Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A kis denevér

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kis gonosz denevér blogja Torkos 2009.02.26 13:36:29
Ma elvileg torkos csütörtök van. Tök jó, étterembe megyünk, ráadásul a kedvencembe. Mostantól  imádni fogom a torkos csütörtököt. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺..
A kis gonosz denevér blogja vers 2009.02.25 15:39:13
Ülök, nem tudom mit csinálok, Rajtam van a csíkos zokni,Arra gondolok, hogy kit utálok,Mert nem lehet ezt megszokni. Ülök, még mindig,merengek csendesenA telefon megszólal,Én pedig felállok rendesen,Nem telefonálok már mióta. Már állok, és a telefonbanMegszólal egy…..
Egész nap csak ültem, és untam magam. Játszadoztam a pulóverem rojtjaival, vagy csak úgy megszokásból kimentem, hogy igyak egy pohár vizet (pedig nem is voltam szomjas), végső esetben,  pedig felsóhajtottam, hogy: "jajistenemdeunatkozom!" persze, tudtam hogy nem hall…..
Ha szereted az internetes neveldéket, feltétlenül nézd meg a                                 www.clubpenguin.com weboldalt. Naon…..
A kis gonosz denevér blogja Mánia 2009.02.25 14:54:08
Pink Floyd mániám van!!!                         The Wall,Dark side of the moon,Atom heart mother suite,Mind tök jó, és Pink lemez!!!…..
Végre elindult a blogom!!!! Ezért most naon hepi vagyok, és remélem sokan el fogják olvasni!!!!!!! Nem akarok ünnepi beszédet tartani, erről egyenlőre ennyit. ..