Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mocsári Szmötyi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dátum ugye szeptember kilencedike, szóval három nap múlva kiderül, milyen is lesz az új iPod nano, de már most megjelent egy kép, amire az összes fontosabb híroldal azt mondja, hogy ez az, ilyen lesz, kiderült, lelepleződött. A képen egy hosszúkás iPod nano látható, pont, amilyet…..
Mocsári Szmötyi 2008.09.10 11:24:00
Kacsamáj:

Nem az a baj az apple cuccokkal, hogy jobb minőségűek, mint a legolcsóbb kaka lejátszók, telefonok, laptopok, hanem az, hogy a hasonló minőségű eszközöknél jóval drágábbak. Én meg úgy gondolom, hogy "idióta dolog", csak a márkanév miatt többet fizetni.
Arról már nem is beszélve, hogy a príma jó MAC, ráadásul semmivel sem kompatibilis. Hurrá!!!
A telefon + mp3 lejátszásról annyit, hogy évek óta ennek a megoldásnak a híve vagyok. Korábban kaptam a upc nevű cégtől ajándék ipodot, szóval van összehasonlítási alapom. A jobb minőségű ún. zenetelefonok, hidd el, hogy hangzásban bármikor lekörözik az apple-t, és ezeknél általában figyelnek a fogysztásra is, ergo nem merülnek le 2 óra alatt. Persze ízlések és pofonok, node tényleg arról vitázunk, hogy melyik mp3 lejátszó hangzás jobb, amikor az mp3, hangzása alapból kaka. Ha már olyannyira vájtfülű emberkék vagyunk.... Hogy is van ez?
Az alap füles általában egy kalap kakit nem ér, ebben egyetértünk, bár nem tudom, hogy ennek mi a jelentősége egy összehasonlításban.
Ja mellesleg az én zenei könyvtáram is teljesen rendezett, az id3 tagek is tökéletesen funkcionálnak. Ráadásul ha akarom, akkor ingyen. Nem is értem...

"A mobiltelefon, az maradjon mobiltelefon az mp3-lejátszó pedig mp3-lejátszó." - Ez meg ilyen tipikus betokozódott hozzáállás. Csakazértis használjunk minél több sz*rt, még akkor is ha kultíráltan meg lehetne oldani 1 eszközzel is!!! Logikus...
Vidám társaságban néztem a BL-döntőt; volt, aki a Liverpoolnak drukkolt, volt, aki a Milannak, volt, aki csak szeretett volna minél jobb meccset látni. Nem mondom, hogy meglepődtem, viszont annál jobban felháborodtam, amikor még a Milan-drukkerek is Inzaghit kezdték fikázni. Teljesen…..
comment:com Kirándulás utánra 2007.04.29 13:51:00
Nyár van, meleg, meg napsütés. Na, és? Nem kell annyira örülni, nem kell réteken szökellni, meg arcunk a lágy, meleg szellőbe mártani. Tévézni, azt kell. A vasárnap nem lesz egy erős nap, de azért van mit nézni. Mondjuk 18:50-től az Ítélet eladó című filmet Gene Hackmannel,…..
Mocsári Szmötyi 2007.04.29 13:59:28
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
Mocsári Szmötyi 2007.03.25 03:53:39
Hehe! Nagyon jó kis cikk! Előre kérek bocsánatot mert valószínűleg az alábbiakban több millió honfitársamat fogom megbántani...

Szval vegyük már észre gyerekek, hogy aki ma napi politikával komolyan foglalkozik, vagy teljesen elfogult zombi, vagy a megélhetését látja a dologban.
- Feri hazudott, csalt, stb. Hát persze, hogy nem jó mert ezt is mi szívjuk meg.
- Okos ember annyira felháborodik ezen, hogy szétveri egész Bp-t. Ki szívja meg ezt is. Mi. Mert ugyan ki fogja kifizetni a károkat, az adófizetők.
- Okos rendőr kimegy azonosító, felszerelés, és megfelelő stratégia nélkül harcolni a hülyékkel. Ki szívja meg? Mi! Mert ugye ezek után a rendőröknek olyan szupi új felszerelést kell venni, amire az ég egy adta világon semmi szükség nem lenne egy normális közegben, ahol az emberek nem érzik úgy, hogy minden sérelmet úgy kell megtorolni, hogy saját magunkkal ....... ki.
- Viktor okos ember. Ezt már Fábry bácsi is megmondta, abban az egyesek szerint "történelmi pillanatban". Viktor nagyon jól tudja, hogy az elbukott választások óta, nem járt még soha ilyen közel a hőn áhított mézesbödönhöz. Ki kell használni ezt a remek helyzetet! Nincs mese! Népszavazzunk néhány 100 millióért, teljesen értelmetlen kérdésekben(Ennyi erővel, azt is meg kéne népszavaztatni, hogy ki akar adót fizetni és ki nem, vagy hogy kik legyenek az alkotmánybírák. Teljesen nonszensz.). Ettől majd mindenki úgy érzi, hogy rajta múlik. Pedig ha tudnák... Aztán meg lehet szabadon kormánytkergetni! Lesz majd megint 3 napos mulatság, amikor úgy érzik az okosok, hogy szabadont lehet szétverni mindent a nemes cél érdekében.

Aztán mi sem mutatja jobban, hogy OV milyen jól állja az őt eltiporni vágyók szüntelen támadásait, mint az, hogy az elmúl 5 és fél évben a fidesznek talán egyetlen egy előre mutató javaslata sem volt, csakis kizárólag, azzal foglalkoztak, hogy hol lehetne a másikba belekötni.

Végül leírok egy egyzserű példát, hogy miért nincs értelme ilyen és ehhez hasonló szituációkban vérremenő csatákat vívni kedvenc pulitikusainkért:

Van ez a bizonyos egészségügyi reform. Azt, hogy eredetileg milyenre tervezték, nem tudom pontosan, de szerintem az kellene, hogy legyen a lényege, hogy szakmai szempontokat figyelembevéve racionalizálják a költségeket és javítsák az ellátás szinvonalát. Mint az mindannyian tudjuk, ebből aztán semmi sem valósul meg. Hogy miért? Nem azért mert szándékosan rosszat akarnak nekünk, és nem is azért mert egyetlen normális szakember sincs kis hazánkban. Hanem bizony azért, mert az egymást annyira utáló két nagy párt, a sufniban, titokban szépen lepaktált egymással, a szakmai szempontokat totálisan kihagyva az egész "reform"-ból. Ezt konkrétan B.A.Z. megyében úgy történt meg, hogy a megyeszékhely Mszp-s vezetése, félretéve a nagy ellentétet, úgy egyezett meg a megyei fidesszel és kisebb, a megyében található fideszes vezetésű városokkal, hogy Miskolcon a legjobban, leggazdaságosabban működő kórház nem kap aktív ágyat, hogy a Szikszóban 100 milliókból felújított kórház nem kap aktív ágyat, hogy az egyik megyei kisváros kap 130 tüdő ágyat, az 5ször akkora Miskolc meg kap 50-et. Hogy miért? Mert ő saját kis helyi érdekeltségeik úgy kívánták. Bizony ezek az egymást olyannyira nem kedvelő emberek, képesek kompromisszumra, de csakis abban az egy esetben, amikor a saját bőrük múlik a megegyezésen.
Ki miatt olyan a "reform" amilyen? Bizony, nem Csak egy bizonyos Molnár úr miatt, hanem az általunk annyira imádott pártok miatt. Ez van gyerekek...