Regisztráció Blogot indítok
Adatok
firstman

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön, Obama szöuli látogatása előtt egy nappal hozta nyilvánosságra az észak-koreai Rodong Sinmun (Munkások Lapja) című újság ezeket a dátum nélküli képeket a bucifejű diktátorról, amelyeken Kangwon tartományban, a dél-koreai határhoz közel, meglátogat egy…..
Látom, sokan várják már türelmetlenül a játék indulását. Ezzel én is így vagyok, de a körülmények továbbra is rendesen beleszólnak. Reálisan június 15 után lesz időm komolyabban foglalkozni vele, igaz, akkor várhatóan pár hét alatt meglesznek a végső szükséges…..
firstman 2009.05.11 14:49:58
firstman 2009.05.19 15:15:32
@Vulpion: ja-ja, úgy ismerünk :P
Ami jelenleg tudható Zandagortékról: Péntek este (március 20) megérkeznek. Minthogy az Androméda-galaxis pozíciója hozzávetőleg É 661 478, Ny 413 337, valahonnan észak-északnyugatról várható a támadás. Érdemes tehát arrafelé szondákat állomásoztatni. Több flottával…..
Ez egy képes beszámoló a háború menetéről. Apróságok (és persze a grafika) még változhatnak, de alapvetően így lehet majd játszani. A térképen látható egy saját bolygó (zölddel) és egy ellenséges (pirossal). Mindkettőt egy-egy flotta védi: Ha rákattintunk a flottánkra,…..
A kémkedés és elhárítás után újabb funkcióval bővült a hírszerző központ: ezentúl szabotőröket is lehet képezni. Hasonlóan lehet ügynököket küldeni az ellenséges bolygókra, mint a hírszerzésnél, két különbséggel. Egyrészt a kezdővédelem alatt álló bolygók…..
Legjobb tudásunk szerint a Tejútrendszer egy küllős spirálgalaxis két nagy karral (Perseus, Scutum-Centaurus), két kicsivel (Sagittarius, Norma), és néhány részlegessel (Orion, Közeli 3kpc, Távoli 3kpc). Az átmérője kb 100 000 fényév, ebből a küllőé 27 000, a spirál…..
A játékban a tőzsde épp úgy működik, mint a valóságban (az elektronikus). Nem egy középkori piac, ahova kiviszed az árut, aztán kiabálsz, hogy krumplit tessék. Hanem egy automatikus közvetítő rendszer, ahol megmondod, hogy miből mennyit milyen áron szeretnél eladni, és miből…..