Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adazka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..
Az egész valahol régen kezdődik. Füstös kocsma, pár furcsa arc, akik ismerősek innen-onnan, a sör meg a beszélgetés. Amikor megerősítenek valamiben, s nincs más az este végén, csak a belső mantra, hogy igen, ezt akarom, ezt csinálnám, ezért áldoznék, ebben benne akarok…..
Adazka 2009.09.22 07:41:36
Hol máshol. Aki már találkozott a Felületi Feszültséggel, az zsigereiben érezheti: a Malomtó melletti romos ál-Törökfürdő kupolája a tökéletes sipka, amit e muzsika fejébe húzhatunk.Van ugyanis remek mézédes visszhang, mely megdúsítja L E V  E   G   …..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
A terézvárosiakat állítólag idegesíti, hogy zaj van lent az utcákon. Senki mást nem. Nos, ha megállapodást akarnak, lehet megoldás. Nekik ugyanis, ahogy ők mondják, nem konkrétan azzal van a bajuk, hogy ott van egy csomó ember, hanem azzal, hogy zajonganak.Úgyhogy javaslatom a…..
A Tűzvonalban után a nagytévé a másik műsorát is kidobja, amit rendszeresen néztem: a Beugró-t:"A Beugró sorsáról senki nem nyilatkozik, az [origo] kérdezte a Cool tévét, a Filmservice-t, de csak az MTV-től kapott egy szűkszavú választ: "A Magyar Televízió őszi…..
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..
Budapest új főutcáját készülnek a Belvárosban megépíteni legfrissebb árakon számolva 5,5 milliárd forintért. Ez az összeg sokmindenre elegendő lehet, de nagy valószínűséggel a városjáró polgárokat leginkább befolyásoló utcakép környezetbe símuló -…..
Adazka 2009.05.23 17:13:25
Régen voltam olyan jó értelemben izgatott, mint tegnap este. Testvéremnek köszönhetően eljutottam végre a Művészetek Palotájának Bartók Béla Hangversenytermébe egy könnyed nyáresti koncertre.A műsor alapvetően igazi klasszikusokból állt: Haydn, Schubert és Vivaldi. Továbbá…..
HamPLÓ Mit szeretsz Budapest(b)en? 2009.05.05 19:12:00
A Városkép blogon ment a polémia arról, hogy kinek mitől élhető és/vagy szerethető Budapest, és egy kommentező rádöbbentett, hogy ma még több dolgot szeretek Budapestben, mint tizenöt évvel ezelőtt. Én, aki gyakran foglalkozom a várossal, sem veszek észre dolgokat... ki…..
Vajon mit gondol száz év múlva a budapesti lakos korunkról, ha jópofa szlovák divatpormaszkjában, és selyemfényű kínai saválló ruházatában végigsétál a Millennium városközpont mellett? Demján Sándor ugyanis nem egyszerű megaberuházásnak szánta a Lágymányosi  és a…..
A víztorony.hu a tök laikusok számára is remek olvasmány, akiket meg kicsit is érdekel az épített környezet, azok egész biztos követik a tematikus blog posztjait, meg böngészik részletes adatbázisát. Az Urbanista-olvasóknak pedig ugye nem kell bemutatnom, hiszen többször…..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..