Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viax

1 bejegyzést írt és 418 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MEGKÜLÖNBÖZTETETT SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM MINDEN KEDVES LÍVIA NEVŰ OLVASÓMAT!..
És, ha már nosztalgia. Idézzük meg egy kicsit a Gumicukor egykori hangulatát, Rubint Réka legújabb produkciójával, aki már annak idején is bőséges muníciót szolgáltatott a (bulvár)újságírás számára.  A fittnesszlédi a következő öltözetben bírta meglátogatni a…..
Viax 2014.01.28 19:55:31
@estrella negra: nézi még valaki azt a szemetet? Nekem már vagy 5 éve nincs tévém, de csak natgeot nézek rajt'.

Ilyesmit szeretnél? :D
Viax 2014.01.28 21:37:39
@estrella negra: én is voltam ott, eszembe juttatta, hogy szégyenletesen keveset olvastam Őt - és így talán el is érte a cikk a célját.
Nem bírok oda írni semmit, nincsenek szavak.
Fejet hajtok.
Ezanemsemmi! A Rékasi-család (629. folytatás) Kari a vidéki villából Gerda lakótelepi lakásába költözik, de ez visszaüt- Géza nem adja át a nő gyerekeit, ezért ki kell hívni a rendőrséget. Enikő telefonon tartja a kapcsolatot Gézával. Felkészül: Nana. Schobert Norbi…..
Viax 2013.10.19 18:47:44
Viax 2013.10.21 14:35:17
@agresszív kismalac mackója: azt hittem, Dömsödit már rég elnyelte a pöce. De nagy szarba' lehet, ha a Hajdúról (is) ír "igazságot". :D
Óvónénikérem, a Feri beleszart a nadrágomba!   Azért az mekkora fles már, hogy Kocsis Mátétól Tiffán Zsoltig, Wintermantel Zsolttól Deutsch-Nemfür Tamásig mindenki habzó szájjal követeli a teljes MLSZ-vezérkar kerékbetörését, mintha nekik az égvilágon semmi közük nem…..
Viax 2013.10.19 18:42:53
@Senta: beállnÁk a csapatodba.
Errevarrjá'goNbot!   Szabó Zsófi commandante Thomas Grandéban se találta meg élete párját (Szinte, hihetetlen!- kiálték fel a hír hallatán). A hölgy eddigi pasijainak felsorolásától, egyrészt terjedelmi okokból, másrészt a jó ízlés mián ezúttal eltekintenék. A…..
Viax 2013.10.11 01:17:36
@agresszív kismalac mackója: mert csekély értelmű medvebocs vagy. Vagy nagyon hasonlítasz hozzá. :)
Volt egyszer egy Vidámpark... Pelikán elvtársnak szeretettel (a képért köszönet atpijkamonak) ..
Idén is Keszthelyen töltünk egy hetet, szeretem az itteni strandokat, és ha véletlen rossz lenne az idő, errefelé van a legtöbb alternatív program is. Igaz, idén is kifogtuk a nagy meleget, ahogy az elmúlt 2 évben is... Persze pihenni jöttünk, de nem tudok becsukott szemmel járni,…..
Viax 2013.07.25 19:31:11
@Konrad: Lehet, hogy dolgozni lett volna kedve, de nem biztos, hogy diplomás optometrista volt, aki szemvizsgálatot is végezhet. Talán tényleg "csak" egy optikus, aki a szemorvos által felírt szemüveget prímán megcsinálja úgy, hogy megvárhatod. De szerintem ezt Te is tudod, szemüveges lévén.
Valahol ott szakadt meg hőseink története pénteken, hogy Lófej az elbukott 200 ropiját siratta, Rita bosszút esküdött ellene, Pumuklifej és Gábor rosszul lett a kamugyógyszertől, Hanna pedig idegbajt kapott, amikor a sors egy helyre sodorta Bélával, a leendő nevelőapjával. Vele…..
Viax 2013.07.18 22:43:51
@kozi001: mint egy dinó, amelyik épp most tudja meg, hogy hamarosan kihal. :)
(adná az ég!)
Nos, ha valaki elfelejtette volna: Joe továbbra is kilátás nélkül tengeti napjait a soktízmilliós vityillóban, viszont már a bojlerre sincs pénz, úgyhogy kénytelen elfogadni Csula ajánlatát. Igaz, ő meg azt mondja, hogy tisztességes a meló, semmi feketézés. Tudjukki megint…..
Viax 2013.07.03 23:53:59
@Bicepsz Elek: Végre valaki! Már azt hittem, hogy én figyeltem rosszul.
Ha nem égett volna bele mindenkibe a pénteki netpornós élmény, akkor nesze nekünk, itt egy baromi hosszú emlékeztető arról, hogy Balázst hogy vágja ki Zsófika, Tudjukki egyszemélyes bádigárdá változott, Gábor meg telisbe smárolta Nándi tesóját, Gyöngyit. Hogy az utóbbi két…..
Hiába a kemény küzdelem, Laller továbbra sem talál senkit, aki hozzányúlna girhes kis testéhez, pedig igen erősen próbálkozik. Helyette viszont az erős akcentussal érkező Cahndra nyúlja el a nőket, úgyhogy Pumuklifej rövid úton adja ki a vadonatúj lakó útját. Hanna végre…..
Viax 2013.06.23 21:36:43
@aggyistenbiri: amikor a barátnőm megtudta, hogy nem tévedett a teszt, a leendő keresztbéjbinek vettem egy helyes bohócot. Azóta van "bohóc a fiókban". :)
Viax 2013.06.26 16:10:25
@mézescsók: Számomra nincsen elviselhetetlenebb a hőségnél. Minden egyéb időjárást ahhoz képest ítélek meg, így nem is panaszkodom a melegen kívül egyébre.

Rendben. Soha nem vonultam még, de a bakancslistámon szerepel.
Ide is elérkeztünk, ha hihetünk a pénteki előzetesnek, már Márcselló is megtudja, hogy Hannácskánk pocakja a sok gumicukortól nő, nem pedig a pocaklakótól. Valósznűleg lesznek még hullámok, de lassan valami új konfliktusszál is befuthatna már, de tényleg. A tetőzés közeli…..
Viax 2013.06.25 21:10:31
Valószínűleg a szerkesztő lamantinok is nyaralnak, így az RTL Klub outsourcongolta az állatkertnek a forgatókönyvírást, de annyira nem történik semmi, hogy a héten biztos, hogy a hüllőház lakóin van a sor. Ugorjunk is egy fejest a nihilbe! Egy kívánós asszony minden akaratát…..
Viax 2013.06.23 21:24:49
@egyemakisszíved:
Marcinak elege lesz a csajokból, és - a képet nézve - Joe iránt érzett szerelme végre szarba fog szökkenni.

Szerintem a Lalinak lesz először gyereke, de eladja, hogy végre megvehesse a kecót.
Szegény Anikónak csak nem akar beindulni ez a pösti élet: azóta küzd munkaproblémákkal, amióta fölszakadt gyönyörű országunk székes fővárosába, azóta nem talál egy rendes állást magának. Volt már modell, szeretett volna tetoválni, most pedig pultozik, de utóbbinál sajnos…..
Ordas módon közeledik a nyár, az RTL-nek pedig már csak félórányi műsorra volt kapacitása, így a hétfői részt okosan megfelezték. Itt viszont lesz minden, mi szem-szájnak ingere, de ne is szaladjunk ennyire előre, nézzük meg, mi volt pénteken. Joe lehúzta a rolót, a pecót pedig…..
Viax 2013.06.05 13:34:30
@kozi001: görény görénynek nem farkasa. :)

@aggyistenbiri: persze, szekszualizáljon mindenki igény szerint.
Tudjukki farka körbeért, ennyi volt a karakterében, akár le is rohadhat. Hacsak el nem utazik 1 hétre dél-amerikába kitanulni mondjuk a plasztikai sebészetet.
Viax 2013.06.05 20:43:53
@aggyistenbiri: viseld egészséggel! :D
Viax 2013.06.05 21:19:10
@aggyistenbiri: Kristóf pólógyűjteménye? Én is megjegyeztem.
Inkább hagyná, hogy Marcsello a mellére pingáljon (de illik ide ez a szó), sem mint pólót cimbáljon a mellizmaira.
A TV2-re egyetlen aspektusból mondható csak az a jelző, hogy zseniális: a konkurens csatornán megbukott sztárok átcsábítására. Legújabb húzásuk R. Kárpáti Péter azaz Berényi András leszerződtetése lesz a Jóban Rosszbanba - legalábbis a Blikk híre szerint. A BK-ból…..
Viax 2013.04.18 11:44:15
@Virtusblog: nem. Várnagy kapott új arcot, de megőrül attól, hogy 20 évet öregedett közben, és felrobbantja Csillagkutat. hepiend.
Azt hihette volna az ember, hogy egy olyan ittas vezetéses botrány után, aminek végén a sitt várt Stohl Andrásra, a 46 éves színész felfogja, hogy inni és vezetni nem tanácsos (ha már más nem ébresztette rá erre), de a Blikk szerint ez közel sincs így. A bulvárlap információi…..
Peti  Hiszek benne, hogy mindenkinek helye van itt, aki ide született.  Ennek ellenére nem voltam szomorú, mikor Mohácsi Viktória elment. Némi eufémizmussal azt mondhatnám, hogy fikarcnyit sem használt a romák ügyének. A többi megélhetési jogvédő tevékenységéhez…..
Viax 2013.04.01 15:36:36
@agresszív kismalac:
ez minden, amit tudok. és hogy mesések a dolgai!

www.facebook.com/EszterFalusiPortekai?fref=ts

----> 43. :)
Viax 2013.04.01 18:58:11
@agresszív kismalac:
én a karnevált is Vele, de elfogult vagyok.

www.youtube.com/watch?v=uv7P4KK4HQ0
Hoppá! Az alábbi levelet a Velveten találtam: „34 éves pasi vagyok, biztos egzisztenciával, vezető beosztásban és tulajdonrésszel egy válságban is száguldó cégnél. Ennek meg azért örülni kell. Ez kitölti a napjaim, reggel 8-tól este 11-ig dolgozom, minden egyes nap.…..
Bence, az Istenes Istenes Bence (született Viva Ben) újra címlapsztorit villantott becsajozott. A legutóbbi X-Faktorban (ABSOLUTELY BREAKING! Bombaként (mondom, BOMBAKÉNT, wazze!) robbant a hír, miszerint ifjú Malek Miki nem vesz részt a 2013-as X-Faktorban. (Igen, lesz, hogy rohadjanak…..
Mi hiányzik ebből az akadémiából? Az ízlés.  Ha valaki még emlékszik, a Magyar Televízió esztétikai műsorának (Ízlések és pofonok) főcímében hangzott el a fenti mondat, csak ott az "akadémia" helyett a "ház" szó szerepelt. A sorozatot Győrffy Miklós és Fekete György…..
Viax 2012.12.26 12:40:28
@agresszív kismalac: a'korból lemezeim vannak, kazettára rádióból vettünk fel, és lemezről sokszoroztunk. igazi, műsoros kazettáim csak nagykoromba' lettek.

erről eszembe jutott (bocs, ha már meséltem), hogy kb. 15 éve azt hallottam, hogy annyi Jimmy kazit adtak el, hogy minden családra jut 2. na mondom, akkor van ahol 4 is van, mert itt egy se nincsen! aztán úgy két év múlva költözéskor egy szekrény aljából előkerült egy kis csomag...
igen, kitaláltad.
2 Jimmy kazetta volt benne. máig nem tudom hogy került oda, de már valóban nincs nálunk Jimmy kazetta.

emlékszel a cukker Bubu-mesékre? :)
Viax 2012.12.26 14:25:44
Viax 2012.12.26 18:01:11
@agresszív kismalac: egyszer majd összegyűjtöm őket. :)

én a penta-meséktől sírok föl időnként.

nem hittem volna. sem azt, hogy Karády lemez volt, sem azt, hogy ennyi.
(nem tudom milyen magyar bakelitre tippeltem volna)
  Harminchat éve történt. 1976. május tizenötödike, Népstadion. A szokásos kettős rangadó. És természetesen a "fradidózsa" a főmérkőzés.  Az első meccsen a Vasas- Izsó, Müller és Zombori góljaival- 3:0-ra verte a Honvédot. De ez ma már a kutyát…..
Viax 2012.12.05 23:28:51
@agresszív kismalac: jajj, Te oktondi! :)
...azért csak próbáld ki egyszer.
Viax 2012.12.05 23:37:11
Keresztény értékrend Mit nem olvasok?"A hitel kérdésével kapcsolatban Orbán Viktor kifejtette: egy keresztény értékrendet képviselő Európa talán nem engedte volna meg, hogy az emberek hitelek felvételével feléljék családjaik jövőjét." - olvasom. És nem akarok hinni a…..
Viax 2012.11.30 19:28:59
@agresszív kismalac: szerinted figyeljük, ki lesz a következő faszija? :)

egy időben gyakran megfordult erre (lehet, hogy most is), nem ilyen mű, nem ennyire 'nőimitátoros', de kicsit sem rokonszenves.

amúgy én is sejtek valamit. sőt! érzem is... a havat az agyamba'... ööö... a csontjaimba'. :)
Viax 2012.11.30 23:24:14
@Gatto Negro: rákjárásba???? :)