Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitsütszkisszüts

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Lúzershow a Tv2-n 2009.11.09 12:33:00
Erre az évadra a Tv2 is összeütötte a maga átváltoztatóshow-ját, persze minimálban, és olyan eldugott időpontban sugározva, hogy lehetőleg maguk a szereplők se tudják visszanézni. A Macsólabortól már a címe alapján se vár sokat az ember, értjük mi a címválasztást, ez az a…..
A tejüvegből készült szekrényajtó modern, fiatalos gondolkozásra vall?Na, kedves olvasóink, ez egy alkalom az összekacsintásra. Miféle ember ír le egy ilyen mondatot? Forrás: Blikk.hu..
Krisztián: Érdeklődnék, hogy a Terminátor sorozatot folytatni fogják-e? Az RTL klub még márciusban vakarta le a műsoráról azzal az ígérettel, hogy majd nyáron folytatják. Aztán átdobták a Cool-nak. És azóta semmi hír! Lesz Terminátor, előbb a Coolon, aztán az RTL Klubon is. A…..
mitsütszkisszüts 2009.09.25 11:04:52
@Tm: persze, írjunk oda... csak éppen nem válaszoltok hónapok óta. akkor meg minek?
mitsütszkisszüts 2009.09.29 15:01:26
@sixx: a kedves olvasó nem hiszi ezt, kedves barátom.
Tm, köszi, hogy utánanéztél!
Tavasszal már leadott pár részt a Viasat3 a How to Look Good Naked sorozatból (annak is az amerikai verziójából), Meztelenül is szép vagyok magyar cím alatt futott. A műsor lényege, hogy megmutassák a testükkel elégedetlen nőknek, hogy nem kell minden szir-szarral,…..
Kezdődik a Sziget, küldjétek a fesztiválos-szigetes szakításokatA kép innenSziasztok!15 voltam, hősszerelmes típusú tinédzser. A hősszerelmest értsd úgy, hogy én hősiesen szerelmes voltam azokba a srácokba, akik rám se néztek. Egy nyári napon megtört a jég, egy fiú - kis…..
mitsütszkisszüts 2009.08.10 09:14:49
Nem nevezném éppen félrefordításnak a következő dolgot, de azért mindenesetre érdekes jelenség. Éppen azon morfondírozgattam, hogy vajon a Dumb és Dumbernek miért nem adtak valami "vicces" címet, ahogy az általában szokás a honi vígjátékok esetében, illetve most nem…..
Kora reggelre nem is tudunk elképzelni kellemesebb indulást, mint ez a hajléktalansággal foglalkozó hanganyag. Tele zseniális megoldásokkal, és szuper visszhang effektekkel! Egészen hosszú, de érdemes végig hallgatni. Pár nap alatt felszámolható, és varázs csettintés! ..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.24 09:19:00
Lane Garrison, a Szökés egykori Zsebes Tweener/Csipesz (?) nevű szereplőjét alakító közepesen ismert színész nemsokára kijöhet a sittről, ahová azért zárták, mert részegen vezetett és az általa okozott balesetben meghalt egy 15 éves kislány 17 éves fiú. Garrisont a baleset…..
mitsütszkisszüts 2009.04.24 09:59:18
Kedves Internetező! Amikor úgy értékeled, hogy tudsz egy jobb laptopot zsákolni a jelenleginél, mindenképpen formatáld a vincseszterét mielőtt tovább adod. Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, vagy nincs ilyesmire időd a sok fantáziálás miatt, várjuk a következő…..
mitsütszkisszüts 2009.04.23 19:19:53
Amikor Marc Cherry, a Lila Akác köz lakóit kitaláló író/producer tavalyelőtt kijelentette, hogy hét évadnál többet nemigen lát a sorozatban, sokan csak legyintettek, az ABC nem fogja engedni levágni a másik aranytojást tojó tyúkját (a Lost ugye jövőre leköszön), míg a…..
Tűzvillám nevű olvasónknak hála most olyan vicces dolgot mutatunk a Britain's Got Talent idei kiadásából, amin már két napja röhögünk egyfolytában. Egy ciprusi görög származású csávó és kedves fia ugyanis Michael Flatley-t, a csak Bonóhoz hasonlíthatóan ellenszenves ír…..
mitsütszkisszüts 2009.04.19 15:46:46
Hétvégén jelentették a hírügynökségek, hogy megvadult modellcsajok terrorizálták New York lakosságát, és emiatt "elmaradt a Csúcsmodell New York-i versenye", ami azért nagyon szép, mert egyenesen két faszságot is sikerült a Független Hírügynökségnek egy mondatba…..
Közeleg az upfronts, forognak a pilotok (egy külön cikkben majd megemlékezünk az összes casting-hírről, mert rengeteg van), egyre jobban szorul a hurok a nem jól teljesítő sorozatok nyaka körül - ideje megnézni, hogy kinek van esélye a túlélésre, és kitől kell könnyes búcsút…..
Sajtóközleményekben ritka szavakkal teli levelet hozott a posta. Első nekifutásra azt tippeltük, hogy ismeretlen okból finoman megpornolájzerezék kiküldés előtt. Aztán másodikra rájöttünk, hogy csak Cartman írta abból az alkalomból, hogy a Comedy Central március 13-ától kezdi…..
mitsütszkisszüts 2009.02.25 12:54:42
mitsütszkisszüts 2009.02.25 17:10:30
@nick nolte: "South Park új részeiből megtudhatják, akik még nem töltötték le vagy letöltötték, de nem beszélnek angolul, "
erre írtam, hogy én tudok angolul. nem baj, kötözköggyé...
mitsütszkisszüts 2009.02.25 12:54:05