől fosztotta meg őket.
Az önbecsülésünk és a magunkról kialakított képünk sok mindentől függ. Sokan átesnek a ló egyik vagy másik oldalára és vagy lebecsülik magukat, vagy elszállnak a vélt adottságaiktól. Furcsa kapcsolatok Számtalan olyan párt láthatunk, akikre első ránézésre azt…..
Phátyol Ferenc 2013.11.14 12:21:31
Ez a ki mennyit er dolog itt is leginkabb a kulsosegekre van kihegyezve, kulso anyagiak. A ki az okosabb is erdekes kerdes. En csak azt latom, hogy a nokkel van alapveto es sulyos gond. Legtobbnek az eleg ha a kulsosegek stimmelnek es akkor szerelem van es "boldogsag". Gyakorlatilag meg egy szar kapcsolatrol magyarazzak be maguknak hogy az tok jo es lehet dicsekedni micsoda embert fogtam magamnak.
Se a kulsonek sot az anyagiaknak sincs semmilyen szerepe abban hogy ket ember hogy jon ki egymassal es egyutt elnek e vagy egymas mellett. Adottak meg az irrealis elvarasok, hogy a ferfi legyen magas, gazdag meg ugy minden szempontbol tokeletes es mindezt ugy hogy a nok legtobbje mint no egyszeruen nem tud semmit nyujtani. A csini pofi es a szettett lab egyszeruen keves. Ennek meg az a folyomanya hogy tele van minden egyedulallo nokkel es foleg 30 felett mar iszonyat kemeny mentalis es egyeb problemaik vannak, de megis ragaszkodnak ahhoz amit a fejukbe vettek es ami nyilvanvaloan nem mukodik. Ferfioldalrol pedig ez ugy nez ki, hogy az ember szep lassan elveszti a noi nembe vetett hitet es inkabb marad egyedul mint hogy azt hallja folyamatosan h nem eleg jo. En azt viccnek tartom, hogy dolgozz tobbet, legyen tobb penzed es akkor jonnek a nok. Tenyleg jonnek amugy de nem mindenki vagyik arra, hogy gyakorlatilag vegyen maganakegy kurvat aki ugyis lelep ha gond van vagy akad magasabb esetleg tehetosebb him.
Azt gondolom az emancipacio es az egyenjogusag nagyon rosszat tett a noknek mert iszonyatosan elszalltak maguktol es ezaltal a ferfiaknak is. A vege ennek pedig rengeteg magara maradt megkeseredett ember lesz aki majd eletuk vegen dobbennek ra arra hogy elrontottak az eletuket egy rozsaszin alom kergetesevel. A baj es a szomoru az, hogy a nok tehetnek errol es a ferfiak is ugyanugy megisszak ennek a levet.
A ír Strypes zenekar szeptember 9-én hozzá ki a bemutatkozó albumát, amiről most egy CC Rider-feldolgozáshoz koncertvideó is készült. Aki esetleg nem hallott volna még róluk, a Strypes egy csupa 16-17 éves srácokból álló rockzenekar, akik régi rhythm and blues dalokat dolgoznak fel…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Phátyol Ferenc 2013.06.18 22:17:35
@Fenimore: "Én a villamos után kötném, és végigvonszolnám a városon. Nem azért, mert nőt ütött meg, nem azért, mert terhes nőt ütött meg - azért, mert ütött." - és te nyilván értelmes, normális nőnek tartod magad. önkritika?
tök könnyű okoskodni a monitor mögül, de neked fogalmad sincs mi az a stresszhelyzet.
rohadt egyszerű a sztori, az ember(mer ha már egyenjogúság van akkor kezeljük emberként és ne terhes nőként)konkrétan nekiállt hepciáskodni azzal, aki feljelentette az életét. nagyon is helyén volt az a poén. az meg mindent elmond a szerencsétlenről, hogy utána még volt bőr a képén feljelenteni az embert akinek az ÉLETÉT köszönheti.
próbálj már meg egyszer gondolkodni is szívem ha egyszer az Úr teremtett neked is agyat.
Phátyol Ferenc 2013.06.18 22:28:41
@Fenimore: látod pont erről van szó. ahelyett, h próbálnád értelmezni amit írtam, nekiállsz hepciáskodni. a villamosos szitunál maradva ezért most kiosztok neked egy virtuális pofont, hogy tudd hol a helyed. ha gondolod jelentsd fel érte a nikkem:)))
Phátyol Ferenc 2013.06.18 22:41:24
@Fenimore: hát én egy virtuális pofont említettem, nem pofozást de ha te erre izgulsz rajtam nem múlik.. :D a jó kisdobos ahol tud segít.
az amúgy -számmomra- tök vicces, hogy felrántod magad olyasmin ami abszolút nincs hatással az életedre. azon meg felvvontam a szemöldököm, hogy azt írod elítéled az erőszakot. ezek szerint a verbális agresszió nem erőszak, merhogy azt meg bőszen gyakorlod.
próbálj meg magadnak kialkítani rendszeres és kielégítő szexuális életet, kevésbé lennél feszült hidd el.
Vagy 25-30 lelkes önkéntes szállt meg délután egy 49-es villamost a Deák téren, és ha midnen jól megy mostanában végeznek a feladattal. Eredetileg egy várbuszt akartak megszállni, de a BKV inkább ezt javasolta nekik. Nagyobb melónak nagyobb ez, de így legalább vissza lehet vágni…..
Phátyol Ferenc 2013.06.13 21:15:41
@Porcelán az elefántboltban: hogy ne legyen hiábavaó a kinyújtott nyelvecskéd: (_;_)

puszcsi!
Phátyol Ferenc 2013.06.13 21:58:32
@cso zsi: ha a kannásbor meg ukrán cigi kell, h egy EMBER átvészeljen egy napot akkor igen. amíg ezt nem érted nincs miről beszélnünk.
Phátyol Ferenc 2013.06.13 22:00:09
@krysztasz: fiatalság bolondság:)
kedvesem, ez nem művészet. ez giccs. hajléktalanos kérdésre a válaszomat lásd fent.

ui: rámehetnél kicsit a helyesírásra
Extrém hajszín(eke)t ma már akár hétköznapi emberek is viselhetnek, igaz, inkább az elrontott esetekre szoktunk példákat látni. Az extremitás azonban lehet egészen művészi is (sőt!), az alábbi fotók erről tanúskodnak. Te viselnél kirívó hajszínt? Szerző: Otthon és…..
Phátyol Ferenc 2013.06.09 13:24:59
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Phátyol Ferenc 2012.12.10 09:26:50
@Boros Regina: babám, tudományos tény, hogy azon nőstények akik nincsenek normálisan és rendszeresen kielégítve hülyeségeken kezdenek kattogni. te konkrétan a lábtörlő textúrájába is belekötöttél, ami egyrészt kényszeres dolog már, másrészt az égvilágon semmi köze az ételekhez, amikről elvileg blogolnál.
így sajnos csak azt tudom mondani: neked férfi kell. az sem baj, ha pénzért.
Phátyol Ferenc 2012.12.10 21:46:54
@Boros Regina: "Tisztán a segítő szándékú szembesítés vezérel: aki a kommentjében mások szexuális életét firtatja, vagy kielégülésre szólít fel, az valójában egy freudi, óriási segélykiáltás a világ felé: "nincs szexuális életem, segítsetek!"

ez alapján a logika alapján ha felhívom egy, az utcán velem szembe jövő ember figyelmét arra, hogy aranyom, lefosta a vállad egy galamb, akkor valójában az ő makulátlanul tiszta kabátujja helyett az enyémen éktelenkedik a madárfekália. szerintem ezt magad sem gondoltad komolyan.
Nagyon sok tanulságot (és nem kevés fordulatot) hordoz a mai poszt. A tanulságok közül számomra a legfontosabb, hogy ha nem nyitott szívvel és aggyal költözöl egy másik országba, ha felkészületlen vagy, akkor nagyon nehéz beilleszkedni. Következzen Ági története…..
Neokhrome - Perihelion(Szerzői kiadás) A debreceni Neokhrome (korábban Neochrome) öt éve adott ki utoljára lemezt, mégpedig a Downfall/Collapse-ot, és ezután gyorsan megfogyatkozott a zenekar tagsága: először a korábbi énekes, Mányák Péter lécelt le, majd az egyik gitáros is. A…..
Phátyol Ferenc 2012.11.22 00:39:03
Hamarosan megjelenik a Shell Beach második nagylemeze, amiről itt a Lángoló Gitárokon nem csak meg lehet hallgatni egy dalt, hanem még klipet is adunk hozzá. „Ez az első klip, amit az új lemezhez, a This Is Desolationhöz forgattunk. Azért választottuk ezt a dalt, mert úgy érezzük…..
Phátyol Ferenc 2012.11.20 23:16:17