Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inspired

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy szeretted, aki alkoholproblémákkal küzd. Mindent megteszel, hogy elérd nála, hogy kezeltesse magát. Nagy nehezen elmegy egy jó szakemberhez, és később teljesen le is áll az ivással. Te meg nagyon örülsz, boldog vagy. És akkor egyszer csak azt veszed észre, hogy amióta józan, a szeretted már…..
inspired 2017.01.24 09:58:24
@AtomCamel: és milyen igazad van. engem nagyon érdekelne, hogy egyedülállóként hogyan birkóznék meg a leszokással.............
és hogyan kéne elkezdeni ezt az egészet...
meg még sok minden.
inspired 2017.01.24 19:00:52
@AtomCamel: én még csak most kezdtem el (hogy próbálkozzam a leszokásról) és az a bajom, hogy öntik rám a semmit..... ezért meg is álltam. azt mondják el kéne menni ide-oda, vegyed meg ezt-azt.. stb. de hogyha nem akarsz elmenni és nem akarod megvenni akkor hogy indulj el? erre nem kapok választ. meg még sok mindenre. egyszer belefutottam ennek a blognak az írójába, megnéztem a honlapját. kértem segítséget. aztán annyi lőzungot küldtek, hogy ... eh.
mindegy. nem adom fel. mert nem. de ha azt írom baromi nehéz, akkor már bele is szakadtam :)
elképzelni nem tudom milyen lehet a napom pia nélkül. nagyon gáz.
és nincs senkim.
és nem pia miatt.
Tragikomikus melodrámává fajuló sorozatunk az utolsó előtti részhez érkezett, a sakkfigurák a helyükön a grandiózus fináléhoz, aminek pár momentumát már most meg lehet tippelni, de minek, reménykedjünk, hogy a forgatókönyvírók tartogatnak valami váratlant is az ingujjukban,…..
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
inspired 2012.01.20 12:58:11
@Frady Endre:

rendszeresen olvasom a hírcsárdát, és nem szoktam kommentelni, de baszi ez PRÁJSZLESZ volt. :)))))))
(a röhögéstől leköptem a képernyőt) :)))))))))))
Folytatódik a kiegyensúlyozott állami gazdálkodás megteremtése a költségvetés bevételi és kiadási oldalának összhangba hozásával, az állami jó és a magánvagyonok közötti egyensúly továbbformálásával – jelentette be a tizenkilencedik akciótervének ismertetésekor…..
inspired 2010.10.21 10:56:02
@Saba:
én is ezt szeretném kérdezni tőled: hogy hol álltok sorba agymosásért, hogy semmit nem fogtok fel abból ami zajlik, legfőképp abból, hogy mit próbálnak a kommentelők magyarázni.
annyira agymosottak vagytok, hogy csak pislogok.....
írhatod, hogy komcsi vagyok, pedig nem.
"Mindennemű kommentet mellőzve elküldenék Neked egy fotót, amit a minap készítettem a házunk bejáratánál. Néhány lakó nagyon kellemesen elcseverészett a rögtönzött chat-fórumon. Én nagyot mosolyogtam ezen az egészen. Nagy az Isten állatkertje! Remélem Nektek is tetszik…..
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
inspired 2009.12.22 11:59:31
@sqr: hüjjjje-e vagy-e????? vazzzzzzzzzzzz.....
voltál már így,de szőke segg.
inspired 2009.12.22 12:01:05
@inspired:
TTTTTTTTTTTTEeeeeeeeeeeeeeeeeee szőke segg...
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
Rájöttem! Hazakísérés 2009.06.22 12:29:00
Korábban a randevúk egyik fénypontja volt az úgynevezett hazakísérés. Ilyenkor a fiúk a találkozó vagy a buli végeztével hazakisérték a lányokat, akik nem egyszer csókkal jutalmazták a gáláns lovagokat  illetve meghitt kettesben  sokkal könnyebb volt a fiúknak is…..
Olvasónk, N3o szerint csak az nem talál munkát, aki nem is akar dolgozni. Ti hogy látjátok? Aki akar munkát találni, az talál is. Én egy hét alatt alatt találtam, diploma nélkül. A fizetésem 100 ezer felett volt, plusz juttatások. Aztán ott hagytam, mert meguntam, és most a…..
inspired 2009.04.25 18:15:52
@mennyi?husz!: nem ő érte kár, hanem érted, ha még hiányolod. Nála ennyit ért egy emberi érték....., ne bánd, komolyan. keress mást, aki tényleg barátod lesz. Tudom, nagy közhelyt nyomok, de gondold végig...
inspired 2009.04.25 18:23:46
@Strici: szia! off: régóta figyellek, igaz nemtom' mi az hogy mpg, meg ilyenek :))), de tetszenek a hozzászólásaid. jó! :))) itt meg végképp másért vagyunk, de.... hááááááááááááááááááááááááááááááááááá ne haragudj. :))))))
on:
inspired 2009.04.25 18:25:46
@Chosy: Szia! Értelek, nagyon is. szerintem gáz ez az egész......
Olaszországban készülnek a március 15-ei zavargásokra a magyar radikálisok. A különféle mozgalmakból összeállt elit alakulat programja elég zsúfolt, de ígérik: a tavalyi rossz eredmények után megpróbálnak javítani valamit a magyar radikálisok…..