Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libuci

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki eddig nem kormányzott jobban, mint ahogy Orbán kormányoz, a Jobbik sem tudna − állítja Budaházy György, aki nem látja azt sem, hogy Vonáék fordulata bejött volna. A börtönből februárban házi őrizetbe helyezett, első fokon 13 évre ítélt „terroristavezér” egyébként nem hisz az erőszakos…..
Az a szerencse, hogy az MTI-ben szerkesztői szabadság van, és eldönthetik, mi jön le és mi nem, pl. az Együtt Rogánról szóló közleménye, az nem, de a CÖF-é igen, mert a Civil Összefogási Fórum, az kóser. Az a CÖF, amit ugye közpénzből tart fent a Fidesz, és az állami szócső egyik szelvénye, aránylag…..
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
libuci 2016.12.06 09:26:27
@hordalek: Sőt ha egy kicsit belegondolunk ki az INDEX tulaja: HÁT A SIMICSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aki a jobbik mecénása lett.
És ki védi ezerrel a Jobbbik vezért (akit egy éve még náciztak?) hát az INDEX!!!

Van az a pénz..........
Hogy jön ahhoz egy ilyen rohadt nihilista bilibsi blogger, hogy dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök urat, hazánk korszakos vezetőjét csak úgy leökrözze? - kiáltott fel Békemenetelő Józsi bácsi, miközben a bejegyzés címét olvasva a rendkívül informatív Lokál című periodikát dühösen az asztalra…..
libuci 2016.12.05 13:46:39
Másfél milliárd(?) forintba került, a premierje sem nagyon érdekelt senkit, utána meg még azokat se - kábé így lehetne legegyszerűbben összefoglalni a TV2 legutóbbi buktáját, a Star Academyt. Az összeköltözős énekes tehetségkutató nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nemhogy nem verte meg az…..
NemGogol Juhász Péter hazudik 2016.09.14 16:52:41
Juhász Péter az írás zárásáig négy, a képviselői mandátumával és szervezett bűnözéssel összefüggő témakörben hazudott, az írás ezt összegzi és fejti ki törvényi háttérrel is. A negyedik hazugsága ma délben derült ki, ha időközben újabb következne, az csak update lábjegyzetben tud…..
Surján László orvosnak tanult, na persze a teológia után. Volt népjóléti miniszter is, igaz, inkább néprosszlétinek becézték. Ejnye, a népnek sosem jó, sosem elég.  A bomlás jelei viszont mostanra teljes szépségükben megmutatkoznak szegény nagypapán: nálunk akkor vetette el…..
Kedden írtuk meg, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni. Kerestük Jegyes Tóth Krisztát az ügyben, de azt mondta, amíg nem jár le a szerződése, nem nyilatkozhat semmiről, így nem tudtuk meg pontosan…..
libuci 2015.05.07 13:47:49
@lobellone: Az utódjának is nagyon szép lába van!! Sőt nagyon okos, szépen beszél magyarúl!!
Kicsit meglepő módon a társadalmi összefogások világában, az internet és szabadinformáció áramlás fénykorszakában véletlenül sem a harmatgyenge ellenzék, a társadalom másik fele vagy az EU a magyar kormány legnagyobb egyenrangú ellenfele, hanem az RTL Klub. Lehet ők lesznek…..
A jobboldali médiát nem szokta érdekelni a jobboldali agresszió. Hallgatnak, amikor jobboldali tüntetők balliberális politikusokat akartak a Dunába küldeni, Gyurcsány bábut égettek vagy nemrég Bajnait várták akasztófa-kötéllel. A parlamentben 2008-ban…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
libuci 2014.01.16 19:58:00
@grundigg: teljesen igazad van! És ezek akik most fanyalognak követelik az ingyenes oktatást, egészségügyet, több segélyt, több családi pótlékot stb .....
libuci 2014.01.16 19:58:54
@rozsdamentes arcél: Á dehogy az "demokrata tett"
libuci 2014.01.16 20:02:17
@wmiki: elképesztő mekkora nagy arcnak képzeled magad!! kismiki
Rebecca Harms évtizedek óta küzd az atomlobbi ellen. Jelenleg (Daniel Cohn-Bendit-tel párban) ő az Európai Parlament zöldfrakciójának vezetője. Nemrég járt Pakson, de nem kapott választ a kérdéseire. Most megdöbbenéssel értesült róla, hogy Orbán Viktor titokban Moszkvába…..
Ahhoz képest, hogy a felek már évek óta az egekbe emelik a 2014-es választás tétjét, négy hónappal a voksolás előtt tartalmi értelemben szinte semmi sem utal a tavaszi eseményre. A pártok persze kampányolgatnak, a kormánypárti orgánumokban mindent elural a lassan egy éve…..
Kevesebb, mint fél évvel a választások előtt a Fidesz kényelmesen hátra dőlhet a fotelben, nincs semmi, ami veszélyeztetné a jövő évi választások megnyerését. Sajnos kevés az esély arra, hogy megismétlődhet az, ami 2002-ben. Persze magas lóról lehet a legnagyobbat bukni. De…..
libuci 2013.11.14 21:57:26
@Gerilgfx: szerintem szó sem lehet erről!! Egyébként 2006 októbere után ..... így rettegni: nevetséges. Mármint az Ön részéről!!
A botrányos bajai időközi választások után a TI Magyarországgal közösen adatigényléssel fordultunk a két legerősebb jelöltet, Kovács Csabát és Teket Melindát támogató pártokhoz. Különösen az érdekelt minket, hogy mennyi pénzt költöttek a jelölő szervezetek a 32-es…..
libuci 2013.11.09 14:17:23
@Libatolvaj takarodj: Tökéletesen IGAZA van!!!
libuci 2013.11.09 14:19:17
@lehet más a propaganda: Na szerintem most FEJÉN találtad a szöget!! Gratula!
libuci 2013.11.09 14:20:35
@Fullánkos Algol: sétálni orvoshoz! sürgős!!
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
libuci 2011.01.29 15:53:01
@kíváncsivagyok: Hát akkor egy-két esemény a közelmúltból, ha már olyan rövid a memória:
1.Szász Károly alapos helybenhagyása, miután felfedte a K&H botrányt.
2. Az áfa visszatérítés visszafogása (ezzel ezerszám mentek tönkre vállalkozások)
3. A titkosszolgálat politikai ellenfelei ellen való felhasználása.KGB ügynök.....
4. A statisztikai hivatalba saját emberei beültetése, majd az adatok meghamisítása.
5. 2006-os zavargások rendőrterorral szétverése (olyan képeket láthattunk, amilyet csak a harmadik világban tesznek a rendőrök)

6. A 2006-os évtől az ország kifosztása, szabadrablás, korrupció.
7. Politikai haszonszerzés miatt az ország antiszemitázása.
8. Politikai haszonszerzés miatt a cigányság kihasználása, és a bűnmegelőzés mellőzése, csak azért,hogy rasszizmust kiállthassanak ha valaki fel mer szólalni a visszázságok miatt.
A politikai ellenfelek verbális megfenyegetése(kóborkutya) stb. stb.
libuci 2011.01.29 16:08:12
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Kiváncsi lennék Ön milyen kulsőleg, ha már ennyire lenéző másokra!
Lelkileg valszen olyan mint a neve.
libuci 2011.01.29 16:16:26
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Hú most látom, hogy kár volt Önnek egy sort is írni!!!!
Kis orvosi eset.......szegény, kis vörösgárdista....