Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garázda

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joe aggódott, hogy a fura ízű ásványvízébe valami olyan anyag került, amit jobb lenne ha nem inna meg, hát bátran a Coca-Cola ügyfélszolgálatához fordult és meglepődött: hosszas várakozás és anyázás helyett panaszkezelést kapott.Nem tudom, hogy a Homár valódi célja…..
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
Max az a fajta vásárló, akinek a méz is savanyú: mécsestartó házikója fenekén gyúlékonyságra figyelmeztető cetlit talált, ő erre, ahelyett hogy a Pálma Trend Kft. őszinteségét dicsérné, olyanokat hörög, hogy "a kereskedelem hülyesége határtalan!". A kereskedelem…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
Vége a 3D uralmának, megdőltek a vulgárfizikai összefüggések, ezentúl 45 literes tankba is lehet 50 litert tankolni, csak le kell menni hozzá Hajdúszoboszlóra. Bálint mindezt megírta az OMV-nek, de még csak nem is válaszoltak neki. Remélem e pillantban már bánják nagyon. Levél…..
Az online boltnak álcázott oldal hétvégenként egy nagy fekete lyuk, ahová beesnek a megrendelések, aztán eltűnnek hétfőig. Péter (aki emiatt lecsúszott a kinézett laptopról), miután ezt megtudta, a nevetéstől majdnem leesett a székről, mi viszont inkább megkönnyeztük. Tegnap…..
garázda 2008.11.04 17:52:09
A hipermarketek népszerű rekámújságos trükkje nem jött be a Penny Marketnek: a Gazdasági Versenyhivatal elmeszelte, mert az egyik meghirdetett termék nem volt kapható, a másikat pedig nem a meghirdetett áron árulta az áruházlánc. Részletek az Indexen. update von jackyll: Mostanában…..
garázda 2008.09.10 17:34:22
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
garázda 2008.09.09 16:35:11
1.) A Don Pepe már ahonnan már rendeltünk (kb. 3 helyről)
Az ételek
sz@rok voltak, zsírosak és undorítóak!!
Na azóta ha tudom megoldom hogy sehonnan ne kelljen rendelni!!!

2.)A pizza amit a "szegény " vevő rendelt 1 óra késéssel milyen minőségű lehetett???
A pizza szerintem forrón jó!

3.) Tudom hogy szegény futároknak ez is meló , de én biztos nem szállíttatnék ki olyan ürgékkel akik a legellemibb higiéniai előírásnak sem felelnek meg!

Az anyacégre pedig negatív megítéléssel van az ha a futár aki dzsuvás szerkóban egy szakadt motorrol egy szakadt, koszos, gusztustalan "melegentartó" dobozból veszi ki azt az ételt, pizzát amit kézbesítenie kell!!

Ez áll a lepusztult kis polskis, Trabantos és az orrán száján olajtól folyó volt nyugati gk-ra is és gazdáikra!!

Remélem ezek a cégek nem reklámozzák magukról az ISO minősítést mert az nem csak az előállításra hanem az átadásra is vonatkozik!!


Sok paréj beírkáló inkább azon gondolkozz el , hogy mit kellet volna csinálnia a "vevőnek" , MEGKÖSZÖNNIE????


fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő


Gondolom beszívtál, mert amúgy hülyeségeket írkálsz!
Sajnos már nem emlékszem, ki küldte, de napok óta itt hányódik a desktopomon ez a csodálatos, versként is olvasható backdoor a Balatonról, jó hétvégét mindenkinek!..
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..
Nem tilos az Ä 2008.05.22 15:51:00
Nem tilos az ä!!! Mitha megváltoztak volna a budapesti utcatáblák a napokban. A pöttyök egyre csak terjednek. Te láttál már? Ha találkozol vele, fényképezd le és küldd el a blogra. A jelenség megosztja a közvéleményt, egyesek valamilyen új közösségi…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
A használtautó.hu-n találtam az alábbi hirdetést, amin az Zsigulijától megválni szándékozó tulaj előrelátó módon felhívja az olvasó figyelmét, hogy a Zsiga "Cigánynak nem eladó!". Ezzel vajon nagyon leszűkítette a potenciális vevők körét? Itt a hirdetés. …..
Sajnos nem látszik rendszám, de szentségelni azért lehet, ha valaki ebben utazik: Példa Pál lefotózta, ahogy a népszerű foglalkozás űzői a Petőfi hídnál minden szabályra fittyet hánynak, majd csont nélkül bírságolnak. Ez persze eltörpül az önkormányzati segédlettel folyó…..
30 millióra büntette a Versenyhivatal az Auchant azért az arcátlan hazugságért, amit minden hipermarketlánc minden egyes akciós újságjában folytatólagosan elkövet, miszerint olyan cuccokat hirdetnek fantasztikusan jó áron, amiket eleve egy pillanatig nem lehet kapni sehol. Részletek…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
garázda 2008.04.19 15:08:25
A Bricostore udvarára esőben kizárt naiv ügyfél békülékeny levelet kapott egy nagy csomag neocitránnyi fájdalomdíjjal együtt: A Bricosotre hamut szór a fejére, ahogy a mellékelt kép/levél mutatja. Ezek szerint én voltam az első - és remélhetőleg az utolsó - szerencsétlen, aki…..
Mit tehet naiv autókölcsönző, akit elmeszeletek mert nem volt virtuális autópályamatricája? A Homár még nem hallott olyan autókölcsönzőről, ahol nem egész évre előre fizetnék ki ezt a díjat, így elég fura az alábbi szituáció:Januarban autot kocsonoztem a ferihegyi repteren…..
Egy nap kétszer belefutni az ártükközős lehúzásba lehet hogy nem is olyan nehéz, egyszerűen csak annyi kell hozzá hogy egynél több boltba térjünk be egy nap alatt. Az olvasó kiáll az igazáért, közben fotókat készít, ezt már szeretjük. INDAFOTO.slideshow.run({…..