Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamrob

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nettó nácibeszéd a kormánypropagandában. 3 év börtön jár érte, de biztos feltörték Bayer Zsolt számítógépét is...
tamrob 2018.06.12 15:29:30
Na, csak azért, mert menetrendszerűen itt is megjelennek, itt is olvashatóak!
A magyarországi holokauszt tagadó náci balfszoknak azért van pechje, mert az 56 nap alatt 176 szerelvénnyel Auschwitzba szállított 437ezer embernek - hála a magyar közigazgatás teljes gépezetének - nos ezeknek a százezreknek ismert a neve, a címe, az életkora, a foglalkozása... és mindene.
A magyar közigazgatás az államtitkároktól a polgármesterekig... az országgyűlési képviselőktől a MÁV állomásfőnökökig a legutolsó csendőr őrmesterrel bezárólag, azon dolgoztak, hogy a vidéki zsidóság a legkisebb tanyáktól a nagyvárosokig hiánytalanul és egytől egyig megérkezzen Birkenau rámpájáig, majd onnan folyamatosan a gázkamrákba. A feladatot a magyar közigazgatás minden szegmense és az államgépezet minden csavarja eminens gyorsasággal el is végezte.
Höss auschwitzi láger parancsnok idegesen jött Budapestre és vonta felelősségre Eichmannt, hogy a megsemmisítő gépezet nem bírja ezt a napi ember mennyiséget, ám Eichmann széttárta a karját, hogy semmit sem tud kezdeni a magyar hatóságok hihetetlen túlbuzgóságával. Ráadásul meglepődve tapasztalta, hogy sehol sem hallott ellenállásról. Szóval tényleg nagyon ostoba nácinak kell ahhoz lenni, hogy megpróbáljon ebből tagadni valamit.
A névsor mindenhol adott es mindenhol ismert.
Az "Ítélet Jeruzsálemben" c. könyvből pedig, ami az Eichmann perről szól, még sok egyebet is meg lehet tudni a nácik népírtó gépezetének működéséről mondhatnánk "első" kézből. Eichmann, mint egy precíz szolga, mint egy jól illeszkedő szerkezet a népírtás gépezetében szenvtelenül és rezzenéstelenül sorolja a tevékenysége révén a halálba juttatott - az általa megsaccolt sok milliónyi számát.
tamrob 2018.06.12 15:49:30
@Grand Prix 1800:
"mert Szálasi szervezte meg a budapesti gettót és nem engedte a németeknek onnan deportálni a zsidókat, hálából a gettósok meggyilkolták őt."
Tudod mi a baj veled te kis nyomorult négyáltalánosos takonynáci? Hogy még a történelemhez is hülye vagy.
1944 október 15. után, amikor a nyilasok átvették a hatalmat, a németek már nem voltak abban a helyzetben, hogy bárkit, bárhova deportáljanak. Októberben felrobbantották a birkenaui gázkamrákat a közelgő orosz front miatt... és egyáltalán a háború olyan szakaszba ért, hogy kisebb gondjuk is nagyobb volt 1944 telén a megsemmisítés.
Ellenben védekezni kellett. Éppen ezért a hős nemzetvezetővel lepacsizták, hogy a Nyugati Védvonal erősítési munkálataira (ez kb az osztrák határ) azonnal Hegyeshalom célállomással 50ezer zsidót kell elindítani. Ennek a nagy részét a gettóból és a védett házakból összeszedett szerencsétlenekkel gondolta Szálasi megoldani. Ezrek és ezrek maradtak ott az országúton.
A budapesti, egyértelműen nyilas terror áldozatainak száma - utcai falhoz állítás, udvarokon sortűz, pártházakban kínzás, Maros utca Kun páterrel, Dunába lövések folyamatosan...stb... alsó hangon 10ezer ember. Mondom, ez a nettó lelövés!
A többi sok-sok ezer pedig a gettóban betegség, éhenhalás, megfagyás, stb...
Ma 66 éve alakult meg Izrael állam. A következő képeken a megalapítás utáni évek életképei láthatóak. Kibucok, ideiglenes táborok, bevándorlók érkezése, városi hétköznapok...
tamrob 2017.02.05 10:58:37
@protézisesh:
írja:
"Az meg kulon szep, hogy "tamogatasnak" hivjatok azokat a penzeket, amelyeket jovatetelkent kizsaroltak."
A jóvátételt nem lehet kizsarolni.
A magyar parlamentben, magyar képviselők hozták magyar nyelven azokat a törvényeket, amely törvények által magyar állampolgárok egy csoportját szép lassan megfosztottak mindenüktől.
Állásuktól, egzisztenciájuktól, ingó és ingatlan vagyonuktól, majd végül amikor már csak az az egyetlen szál ruha volt rajtuk ami előzőleg a magyar közigazgatás minden törvényes és törvénytelen ereje elért, hogy csak az maradjon, akkor ezen magyar állampolgárokat (437ezer) a MÁV 176 szerelvénnyel Kassán át 56 nap alatt Birkenau rámpájáig szállította, hogy ott a a gázban adják át lelküket a Teremtőnek.
Ennek a 437ezer embernek - és most még nem jöttem elő a hadszíntérre kifejezetten elpusztítás céljából kizavart munkaszolgálatosokra, a nyilas terror főváros áldozat ezreire - nos, ezeknek az embereknek volt háza, földje, patikája, orvosi rendelője, kocsmája, szatócs boltja, órás boltja, fényképész műhelye... ágyneműje és füles bögréje a kredencben. A zsidók elviteléről mindenhol rendeletek, parancsok, végzések... a tárgyak, az ingó és ingatlan vagyonról rengeteg helyen leltár tanúskodik.
Amit a törvény és általa a közigazgatás bűnös módon véghezvitt, azt a törvény és a jog tudja kompenzálni.
Írja:
"Az egyik nagyapam megszokott az amerikai hadifogsagbol, erre elvittek az oroszok. A masik 4 evet huzott le orosz hadifogsagban. Megsem kapott egyik se egy filler karpotlast sem semmiert..."
Akkor ez most hogyan is jön ide? Mi köze a dolgoknak egymáshoz? Tehát, ha ő nem kapott, akkor miért kap a másik? Ugye ezt így gondoltad? Csak szól nyugodtan, mert akkor ehhez gratulálok.
Írja:
"Viszont az en adombol Magyarorszag a mai napig milliardos nagysagrendu osszegeket fizet a kivalasztott nepnek. 70evvel a tortentek utan."
Ez egy kapitális hülyeség... már bocs! Rosszindulatú, buta és tájékozatlan vagy... ami az eddigi fröcsögésedből (bezzeg ő nem kapott...) kiderült, de ezzel most pontosítod is.
Az Antall kormány első és legfontosabb kárpótlási törvénye volt a kommunizmus áldozatainak kárpótlása ami a 1992. évi XXXII. törvényben jött ki. Ekkor megállapították és ki is fizették a jogos igénylőknek - újra mondom: kommunizmus áldozatainak - a fejenkénti egymillió forintot.
Ezek után néma csend és semmi... majd széttárták a kezüket s közölték, hogy elfogyott a lóvé, sajnos a zsidóknak áldozatonként csak 30ezer jut. (a magyar holokauszt tagadóknak azért van pechhe, mert ebben az országban hála a közigazgatásnak minden egyes áldozatnak címe, neve, vagyona stb, stb... van)
Ekkor megkezdődtek a tárgyalások, és a magyar állam 2004-ig semmiben sem állapodott meg, és EGY BÜDÖS FILLÉRT SEM FIZETETT!
Ekkortól lehetett igényelni.
2006. december 31-én lezárult a kárpótlási procedúra. Összesen mintegy 97.600 kérelem érkezett. Ezek közül 14 ezer Izraelből és Szerbiából, 17 ezer pedig USA-ból és Kanadából érkezett. A kárpótlás során 2007. január 1. után 34. 000 határozatot hoztak, melynek során 1,1 milliárd forintot fizettek ki, amit a költségvetés fedezett.
Egy meggyilkolt után 400 ezer forint járt, amit a leszármazottak között osztottak ki. Az addigra már csak alig pár ezer túlélő pedig havi pár ezer forintos életjáradékra tudta váltani a neki járó összeget.
Akkor most te jössz, és szépen a szöveged értelmében ide beírod, hogy a mai napig a te adódból kinek(!) és mennyit(!) fizet az állam a zsidókra vonatkoztatva.
Erősen figyelek!
tamrob 2017.02.06 14:06:06
@JTom:
Oké! akkor visszavonom a:
"Ez egy kapitális hülyeség... már bocs! Rosszindulatú, buta és tájékozatlan vagy... ami az eddigi fröcsögésedből (bezzeg ő nem kapott...) kiderült, de ezzel most pontosítod is."
passzust a fenti szövegemből, amely nem megfelelő módon épült be a viszontválaszomba éprotéziseshnek, hiszen ő megírta, hogy
"Nem provokacionak szantam, de..."
Megkezdődött az újlipótvárosi Hollán Ernő utca átalakítása. Egy régóta várt, nagyon fontos lépés ez, hiszen a Hollán Ernő utca lényegében Újlipótváros kapuja: a Pozsonyi út szétfolyós elejével szemben egy azonnal a negyed hangulatát sugárzó utca, valamint itt…..
tamrob 2009.06.06 11:59:44
@solaitid: Te nagyon furcsa életszemlélettel vagy megáldva - hogy finoman fejezzem ki magam. Autótartás számodra a lustaság fogalmát hozza elő! Budapest szinte minden belső pontja ezzel a parkolás problémával küzd, de attól még az emberek egymillió ok miatt tartanak autót. A statisztikákat ha megnézed akkor azt fogod látni, hogy ebben az országban szinte (!) mindenkinek, vagy minden családnak van autója.
Ha figyelmesen megpróbálnád más szövegét elolvasni, akkor kiderülne, hogy nem arról szól a történet, hogy neki probléma az autó -mert te ezt írod- hanem az a gond, hogy egy autóval nagyon túlzsúfolt negyedben folyamatosan csökkentik a parkolóhelyek számát.
Ez a gyalogos szívjon szöveg meg a legbutább demagógia. Mindenki gyalogos, akinek nem az előszobájában - Újlipótvárosban nehezen - áll az autója. A mélygarázs szövegen meg már gondolom te is nevetsz.
Túl kéne lépnetek azon a képen - ami már csak nagyon keveseké - hogy aki autót tart az ellenség. Ez nem a megoldáshoz vezető út. Azon kellene inkb gondolkozni, hogy ha már ennyi van, akkor hogyan lehetne ezeket tárolni.(lásd aronman autóitok kifejezése). Jelen pillanatban az önkormányzat szinte szándékosan tovább nehezíti a helyzetet azzal, hogy a dunaparti több száz ingyenes férőhelyet FIZETŐSSÉ tette. Ezért aztán már nincs miért az autóval odaállnia annak akinek a negyedben van dolga, tehát ő is növeli a zsúfoltságot az utcákban.