Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prettyinpink

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A környék átlagárának közel négyszereséért lehet valaki tulajdonosa egy Vörösmarty téri lakásnak. A 42 négyzetméteres kétségtelenül exkluzív helyen és helyszínen, egy igazi palotában, található lakás ára 72 millió forint. Hát, leesett az állunk. Ráadásul ebben a…..
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
prettyinpink 2015.03.12 09:49:46
@Máth Dávid: Azt nem értem csak, hogy egy autókeresgélős poszthoz miért kell bedobni a paksi troll-bombát, aztán még leállni vitatkozni is velük. Ezzel csak azt éred el, hogy olyanokat írnak, hogy a napelem hatásfoka 30%-al emelkedett. LOL. Inkább linkelnének autókat.

Itt van pl. egy szép Merci 500SL, amit épp lemos valaki. Legalábbis úgy tűnik. goo. gl/maps/Nn9ea

Vagy itt épp szembe jön két ürge, ami ugyancsak ritkább dolog: goo. gl/maps/b9HcQ
Futóblog JUST 29:49 2014.01.12 19:15:47
A szombati évnyitó Futóklubban úgy döntöttem, megpróbálok egy szintmérő szigetkört futni. Nem mentem a tömeggel, az elején bénáztam az órámmal, kijött a fülesem, aztán végül sikerült nekilódulnom. Az első néhány km-en viszonylag jó tempót tartottam (magamhoz képest),…..
Naiv ügyfélnek elege lett belőle, hogy a Telenor képtelen megállítani vagy beazonosítani a butatelefonjáról külföldre induló smseit. Ránézés nélkül szinte biztos, hogy a telefon fertőzött, hiszen a régi Nokiákra 2004-ben dokumentáltak először emeltdíjas smseket küldözgető…..
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
prettyinpink 2013.09.08 20:59:48
gg.blog.hu Az utolsó simítások 2013.04.25 07:23:32
2007 elejére tulajdonképpen minden új ötlet, részlet, irány összeállt, ami a mai Indexet meghatározza, már csak annyi maradt, hogy rádobjuk az utolsó néhány kanál maltert az elkészült épületvázra. Amit akkor és ott finalizáltunk, az az onnan következő hat évben verhetetlen…..
Az izsáki tragédia sajnos nem magyar specialitás. A szabadság állítólagos hazájában, Amerikában is esett már meg, hogy az éppen igazoltató rendőrnek eldurrant az agya és úgy lelőtte az áldozatát, hogy az rövidtávon bele is halt a sérüléseibe. Mondanám, hogy az ilyen esetek…..
A világ környezetvédelem iránt elkötelezett, egyre nagyobbik fele mostanában kétségtelenül Japánra figyel. Két évvel a fukushimai atomkatasztrófa után a legvegytisztábban ott feszül most egymásnak az atomlobbi és az energiaigényeket egyre nagyobb arányban, szelíd és megújuló…..
Belsőség Heti merítés 2013.03.10 12:28:40
Kiváló útitárs Jelenvoltam mikor az autó megérkezett a kereskedő telephelyére, nagyobb hibát nem találtam rajta, de néhány bosszantó apróságot igen. Az autó egyik (pont a motorindító) akkumulátora teljesen le volt merülve. Kérésemre sem cserélték ki, csak…..
Újradizájnolt törökkori pincerendszer eladó Pécsett (im)Budapesti luxusvilla potom 2,25 milliárdért (tipp: Zoltán)Üvegpadlójú nappali, ahonnan lelátni az alagsori medencéreTV a teraszon is?Vajon milyen állat van a falra festve?Fülesköcsög-kemenceFelesleges kommenteket…..
Brian Atwood 2011-es resort kollekciójához készült a lent látható videó. Nincs kétségem, afelől, hogy ez a videó mindenkit leköt... Íme egy újabb példa arra, hogy kell jól reklámozni. Hozzávalók ez esetben: egy szép nő, egy gyönyörű cipő és egy nagy adag…..
Felkészülni a Fuss Budapest Trióra? Jajj... Az elmúlt 6 hétben egy km-t sem futottam, a térdsérülésemnek köszönhetően az Ultrabaltont is ki kellett hagynom. A térdemben és a combomban éreztem egyre erősödő fájdalmat, aminek az eredménye az lett, hogy elmentem ultrahangra és egy…..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Diákigazolvány nélkül utazni nem szép dolog, de valljuk be azért, hogy egy gyereknél erősen megállapítható, jogosan veszi -e igénybe a diákkedvezményt. Marietta mostani levelében arról mesél, hogy párjának nagyobbik gyereke egyedül utazott, de elkövette a hibát, hogy otthon…..
2011.06.18-án este 8 óra körül beindult a "gépezet", és hamarosan megindult a regisztráció a Fuss Budavárra a Clark Ádám téren. Többekkel megvolt a szemkontakt, próbáltam köszönni annak, akit megismertem, a képe illetve az előzetes facebook kiválasztás alapján. Mivel…..
prettyinpink 2011.06.28 16:07:13
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
prettyinpink 2011.05.05 20:06:53
@Gomulka Béla: Mindenki fasiszta, aki akár csak kimondja az akasztás szót? Mi ez az előítélet kéremszépen :):)
prettyinpink 2011.05.05 20:14:05
@vagodeszka: Meg amikor lelopnak pár km felsővezetéket, ami a vasasnál ér 50e Ft-ot, de a MÁV-nak 2-3.000.000-s kárt okoz. Nice.
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
 A sok könyv közül amit párhuzamosan olvasok, jelnleg az egyik a Biblia. Ezt értelmezzétek!Mózes I. Teremtés könyve, III. rész, 15. bekezdés:Annak-felette, ellenkezést szerzec te közötted és az aszszonyi állat között, a'te magod között, és az ő magva között: Es az…..
Pilu Pánikgomb 2010.11.27 12:06:00
 Az ostoba állatja élete legnagyobb dobására készül. Sorsának jobbra fordítását erőszakkal próbálja megoldani: elveszi más(ok) pénzét. Szűkös agya a pénz szóról csak bankra képes asszociálni, így kiszemel magának egy bankfiókot.  Tapasztalatból tudjuk, hogy az…..