Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pittykapitany

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egyszer írtunk az Amadeus Hotel hozzáállásáról, akkor egy Torkos Csütörtökön volt szuper lassú a kiszolgálás, most viszont a meghirdetett meccsnézés fordult üvöltözésbe. Str hiába kérte ugyanis, hogy kicsit rendezzék már át a vásznat és projektort úgy, hogy ő, a…..
Krisz leendő csajával tért be a Véndiák Étterembe, ahol amíg kiment a mosdóba, a pincér megpróbálta az egyik vendég számára felcsípni a nőt. Kriszt megpróbált panaszt tenni, de az üzletvezető nem foglalkozott az üggyel, csak annyi derült ki, hogy a csajra pályázó vendég…..
Pittykapitany 2010.06.30 09:45:59
@Rosszindulatú Vászka: Ugyanmáár ne légy ilyen szigorú!
Krisz csak így akarta tudatni a világgal hogy végre van csaja, ráadásul igen szemrevaló ismerős, úgyhogy már apad a teniszkönyök...
Pittykapitany 2010.06.30 09:57:36
@Rosszindulatú Vászka:
Az is lehet hogy KrisszKrossz csak a vendéglőbejárós partner, hogy fizesse a cehhet, amúgy már rég a Véndiákos pacák töcsköli titokban a szemrevaló ismerőst (vidéken: Tutajos Gizi), amíg Chris dolgozik.
Pittykapitany 2010.06.30 10:07:29
@Rosszindulatú Vászka: Nincs itt ellentmondásot...
Az arc kormolja a csajt, de nem kíván befektetni anyagi javakat,csak a lőcsöt, ha szabad így fogalmaznom. Krisz meg elviszi ide oda és fizet, mert egy lúzer. Arra a másfél órára kibírja az ismerős a progmatos Krisz rinyáját.
Mónika annyira eldugott helyen lakhat, hogy nem elég, hogy az esőzések idején elment az internet, de azóta a T-Home válaszlevele sem jut el hozzájuk postán vagy telefonon se. Bizonyára beázott az ügyfélszolgálat is: Több éve előfizetői vagyunk a T-Home televíziós és internet…..
Pittykapitany 2010.06.29 14:08:11
@atpijkamo: Én a sodrott dolgokat jobban szeretem, ellazul tőle az ember. :)
Nemrég írtunk az Auchanban vásárolt játékról, amiből valahogy eltűnt a kód, a naiv ügyfél meg hiába csapkodta az asztalt, senki nem vállalta a felelősséget. A történet végül jó véget ért, a forgalmazó korrektül megoldotta a problémát, György pedig tanult a hibájából…..
A figyelmetlen vásárló hazavitte a pixelhibás laptopot, aztán meg alig bírta kicseréltetni. a szabványra, jogszabályokra és egyéb kifogásokra hivatkozó kereskedő szerint ugyanis reklamáció helyett inkább örülnie kéne, hogy a hiba nem a képernyő közepén van. Na a lényeg a…..
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Virág szerint, amit a Homár is csak megerősíteni tud sajnos, a T-Mobile még mindig azzal szórakozik, hogy 200 forintokra húzza le az új ügyfeleit, ha rendeltetészerűen szeretnék használni a telefonjukat: Talán csak Nekem, de nagyon meglepő volt a T-Mobile pofátlansága. Párom 8-10…..
Pittykapitany 2010.06.23 16:12:20
@Rosszindulatú Vászka: szerintem elég gáz.
A galambnak van párja a dúcban szerintem.

Bár egy galambot nem is lehet igy átkhúrni mint a posztert (mármint az egy év helyett kettővel).
Pittykapitany 2010.06.23 16:21:03
www.mukibuci.com/mukibuci/

Itt találhatók még alternatívák a párom helyett, a 3. mobilszolgáltató jóvoltából.
A porszívóügynökök új generációjának képviselői már nem csöngetnek be az otthonunkba, nem fáradnak azzal, hogy bemutassák a gépeket, de még akkor sem, ha mindezt elvárjuk tőlük. Egyszerűen leszólítanak egy plázában, elkérik az ezer forintot a próbatisztításért, aztán…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
A cég névváltása miatt az eredeti levél Pannonja Telenorra cserélődött, ezen a néven még úgysem volt panasz. A jelenség amúgy teljesen hagyományosan pannonos: külföldön letiltják az előfizetést, ha a roamingdíjak miatt megnövekedett számlát nem fizeti be 24 órán belül. VZ…..
Pittykapitany 2010.06.15 14:35:46
@IHateTV:
"A cég névváltása miatt az eredeti levél Pannonja Telenorra cserélődött"

Első sor a posztban,azt talán még sikerül feldolgozni. :)
Pittykapitany 2010.06.15 14:44:43
@Kitalátor feljegyzetei: És mi van Janus Telenoriussal? :)
Pittykapitany 2010.06.15 14:48:58
@IHateTV: Annyiban megállj aa helyét hogy ha Pannon ha Telenor ha Vodafone, ha Trémobil, midnegyik szivat.
Bár továbbra is fenntartom privát véleményem miszerint a poszter egy idiot, magának köszönheti hogy szopatják.
A T-s naiv ügyfél a fájdalmas tarifaváltásról csak az aktus után 28 nappal értesült, egy papír alapú levélből. Szerinte a szogláltatója minden nyavajáról küld sms-t, csak a lényeges dolgokról nem, például arról hogy miért egy olyan előfizetési módra változtatták az…..
G-t jól megszopatta a Vodafone, amikor a hűségéért cserébe egy olyan készüléket ajánlottak neki, ami már akkor sem volt kapható náluk, azóta meg pláne. G. viszont cserébe, miután ő próbált utánatelefonálgatni adolognak, az előfizetés meghosszabbítása helyett az összes…..
Nóriék rossz számlaszámot adtak meg egy szállás lefoglalásához, a bankjuk mégis elküldte az összeget, ami viszont valahogy egy időre eltűnt a süllyesztőben. Az osztrák bank nem tudott róla, hiszen ilyen esetben nem szokás elutalni - a banki ügyintéző szinte csak tippelni tud, mi…..
Pittykapitany 2010.06.03 10:51:09
@yippyupp: megvan, csak időbe telt, míg felért a 6.ra a földszintről a vezetéken.

Amúgy meg ha Aerovivával mentek volna sijjelni akkor nem lett volna ez az egész hercehurca. Talán magyar bankszámlára még tudnak utalni mert az max 3X8 számjegy, talán még belefér.
Pittykapitany 2010.06.03 11:05:36
@Kitalátor feljegyzetei:
Téged a Ludas Matyi szokott hívni vagy Mátyás khirály személyesen?
Pittykapitany 2010.06.03 11:13:22
@Tron65: Aztat írta a Kedves Poszter hogy egy nullával többet nyomott úgy belejött a végire. Namost ilyenkor az van hogy az uccsó számjegyet már nem írja be a rendszer az általad említett okból kifolyólag, hiába nyomod, mint süket a csnegőt. Ez történhetett nagy valós színű seggel.
A duguláselhárítás mindig jó biznisz volt, naiv ügyfelünknek is 25ezer forintjába fájt az mosogató kipucoltatása, de most nem is ezzel volt a gond. Hanem hogy másfél hét múlva ugyanúgy eldugult, tehát megpróbálta kihívni szakembert, hogy oldja meg a problémát. És itt…..
Pittykapitany 2010.06.01 10:48:22
@Harlequin:
tudsz visszaadni 54ezresből?
Pittykapitany 2010.06.01 10:52:33
@horex:
de csak valami szépet, nehogy kimoderáljanak. :)
Pittykapitany 2010.06.01 11:44:02
@atpijkamo: Neeem, Bánki Péter lesz. De a mogyoró nem köll. :)
Illedelmes lány, izgalmas horror, igazi sznob, makogás, globális rálátású ember. Ezek Hybrid szomorú történetének kulcsszavai. Olvasónk barátnője a moziülésben hagyta két lehalkított mobilját, emlékeik szerint utolsónak hagyták el a termet, pár perccel később mégsem voltak…..
Veszedelmes vírus materializálódott az RBS Románia Bankban. Naiv ügyfél először kapott egy számlát, amit nem igazán kért, majd ez a számla elkezdte felemészteni a rendes számlája készleteit, míg az összes pénze el nem tűnt: 2006 óta van Mastercard hitelkártyám a fennti bank…..
Pittykapitany 2010.05.27 14:09:29
Egy nemlétező hitelkártya nemlétező tartozásai miatt a Budapest Bank szépen önállóan elkezdett pénzt levonogatni ladista számlájáról, aki csak pislogott mint az átvágott naiv ügyfél legszebb mintapéldánya. Kezdeném a múlttal: a kétezres évek elején volt egy Budapest Bankos…..
Szintet lépünk, a nyakörvbalhé után most itt egy GPS tok, ami 980 Ft-on indult, de végül 1250 Ft lett belőle. Az eredeti árral már számla is készült, mégis megdrágult a termék, mire megérkezett a boltba és Zirowe megvette volna. Május 9-én sikerült végre eladnom régi gps-emet…..
Királylányéknak sikerült egy nem csak szimplán link autószerelőt kifogniuk, hanem egy igazi pancser társaságot, de sajnos minden hiába, mert az elvégzett munkákról nem kértek számlát. Ügyvédhez fordulnak segítségért, mert nem akarják annyiban hagyni az ügyet, nehogy más is…..
NL meglepődve tapasztalta, hogy este 9 óra után nem lehet tömegközlekedéssel elhagyni Budapestet: Az alábbi eset 2010. május 10-én esett meg velünk. Barátnőm és édesanyja Pestre utazott egy délutáni orvosi vizsgálatra, ám a helyszínen hamar kiderült, hogy várni kell - mégpedig…..
"Vágási Feri pályamódosítása óta már a nyomdaipari tördelőszerkesztő szakma sem egyenes úton halad. Izgatottan várom a termékcsoport dinye, kőrte és bánan ízű képviselőit" - írta Konok a Homárnak. Hogy mi heccelte föl enyire? Hát a fenti nyomdahiba.  ..
Pittykapitany 2010.05.17 10:29:55
@Rosszindulatú Vászka:
latom Te is Torrenten nottel fel. :))
Pittykapitany 2010.05.17 11:00:43
@Rosszindulatú Vászka:
csak semmi buzulas :D
A túl olcsón eladott telefon története szépen megoldódott, reméljük László felesége nem sír már, a Vodánál meg mélyen magukba néztek. Miért kell ahhoz Homár poszt hogy a dolgozó marhaságát a fizető ügyfél szívja meg?Szeretnélek tájékoztatni, hogy szerencsésen…..
Csumpika meglepődött, amikor megkapta az Intrum Justitia felszólító levelét, ugyanis az abban szereplő cégek egyikével sem állt soha kapcsolatban. Mint nagynehezen kiderítette, egy aláíratlan és egy nem általa aláírt szerződésnek köszönhette az eladósodását és végül a…..
Pittykapitany 2010.05.11 16:28:08
@Secnir:
Szinte kotelezo. Csak ne felejtsd el bepipalni mindenhol hogy kersz reklamleveleket is. :)
Pittykapitany 2010.05.11 16:39:33
@Rosszindulatú Vászka: be fog perelni.
Es nem a szamar...
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
Pittykapitany 2010.05.06 10:51:12
@Rosszindulatú Vászka: akkor megy Neked is a 96 ajros szamla. Ez biztos a nemet ceg fantomoldala. :)
Pittykapitany 2010.05.06 14:56:11
@Mitévő Légy: a szamla alapjan a regisztralas idopontja 09.04.2010.

Hattyuk... Vagyis hattya...
Pittykapitany 2010.05.06 15:18:15
@galgoczy: "Tehát, vagy konstruktívnak tessék lenni, vagy kreatívnak."

Te mellik fajta vagy? :)
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
Pittykapitany 2010.05.05 15:45:57
@qmiklos: te a sztarbakszos kavetol vagy ilyen bolcs es igenyes es tiszta? :))
Pittykapitany 2010.05.05 16:39:58
@AlexWolf: Regen ez volt de mar megvaltoztattak epp azert mert kisse elmarasztaltak, legalabbis ezt olvastam mert en muvelt vagyok es igenyes. :)) Jutubon van meg par rejtettkameras videjo amin locsog a viz folyamatosan.