Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RosehillResident

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
A Mercedes 2013. áprilisában Olaszországban közzétett lízingajánlata már tartalmaz egy olyan mondatot, amely az eredetileg euróban kalkulált összegek esetleges más pénznemre való modosulásának esetéről szól. A szóbanforgó mondat pontosan így szól: "Amennyiben a fizetendő…..
RosehillResident 2013.05.30 07:30:57
@Brian: Portugal,Italy,Greece,Spain igen találó rövidítése.
Jackpot Budapest SKY BAR 2012.07.24 15:54:00
A 2012 júliusában nyitott Budapest SKY BAR egy külföldön már bevált koncepciót honosított meg: ez az első, úgynevezett rooftop party Budapesten, amely a műemlékvédelem alatt álló Párisi Nagy Áruház tetőteraszán kapott helyet, ahol az 1920-as években még korcsolyapálya…..
RosehillResident 2012.07.26 10:19:05
Halandó emberként gyakorlatilag lehetetlen asztalt foglalni a világ legjobb éttermeibe - vonható le a következtetés az eater.com összefoglalója alapján. A gasztroszájt legutóbb azokat az éttermeket szedte csokorba, melyekbe egy asztalfoglalás nehezebb ügy, mint egy vasárnap…..
RosehillResident 2012.01.31 17:37:08
@KopaszMercis: Mint említettem nem borravaló volt,hanem ha jól emlékszem 500usd körül fogyasztottunk négyen,amit ismerettségre való tekintettel nem akartak kifizetni hagyni,ezért mivel nem szerettem volna ingyenélő f..-nak tűnni de nem is akartam megsérteni őket otthagyatam az inkriminált összeget..ami egy felkapott moszkvai étteremben szinte ciki de nem akartam úgy eljönni,hogy nem fizetek semmit..
RosehillResident 2012.01.31 18:05:13
@nemorino: Ez jó,ez tetszene..:)
RosehillResident 2012.01.31 18:17:14
@nemorino: Ps.:Cecilia Bartollinak jobban örülnék..Egyébként jut eszembe tavaly valamikor a pesti Picardban láttam egy fiatal öltönyös srácot 2008-as Financial Timest olvasni nagyon feltűnően,gondoltam magamban,hogy- Öreg te nagyon lemaradtál valamiről..:)
Ideje továbbgondolni a regisztrációs adó, illetve a rendszámok kérdését, nem pedig hetente új ötletekkel rettegésben tartani az autósokat. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Art of Fashion Torta? Torta!!! 2011.12.19 13:29:00
  Tudom, hogy mostanában kicsit el vagyok tűnve, ennek egyetlen oka a vizsgaidőszak... Próbálom magam távol tartani a blogolástól, mert csak úgy repülnek a percek, a tananyag viszont nem fogy... Azonban most olyanra bukkantam, amit muszáj megosztanom veletek :) Remekművek, azonban a…..
RosehillResident 2011.12.19 20:55:14
Burzsuj Svájc a leggazdagabb!? 2011.09.16 08:00:00
Itt egy újabb gazdaglista. A Global Wealth Report szerint a tavalyi évhez hasonlóan a leggazdagabb országok rangsorát most is Svájc vezeti, de ott van a topban az Egyesült Államok, Japán, Dánia és Hollandia. A rossz hír, hogy mi megint a lista végén kullogunk, amíg az egy főre jutó…..
Whisky, steakes szendvics a séftől, egy jó könyv, békebeli szalon hangulat - így érdemes utazniMeglett, komoly, irányító pozícióban lévő férfiakat (nem, nem baktereket) ismerek, akik odavannak a vonatokért és a modellvasútakért, ez olyan becsípődés náluk, amit nem lehet…..
Mindenki átélhet egy valódi burzsuj-érzést mostantól Ferihegyen is. Na, jó nem mindenki, de többek között mintegy 80 ezer magyar, ami azért nem kevés. A Budapest Airport 2-es termináljának központjában, a SkyCourtban tegnap megnyílt ugyanis a MasterCard Lounge. A világ…..
RosehillResident 2011.09.09 19:32:45
@venszivar: Teljesen igazad van,így fogok eljárni,sokkal biztonságosabb mint az eredeti MC és legalább nem látja a NAV-tól kezdve a CIA-ig mindenki,hogy mennyi pénz van rajta és hol mikor mit vásároltam...
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Ő Anna. Egy kedves lány, akinek showroomjában egyre többször futunk össze Bernie-vel és Warrennel különféle megbeszéléseknek álcázott Pilótakeksz-evő versenyekre. Oláh Anna ugyanis szakmáját tekintve frissen végzett divattervező, aki hamarosan saját márkájával is megjelenik…..
 A képeken a Villa Peduzzi. Távcsővel lehet kukkolni George Clooneyt a motorcsónakjával Jó néha körbenézni a világ ingatlanpiacain és megállapítani, hogy Budapest annyira hihetetlenül menő hely, hogy luxusingatlanjai árban simán állják a versenyt Malibuval, Connecticuttal,…..
 Eddig azt hittem, hogy Vlagyimir Putyin nem az a klasszikus értelemben vett burzsuj, mivel a hatalom sokkalta fontosabb neki, mint luxus hagyományos kellékei. Valószínűleg rosszul gondoltam. Persze csak akkor, ha az Orosz Kalóz Párt által üzemeltetett RuLeaks portál infói…..
RosehillResident 2011.01.24 10:23:40
Szigetet venni több mint jól hangzik, hiszen hol lehetne fesztelenebbül bikinicsík-mentesre barnulni, mint ott, ahol tíz kilométeres körzetben a vidáman ugrándozó delfinek a legfejlettebb emlősök. Téved azonban, aki a zömében erősen B-kategóriás filmekből arra következtet, hogy a…..
Lazacbőr cipő, lótusz-szövet sál, és aranyszálas bugyi, az új és mindenekfelett drága anyagokra vágyó burzsujoknak pazar év volt az idei. Ez utóbbi a legfrissebb újdonság, amiről akaratlanul a „szürke öcsém minden teória, s az élet aranybugyija zöld”…..
RosehillResident 2011.01.04 10:30:19
@Bernie_Madoff: Az aranynak nem tudom milyen élettani hatásai vannak,az ezüst fertőtlenít nem véletlenül volt a régi "burzsujoknál" ezüstből az étkészlet és nem aranyból.A réz kilincs is ilyen szempontból fontos.Szeretném sokáig élvezni az életet.Egészség legyen,a többit megvesszük!:)
Azt már egy ideje tudjuk, hogy New York az amerikai jómódúak epicentruma, a milliárdosok azonban nem feltétlenül egy zsúfolt metropoliszban szeretnek élni, ahol sokat esik az eső és a világon a legmagasabb az egy négyzetméterre eső wannabe Carrie Bradshaw-k aránya. Esernyő helyett…..
Amikor egyetlen délután alatt huszadszor lépnek a lábadra, harminchatodszor löknek odébb és az ötvenkettedik idegen leheletet érzed a tarkódon a liftben, akkor biztosan tudod, hogy közeleg a Karácsony. Mivel a szeretet ünnepére még a kevésbé szociopata hajlamú magyar is…..
A burzsujság egyik ismérve, hogy az embernek van pénze és ideje (főleg ez utóbbi) arra, hogy az utolsó részletig kitalálja magát. Felfedezi a stílusát, hogy mi áll neki jól, és a táskájától a napszemüvegén keresztül a kulcstartójáig minden stimmel rajta és passzol az…..
RosehillResident 2010.11.29 10:54:31
@Bernie_Madoff: Tényleg nincs semmi gond,szeretem ezt a blogot és volt,hogy hasznát vettem annak amit írtok,de talán(lehet,hogy én gondolom rosszul)a célcsoport kevésbé érdeklődik egy citroen iránt.Tudjuk,hogy létezik ilyen autómárka de sajnos senkit sem érdekel mert:
1.: 0 presztizs
2.: gyenge minőségű beszállítókkal dolgozik
éppen ezért az autóin elérhető nyereséget nem a vételi árban érvényesíti,hanem az alkatrész- ill.szervízköltségen.Ami sajnos azt jelenti,hogy nem megbízható amit egy 7-es Bmwnek sem bocsát meg az ember nemhogy egy citroennek ami pofátlanul túl van árazva ráadásul,holott nincs rá alapja.
Nekem személy szerint nagy segítség lenne egy olyan teszt ahol az autókban mérető decibel szintet hasonlítanák össze,mondjuk autópályán.Egyszerűen nem találok olyan adatokat a neten amiből kiderülne,hogy pl.:a MB E350 Cdi coupe vagy az új MB cls350 cdi a halkabb és ezeknél hangosabb-e a 2éves s320cdiL 4maticom.Ez hasznos lenne.Citroenekről olvasni egy ilyen blogon nem.
SNOB magazin (vagyis Sznob). Micsoda név! Majdnem olyan jó, mint a Burzsuj. Mihail Prokhorov, 13,4 milliárd dolláros vagyonával az egyik leggazdagabb orosz oligarcha ezen a néven indít magazint az Egyesült Államokban. Az Oroszországban már egy ideje létező lap az ultragazdagoknak szól,…..
Ha ilyen pénztárcád van, bátran a zsebtolvajok képébe röhöghetsz a Blahán! (Más kérdés, hogy ha ilyened van, a Blahát maximum a New York palota kávézójának ablakán keresztül látod.) A Dunhill biometrikus tárcája ugyanis kizárólag ujjlenyomatod azonosítása után nyílik,…..
RosehillResident 2010.09.14 10:23:41
Az iPhone-forradalom új helyzetet termetett a mobilpiacon. Az Apple a többiektől teljesen eltérő irányból közelítette meg a telefonálást, „újragondolt” terméke egyértelmű burzsuj ikon lett. A többi gyártó, mint a Nokia, a Sony Ericsson, az LG vagy a Samsung láthatóan…..
RosehillResident 2010.09.11 14:45:31
Hajónapló Kedd. 2010.06.15 12:22:00
No kérem. Vízretétel pénteken, 18-án reggel 7 órakor. Akit érdekel, minden tudnivalót megírtam korábban, mielőtt eljönne, kérem tanulmányozza, mert egy iszonyat lassú kölcsönneten pötyögök, most nem írom le mégegyszer...
RosehillResident 2010.06.16 17:31:15
Laura blogja OTTHON 2010.03.04 17:37:40
Újra túl vagyunk egy kis "nyaraláson", otthon voltunk pár napot. Kissé sűrű volt a program, így nem is tudtunk mindenkivel találkozni,de majd előbb-utóbb pótoljuk.Ami jó volt, hogy találkoztunk a rokonokkal, barátokkal, a fiúk csaphattak igazi ivós bulit, a lányok…..
RosehillResident 2010.06.04 10:30:36