Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drago Brutic

0 bejegyzést írt és 582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon az idei díjszezon, szóval eljött az esélylatolgatások ideje. Én húznék is egy merészet: a Saul fia hazahozza a legjobb film díjat, ami annyira nem is abszurd elképzelés, mint amilyennek elsőre tűnik! A Saul fia fű alatt érkezett Cannes-ba és már a filmfesztivál első…..
Hát szerintünk jó lenne, de főleg passz, úgyhogy rákérdezünk  a szabályzásra.  Kedves Tékozló Homár! Nem járok hetente, de kéthetente talán betévedek a Mc Donald's-ba. Több hónapja felfigyeltem rá, hogy, akik a szendvics készítéssel foglalatoskodnak, azokon soha nincs…..
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..
Drago Brutic 2015.10.18 19:29:48
@spamdog: Nem láttam eddig az adásokat, ez a lány viszont brutális. Helyeske is szegény, performanszban simán utolérheti Tyereskovát, de egészen nyilvánvalónak tűnik, hogy súlyos mentális gondjai vannak. Na most ezt adásba engedni gazemberség. Ez élő adás? Nem lehetett volna kivágni?
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
Drago Brutic 2015.10.08 12:34:32
@Brumm Brumi: Inkább Csipkerózsika, nem? A Hófehérke az meg volt halva. Bocs...
Andrej Romanovics Csikatilo az egyik legismertebb szovjet sorozatgyilkos. A rosztovi rém néven is ismert ember 1978–1990 között 53 bizonyított gyilkosságot követett el. Ő maga 56 gyilkosságot ismert be, de a nyomozás adatai szerint az áldozatok száma elérhette a 65-öt is. A gyilkosságok nagy részét…..
"Csodák nincsenek a pénzügyekben." - írta valahol a Kiszamolo.hu bloggazdája, akinek a munkásságát pénzügyi kérdésekben melegen ajánlom mindenki figyelmébe. Szegény Roziéknak sajnos csak együttérzésünket küldhetjük, de másnak még segíthet.  Kedves Újságíró…..
Drago Brutic 2015.09.30 17:19:53
@Terézágyú: Ja, és ha bevezetteted a netet, előtte középfokú informatikai kurzus, mi? Hagyjál már. Amit a bankok csinálnak, az botrány. Az üzletkötők nyomják a reklámszöveget, aztán menetközben változtatnak a feltételeken.
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
A TV Line szerint megvan az első új, azaz nem az első két évadban is megforduló szereplő a Twin Peaks elviekben két év múlva érkező harmadik évadában, méghozzá a Mamma Mia! és a Nyomorultak sztárja, Amanda Seyfried. Azt még nem tudni, hogy pontosan kit játszik és mi lesz a…..
Már sokan és sokszor próbálkoztak ezzel a feladattal kezdeni valamit, de valahogy mindig beletört a bicska. Már nem mai ez a probléma, évtizedek óta húzódik, s egyre csak mélyebbre kerültünk benne. Talán már elértük a mélypontot. Hiszek benne, hogy tavalyelőtt elértük a…..
Leteszteltük a korábbi listavezető halsütőket, és azt tapasztaltuk, hogy továbbra is vannak szuper helyek, amelyek generációs hagyományokat visznek tovább, de azért néha egy kis hiányérzettel álltunk fel az asztaltól. A lelkesedés többé-kevésbé megmaradt, de az alapanyag nem…..
Drago Brutic 2015.07.31 08:08:12
@lajafix1:
Jelentem, nekem nem DDD. De a hal tényleg kellemes volt. az ár is.
A Bors mai számában ismét elővette, sőt címlapon tárgyalja a Havas-Friderikusz ellentétet, eszerint a két műsorvezető még mindig azon vitatkozik, kinek a műsora volt előbb. A Havas-féle Szorító, vagy Friderikusz Sándor BOX című műsora? Havas Henrik már több ízben…..
Azt szoktuk mondani, hogy egy rendes rocker nyáron kibont egy sört aztán betolja a kedvenc lemezét és jöhet a mehet. Egy sör, két sör, sok sör, meg egy kis gyorsító, aztán máris megvan a bulihangulat. Alább jó pár rockdal az előbb említett bulihangulatról, meg arról, ha a…..
Drago Brutic 2015.07.12 16:55:16
Egyike a világ utolsó, a nagy nemzetközi vérkeringésbe be nem kapcsolódott országainak, rengeteg hallunk róla, de turistaként csak kevesen jutnak be – legalábbis ez a kép él Észak-Koreáról. De vajon igaz-e és mi történik akkor, ha ott töltenénk el a szabadságunkat? A…..
Nem tudod még merre mennél nyaralni az idén? Kiszakadnál a Róma-Párizs-London tengelyről és a tunéziai tengerpart is unalmas már? Most bemutatunk 23 olyan célpontot, amit talán még nem is vettél számításba, mégis életed legtartalmasabb vakációját jelentheti! 1.    …..
Gyakori szokás kizárólag a sokszor emlegetett, mindenki által ismert látványosságokat megnézni egy-egy országban, így ezúttal olyan európai falvakat és kisebb településeket mutatunk be, amelyek látványát sok főváros is megirigyelheti. Tartsatok velünk és fedezzük fel…..
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
Drago Brutic 2015.06.18 09:21:30
@Nap: @molymoly: Kösz. Mostantól vigyázok rájuk! A" jó levegő" és a "napfény" nem tudom, mit jelent, de biztosan nagyon jó neked!
Ön is utazott volna az Emirates február 8-ikai, nyögvenyelősen működő Budapest-Dubaj járatával? Akkor önt keresi Katalin. Kedves Homár! A segítséged szeretném kérni, hogy felvehessem a kapcsolatot annak az Emirates gépnek az utasaival, akik ez év február 8-9-én szintén…..
Drago Brutic 2015.06.15 13:48:24
@ancsika: nyilván. én kommentelek napi 50-et a Homáron. Most komolyan, szellemesebb válasz nem jutott volna eszedbe? Sajnállak.
1863. A Ritkán látható történelem blog első olvasótalálkozója...:), helyett a brightoni úszóklub tagjai...
A megkésett kritika olykor gyanús: mondhatnám persze, hogy emiatt ne aggódjon senki se, a cannes-i diadalmenet nem igazán befolyásolta véleményemet Nemes László egészestés debütjéről, és hát igazat is mondanék. Annyit mégis meg kell jegyeznem, hogy ezalatt az egy-két nap alatt,…..
Drago Brutic 2015.05.28 11:32:40
@Shopping:
Visszakérdezek. Szerinted miért van az, hogy Pawel Pawlikowski Idája idén Oscar díjat kapott (ami szintén a zsidók üldözéséről szól) és egész Lengyelország büszke arra, hogy végre lengyel film is nyert Oscart? Pedig Lengyelország még "nacionalistább" nálunk.
Lehet, hogy az ő nacionalizmusuk a büszkeségről szól, és nem mindennek a zsigerből történő fikázásáról? Lám, a hírből te is a "holokauszt" szót hallottad csak meg, a Cannes-i díj elkerülte a figyelmedet, amire akár büszke is lehetnél.
Minihorror véres vásárlóval. Persze lehet kötözködni, hogy Kata nem várta elég türelmesen az elsősegélyt az információnál, de, hogy balesetveszélyes bevásálókocsiknak nem lenne szabad a placcon lenni, az biztos. Kedves Homár! Ma, a Pünkösd előtti szombaton délelőtt…..
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
Drago Brutic 2015.05.20 12:31:18
@teszt123456789: Ja, Jim Morrison sem volt "profi", de azért tudott valamit.