Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halál Bika

0 bejegyzést írt és 254 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
Halál Bika 2012.10.18 23:06:43
@AnnаKаreninа: "Monnyuk nem tudsz te semmit Kövér Lászlóról. Ő lelkes amatőr focista."

Tényleg nem tudok sokat Kövér László hobbijairól, de a Fideszben mindenki lelkes amatőr focista... Attól még a kormány sportpolitikája nulla (az előzőé is az volt).

Talán épp ez a Fideszes össznépi focizás az oka, hogy a Felcsút, a magyar Chelsea két milliárd forintot kapott a társasági adókedvezményből (a második Debrecen ötszáz milliót).

Egyébként ez a társasági adókedvezmény ez egyrészt majdnem csak focira van (ugye látványsportágakra, itthon az újkori foci csak látványt nyújt, eredményt nem, látszatsport...).

Másrészt, ami jobban zavar, hogy az eredményesebb amatőr- és profi sportokat meg nem támogatják, de még adminisztratív eszközökkel is hátráltatják. Köztük azt is, amit én művelek. Lelkesen.
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Halál Bika 2012.08.10 12:46:18
@Pierr Kardán: "Azon meg mindig jót röhögök, ha férfiak a színekről beszélgetnek, ennél jobban csak a rizsfőzésben vagyunk profik :-))"

Nem azért, de én még magyar nőt, jó rizst főzni nem láttam.

Színekről: Én nem értek hozzá, pusztán analitikai vonalon elindulva: a festők ugye színeket használnak.

Nem léteznek híres férfi festők???
ProgBlog Félázsiai népség 2012.07.26 16:50:09
„Moslék-ország, hajh, cudar ország,Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;Hajh, Átok-város, Redves-ugar:Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?” Karinthy Frigyes: Moslékország (az Így írtok ti-kötetből) - 1912   Nap mint nap új információkat árul el önmagáról Orbán Viktor.…..
Pospisil Rosszabb, mint a vuvuzela? 2012.05.30 10:02:00
Itt az újabb, nyugalom megzavarására szolgáló fúvós szerkezet, amelynek használatát sok szurkoló csak a wc-ben engedélyezné, és semmiképp nem a stadionokban. Nem leszek népszerű, de valószínűleg minden futballszurkoló emlékszik a vuvuzela soha el nem halkuló hangjára,…..
Sok gondunk van a jövővel. Leginkább az, hogy szenvedni kell azért, hogy jó legyen, miközben túl messze van ahhoz, hogy ezt a szenvedést könnyen felvállaljuk. Ma kéne leszokni, lefogyni, lemondani, félretenni azért, hogy valami homályos, távoli jövőben majd kiélvezzük, hogy…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Van egy remek népesedési oldal, a GeoHive, ahol szépen sorrendbe vannak rakva a világ agglomeráció aszerint, hogy melyikben élnek a legtöbben. (Igen, valószínűleg máshol is elérhetők ezek az adatok, de én itt bukkantam rájuk.) Az élen Tokió, a második Delhi, a harmadik São…..
Lappföldön, a mínusz 25 fokban is van motoros szezon, legalábbis néhány bolond francia ezt akarja elhitetni velünk. A Moto Journal újságíróinak nem csak ötletei, de lehetőségei is vannak, hogy a motorral elképzelhető legnagyobb őrültségeket valósítsák meg, ha azok elég…..
Halál Bika 2012.03.12 09:34:05
@uarempty: "a motorra még rakjunk kb 1.2 tonnát.Hogy akkor fair legyen"

Az autót meg annyi pénzből kelljen kihozni amennyibe a motor kerül. Hogy akkor fair legyen...
A miniszterelnök elmondta, hogy már lassan két hónapja vár az asztalnál az IMF-re. Eddig két párnát is kiült és egyre kevesebbet alszik. "Üzenem az IMF-nek, hogy próbáljanak meg két hónapon át egy íróasztalra borulva aludni, ráadásul öltönyben" - panaszkodott Orbán…..
világevő Angry birds! 2012.03.06 14:30:00
Nem gondoltam volna, hogy tudományos felfedezői világszenzációkat is közzé fogok egyszer tenni az utazós-evős blogomon, de ez egyértelműenaz:Megtaláltam az igazi Angry Bird(s)-öt!Ha valaki jönne és megnézné, akkor a Greciában a piacon, Costa Ricában van a lelőhelye.Egyébként…..
Halál Bika 2012.03.07 08:21:59
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Halál Bika 2012.01.29 19:42:13
Legnagyobb eurovíziós fellépők ők lettek volna:
www.youtube.com/watch?v=kKO9h-gG4Qg

... ha nem tartóztatják le a bandát kábítószer birtoklásáért a reptéren :D
Publius Eső után köpönyeg 2012.01.11 13:57:00
A társadalmi feszültség megnyilvánulásának lehettünk szem- és fültanúi január 2-án. A demonstráció alkalmával elhangzott egy olyan kérdés, amelyet azóta a közvélemény magáévá tett, és amely jól tükrözi a mindennapi társadalom szülte indulatokat, amiben elveszítjük…..
Az ügyészség szerint autóval járni a személyi szabadság része. Megérkeztek az ügyészségtől az első papírok a December 23-ai parlamenti blokád kapcsán. Az ügyészség elutasította a gyanúsítottak panaszát, a szerv szerint fen áll a személyi szabadság megsértése. …a…..
Egy spekuláns esete a Világgazdaság.hu-valŐszi írásomban elégedetten csíptem végre nyakon egy "újságírással" piacot befolyásoló, közben forint shortot kezdeményező nemzetközi bankházi alkalmazottat.Nem hinném, hogy törvénytelen lenne amit tett, de jól szemléltette…..
Halál Bika 2012.01.05 20:31:32
@Kuku: "Ha én mint cégvezető"

A Te céged a Forint Bt?
Vagy az USD Corp?

Ha én vagy Te a Forintról írunk, akkor a saját cégünk reklámozzuk?
Halál Bika 2012.01.05 20:37:00
@fetyisob: "legalább el tudta mondani hogy hazudtunk"

Számít ez?

Hiszen akinek értelme van, látja hogy Selmeczi Gabriella nem egy Einstein mint ahogy Orbán, Gyurcsány igazmondását/hazugságát is könnyen leleplezi.

Az egyszerű embert úgyis csak az érinti meg hogy drága a benzin.. Vagy hogy veszélyben a Turul (LOL: index.hu/belfold/2012/01/03/rossz_turulnal_vedekeztek_a_gardista_ellentuntetok/)
Halál Bika 2012.01.05 20:38:42
@mgabrielm: Lájk!
Bloáf a Jókai tér sarkán még rágyújtott egy búcsúcigire. Épp elköszöntünk volna, amikor egy hatalmas palesztin sálkendőt viselő, kb. 16 éves leányka ugrott oda hozzánk, és megkérdezte: bocs, az Opera erre van vagy arra? Biztosan elsőtüntető. Jó is az...
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Nem találják az elkövetőket, pedig már beidézték a klip nézőinek nagy részét. "Kerestük a telefonkönyben a D betűnél, de egész egyszerűen nincs benne, vagy titkos a száma. Pedig mindent elkövetünk, a rendőr kollégák éjjel-nappal őrjáratoznak az Erzsébet-hídon,…..
1. Nehezen vitatható, hogy helyes döntés volt a mostani kormány részéről az államadósság csökkentésére irányuló politikai szándékot - valamilyen formában - alkotmányos szinten megfogalmazni. 2. Vitatható, hogy helyes döntés volt-e a mostani kormány részéről az…..
Halál Bika 2011.12.05 09:44:08
@okostojáska:
"Liberálisoknak és szellemi elődeiknek még csak a nevét sem jegyzik fel benne, legfeljebb mint árulóknak."

Úgy biza, itt van néhány áruló:
- Széchenyi
- Kossuth
- Eötvös
- Deák
Közröhejbe hajlik lassan a Fidesz törvénygyárának működése. A tegnapi-tegnapelőtti ellenzéki obstrukció eredménye, hogy kormányunk nem tudta eldugni a Munka Törvénykönyvének vitáját éjszakára. Végülis csak négymillió adófizetőt érint, gondolom kormányunk őket…..