Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solid

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
Solid 2012.02.16 10:33:39
@Mindcrime1982: Bocs, de most ezt te mire is írtad? Én az irreálisan magasnak feltételezett futásteljesítményről írtam. Arról én szót sem ejtettem, hogy ki és hogyan vezet, pláne, hogy akkor miért tart autót? Mi közöm hozzá?
Solid 2012.02.16 10:59:09
@Mindcrime1982: A mai költségeket tekintve tök igazad van. Egyszerűen a sok lehúzást nem érdemes finanszírozni bizonyos használat alatt.
A CIB válaszából kiderül, a rajzverseny nyereményét nem csak újonnan nyitott számlán lehetett átvenni. Ha mégis az új számla nyitását választották volna, azért se kellett volna fizetni: Őszinte sajnálattal olvastam a rajpályázatunkkal kapcsolatos bejegyzést! A CIB ez év…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Te hallottál már olyat, hogy egy bank ráfizet a bótra? - ezt egy "pénzügyi tanácsadónak" nevezett házaló ügynök kérdezte tőlem, amikor egy banki "terméket" akart rámsózni. Bevallom, hallottam, ha nem is túl sokat. Éppen ezért gondolom meg százszor is, hogy…..
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
Solid 2011.07.12 15:49:51
@sunavadász: Engedd meg, hogy biztosítsalak a támogatásomról!
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Azokat, akik ebben a mentőcsomagban reménykedtek, sajnos ki kell ábrándítanunk. Az adósmentő csomag ténylegesen nem segíti a hiteleseket. A kormány ugyan tárgyalt a bankokkal, de az érintetteket, adósokat (szavazó polgárait) elfelejtette megkérdezni. Közlünk néhány részletet…..
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Odacsörtettem a pulthoz, valami italért, és mit látok? Az én drágám ül fehér bikiniben a pult szélén...Sok évvel ezelőtti a történet. Én túl a 30-on, és túl egy váláson, a lány 30-on innen, és házasság előtt. Baráti társasággal nyaraltunk Törökországban, ott…..
  Mai bejegyzésünkben szakács olvasónk osztja meg velünk történetét. Több, mint két évig tűrte főnöke piszkos dolgait (fizetéselmaradás, szabadság visszatartása, lelki terror), végül akkor telt be nála a pohár, amikor nagymamájának temetésére sem akarta elengedni őt.…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Tisztelt terror blog! Megalázásom történetét mesélném el önöknek. Kérem, a nevemet ne tegyék ki az oldalra. Irodai állásra jelentkeztem egy a szomszédos városban található munkahelyre. Egy kis faluban élek, sajnos itt nem igazán van munkalehetőség. Sajnos még gyermekkoromban…..
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
Solid 2011.04.05 11:13:15
@Dzsala elnök: Azt hiszem én írtam ide először a degenerált jelzőt, a mai magyar vezetői mentalitás miatt. Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyet tudok érteni, eszerint végzem a munkámat. Az ezen túli szélsőséges vezetői megnyilvánulást továbbra is a az előbbi jelzővel illetem.
Kedves Szerkesztők, kedves Olvasók!   25 éves lány vagyok, érettségi óta dolgozom. Főként call centeres munkakörökben tevékenykedtem idáig, voltam piackutató, ültem ügyfélszolgálatokon, de a legtöbb időt telesales-szel, azaz telefonos értékesítéssel töltöttem. A…..
Tisztelt munkahelyi terror blog! Szerencsére nekem még van munkám és szerencsére a Nemzeti Ünnepünkön nem kell dolgoznom sem. Viszont sok multinál nem ilyen szerencsések az alkalmazottak. Döbbenten hallom ismerőseimtől, hogy 15.-én munkanap van be kell menni dolgozni.Kérdem én,…..
 Amennyiben kíváncsi a cégek nevére is, kattintson ide!   Pár álláskeresési történetet szeretnék megosztani az olvasókkal amik között van enyhén szólva vérlázító is!   1.Az első és egyben szerintem leggusztustalanabb egy neves biztosító cég felvételén volt.…..
Solid 2011.02.22 14:29:26
@owvk: Arra akartam célozni, hogy termelni, dolgozni nem akarnak sokan, inkább szenvednek ezekkel az "álláshirdetésekkel". Na meg persze a hr embereivel. (A mérnöki ajánlat döbbenet.)
Solid 2011.02.18 09:16:12
@Őszinte Őrült: Bingó! (Akkor te most "náci csőcselék vagy") :)))
A bank ügyfele néhány hónappal a válság kirobbanása előtt döntött úgy, hogy eladja a meglévő lakását és vásárol egy új ingatlant. A pénzintézet „úgyis csak vagy egy évre kell” alapon a legkedvezőbb kamatozás mellett kínált jen alapú lakáscsere hitelét…..
Solid 2011.02.10 10:49:28
@IMGM6: Az államilag támogatott forinthitelek "támogatását" vajon ki fizeti?
Solid 2011.02.10 11:09:22
@IMGM6: Világos! De gázártámogatás, fűtéstámogatás stb. Csak arra akartam kilyukadni, hogy mindenki fizeti a "másikét" is, még ha ez nem is tetszik. Én oldalakon keresztül írhatnám, hogy mit nem szeretnék az én adómból finanszírozni...
Solid 2011.02.10 11:50:35
@smartdrive: Lehet, hogy igazad van, de erre az igazi odaköpködős "ne az én adómból" dumára mást mondani nem nagyon lehet.
Tisztelt Cím!   Rendkívül szimpatikus az Önök kezdeményezése. Belegondoltam saját munkahelyi életembe, és arra jutottam, hogy egy közelmúltbéli történetet mindenképpen szeretnék megosztani a közfigyelemmel, és várnám rá az olvasók (munkavállalók) reakcióját. Kérem,…..
Solid 2011.01.25 08:27:50
@Megszívtuk-Waze: Ja, hogy ha neked az a bizonyíték, ha valaki meghal... Éppen eleget cikkeztek az egészről UTÓLAG! Keress rá. Egyébként tök mindegy, a főnök kérésére holnap a vakbelemet is vetessem ki, vagy csak elég lesz szimplán a mandulámat, csak hogy be ne gyulladjon?
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..