Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petyya

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk, Márk küldte be ezt a képet, amin minden bizonnyal a hivatalosan legöregebb iPhone látható:Ezt nézzétek, ma előtúrtuk a főnököm iPhone 3G-jét, és bekapcsolás után megdöbbentünk. Ilyen régi iPhone lenne? A 4021 nap standby simán több, mint 11 év. Már 2000-ben…..
petyya 2011.01.09 06:19:39
@emelke: Akkor min telefonálnál? Ostoba XD
  Beépítenek egy budapesti teret? - kérdezi kétségbeesve egy olvasónk. Nem is olyan rég szerepelt az Urabnistán a Nagycsarnok mögötti Csarnok tér parkosításának látványterve, ahol már a kommentekben is felmerült az épülő hotel terve. Kétségtelen, hogy az ott is bemutatott,…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
Hamilton Alonso előtt állt a depóba, egész meggyőző volt az előnye, ahhoz mindenképp elég, hogy hamarabb is jöjjön ki a spanyolnál.A Ferrari viszont nagyon összekapta magát, jóval hamarabb engedte el Alonsót, a két kocsi egymás mellett ment végig a boxutcán, majd gyorsított a…..
A Dominikai Köztársaságban tartott bemutatót a Red Bull, Jaime Alguersuari a tavalyi kocsival Santo Domingón kétszázezer nézőt szórakoztatott. Meg magát, főleg amikor másnap ráengedték az egyik legszebb strand homokjára. 180-nal is hajtott, az óceánba is belegázolt kicsit.…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Bármi is legyen az a hand freestyler, Max Vlassenko az - itt meg lehet nézni, ahogy trükközik, impresszív -, a Nokia vele készített egy megkukkantós filmet a vadiúj okostelefonjához, az N8-hoz. Ügyes, a srác is, meg az ötlet is, szépen megnézhetjük minden oldalról a kütyüt,…..
Gyerekkorom egyik kedvenc mesesorozata a Hupikék törpikék volt, anno minden egyes új résznél ott ültem a tévé előtt. A moziváltozat részemről ott vesztette el a varázsát, hogy Raja Gosnellt bízták be rendezéssel. Hogy Gosnell eddig mit hozott össze? A Gazdátlanul Mexikóban…..
petyya 2010.05.01 14:45:22
Kifordított ország Gyula az arc 2010.04.28 06:45:00
Mi a szar folyik itt elvtársak? Lázadunk, lázadunk...? Hol marad a párthűség? Nem elég, hogy a plakátokon, szórólapokon szinte már csak csillagozott, apró betűs rész az MSZP felirat, most már a főnököket is pofánköpjük? Molnár Gyula most, hogy jó messzire…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
Amerika a sajtószabadság hangos védelmezője világszerte. Ezért érdekes, hogy most azt teszik szóvá, hogy a közmédiában ellenzéki túlsúly érzékelhető.  Az USA külügyminisztériumának éves emberi jogi jelentése szerint a magyar közszolgálati médiában a Fidesz…..
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
petyya 2010.02.27 16:35:41
@vérengző kismalac: Te miért itélkezel más felett? Neked már sikerült egy kertes házra valót össze lopni?
petyya 2010.02.27 16:38:38
@Tajszon: Mert neked aztán tuti nincs egy áru hiteled sem ugye? Te idióta én is panelban lakok te nagy tudású és mégsics adóságom! Mekkora egy barom vagy istenem
„Kell egy pofon?” Kidobó fiúk pakolták ki a Taraliget Lakóparkban a kopogtatócédula  gyűjtő aktivistákat. Az ügy pikantériája, hogy a lakóparkot építtető cég tulajdonosa valamikor önkormányzati képviselő volt. A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
petyya 2010.02.19 17:36:10
@Bésanyi: Cool jó nálatok a kaja! Ti hova jártok vásárolni ahol nem kell fizetni? Vagy van egy terülj-terülj asztalkád?:-)
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
A szervizhelyzet fokozódik. Az Asus-szerviz munkatársainak a jelek szerint tényleg problémáik vannak ügyfeleik cinikus hangvételével. "A monogramok mögött emberek állnak, nem érzéketlen gépek." Tessenek már visszavenni az arcokból, vagy elkallódik a számítógépük…..
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..