Regisztráció Blogot indítok
Adatok
májkrémes kenyér 93

0 bejegyzést írt és 349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
májkrémes kenyér 93 2021.08.03 08:09:59
@estván: ifak-nal nagyon helyes hogy megszabják.
Szemlénél meg csak a szokásos alaki faszkodas, az egységesség nevében. De feladat végrehajtás előtt úgy is szokott rá lenni idő hogy atzsebezd, ha csak nem lusta az illető
májkrémes kenyér 93 2021.08.04 14:55:46
@estván:
Alakiba(alakias megjelenesbe) beletartozik az egységes megjelenés is, amit azért jó párszor kell abszolvalni (tipikus példája volt az új cuccok szennyendrei bemutatása) de nem napi szinten hanem mondjuk havonta de előtte mindenképp szólnak, azon felül meg a kutyát se érdekelni h mit és hová raksz amíg nem hagyod el...
Nyilván az is megoldás ha engedik vagy ha egyáltalán van hovacsanak saját.
Combat Gear Blog 19M Védőmellény 2021.06.22 09:01:46
májkrémes kenyér 93 2021.07.01 18:15:37
@recon71:
az a baj h a főiskolát végzett állomány szervezését mindig kihagyod a matekból
harcparancsba beleszokták foglalni a felszerelést ami a terephez van igazítva senkitől se követelnek meg lehetetlent de legalább is olyat nem amit az aki kiadta a parancsot ne tudná végrehajtani (aztán lehet én voltam álom helyen)
Tavalyi hír, hogy a brit hadsereg szélleskörben rendszeresíti az MTP (Multi Terrain Pattern) mintát, mivel az Afganisztánban lévő csapatai folyamatosan panaszkodnak a korábbi sivatagi DPM mintára. A kép alapján láthatóvá válik, hogy az MTP minta esetleg a színeiben hasonlít a…..
májkrémes kenyér 93 2020.03.01 19:36:14
májkrémes kenyér 93 2019.09.27 14:57:42
@estván:
de legalább ha vékonyabb vagy nem tudod felvenni mert nincsen rajta kellő hosszban tépőzár...
A TMK repeszmellény több évnyi fejlesztés után került ki a csapatokhoz. Maga a mellény valamikor 2008-2009 körül készülhetett el, de én csak 2010 első felében láttam fel-fel bukkani a PRT-nél. A mellény tervezésénél olyanok is közreműködtek akik tereptapasztalattal…..
A varsói szerződés országainál finoman szólva egyszerűen kezelték a sérült ellátást, és inkább csak vízhatlan kötszerekkel látták el a harcoló alakulatok tagjait. Az orosz hadseregben érszorítót rendszeresítettek az artériás vérzések és végtag roncsolással járó…..
Combat Gear Blog Iron Sword 2014 2015.03.09 14:37:43
1.Mik a tapasztaltaid a magyar harci fejadagokról? A gyakorlaton a magyar 2.0. MRE volt kiosztva H/1 - H/7. Az újdonság az, hogy a melegíthető aludobozos főétel mellett önmelegítős, de angol gyártmányú étel is van benne. A magyar MRE a többi nemzetétől abban különbözik, hogy egy…..
Combat Gear Blog Kamysh BDU 2015.02.25 08:00:00
A Kamysh BDU-t az orosz belügyi csapatok számára rendszeresítették a 90-es évek elején. Kizárólag a különleges egységeik viselték, és máshol nem használták. Összesen két mintázattal készítették, a képen láthatóban és ennek a kék változatában. Bár több helyen 3-4…..
Combat Gear Blog Berezka Sumrak 2014.10.20 08:00:00
Aki egy kicsit is ismeri az orosz terepmintákat, az tisztában van vele, hogy az orosz fegyveres erőknek szinte minden évszakra és terepre rendelkezésére áll egy álcázószín. A Berezka a KZSM-el szinte megegyező, de a fehér helyett sárga mintázattal rendelkező terepszín. A képen is…..
májkrémes kenyér 93 2014.10.20 16:39:13
@Tom Sinner:

Hello!
Digiflorából valószínüleg KZSM-ed (ruhaszabás) van, ami "sport" ruházatnak ill könnyű nyári viseletnek készült, így ne lepődj meg a vékonyságán. Tarzanom volt nekem is, abból is úgymond 2 féle típus van, a SPLAV féle amit a "specnaz" használ,ill ami nekem is volt a noném ,egyszerű, műanyagcsatos változat, ami a legolcsóbb mellény oroszéknál, és a szakadároknál, nem hiába látni most is ebből a mellényből a legtöbbet Kelet-Ukrajnában.
Nem egy SMERSH, sőt, közelébe sincs, de a vászon tártartónál mérföldekkel jobb
májkrémes kenyér 93 2014.10.20 17:25:31
@Tom Sinner:
Simán :) mint említettem, nem egy videót-képet láttam, hogy szakadárok egy az egyben olyan mellényben rohangálnak. Arról nem is beszélve hogy a távol-keleten továbbra is a nyugati cuccokat szeretik másolni. Nagy "divat" lett mostanság az orosz "fanság" de továbbra se akkora mint a nyugati szféra. Amúgy meg, tudtommal replikákat csak a VSO gyárt, de elméletileg az is az eredeti alapanyagból, kis módosításokkal Fehéroroszországban. Szóval nem kell félned, orosz cuccokból ha valamit veszel az nagy valószínűséggel "eredeti".

videó a tarzanról
www.youtube.com/watch?v=K9k05CbXmqE

itt speciel a digiflora változat van a bátor emberen
Az utóbbi 10 év OEF és OIF hadműveletek olyan területeken zajlottak, és olyan körülmények között, ahol a porvédő szemüvegek (dust googles) használata erősen ajánlott. Ennek is tulajdonítható, hogy rendkívül sok típus került a piacra és rendszeresítésre. Az ESS (Eye Safety…..
Teljesen egyértelmű, hogy a szimferopoli reptérre küldött katonák oroszok. Soha nem értettem, hogy miért nem lehet nyíltan bejelenteni teljesen nyilvánvaló dolgokat, legalábbis jelen esetben nem tudom mire jó, hogy hülyének nézik a fél világot.   A képen látható katonák…..
Egy Youtube-os videóból kivágott képek tanulsága szerint, a "boci" mellett 2001-ben feltűnt egy másik terepszínű hadi gyakorló ruha is, amely szabását tekintve látszólag megegyezik a 90M-el, viszont a színvilága jóval élénkebb, nem beszélve a mintákról. Leginkább "amőba"…..
A Gorka több változatát láttuk már, de a Partizan-M-nél egy jól bevált terepmintát alkalmaztak, egy már korábban bizonyított szabással kombinálva. A bevált terepminta a második világháborúban készült és a német csapatok hordták. Míg a Gorka szabása szintén a második…..
Combat Gear Blog SPOSN Smersh 2013.09.02 08:00:00
A korábban bemutatott Smersh rendszer noha a szabását tekintve még akár jó is lehetne, de a minősége semmiképpen nem említhető egy lapon a SPOSN változatával. Lássunk most egy egyénileg összeállított szettet. A Smershen található egy darab vastag és merev, műanyag csatos…..
Combat Gear Blog MCU (2.rész) 2013.06.28 08:00:00
Egy hete megkapta az Új zélandi hadsereg első alakulata az új Multi Terrain Camouflage álcázószínnel ellátott harci-gyakorló ruházatot. A képeken csak maga a ruha és a sisak huzat látható. De megtalálható már a lángálló változat, és hideg illetve nedves időben használható…..
májkrémes kenyér 93 2013.06.28 21:42:55
az orosz digiflora, mikor működik a természet, azért eléggé jól rejt, pár mosás után meg az összhatása is megváltozik színezet terém.
de amúgy oké h pár méterről már koszos OD gyakorlónak tűnik, de induljunk ki az izraeliekből, vhogy ők is simán elvannak a ződ gyakorlóval (bár lehet rossz példát hoztam fel)
ezen felül télire megvan nekik az akkor aktuális minta
www.russianmilitaryblog.com/ (picit kell görgetni lefelé)
hozzátéve h airsoftosként mi is inkább a régi florát szereztük, amúgy arra kíváncsi lennék h az itt lévők közül hányan látták élőben teljesíteni a digi florát, és nem csak képről látottak alapján mondják a tutit.
képen a multicam is nagyon jól néz, a zöld erdőben meg a bokor mögül világít