Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whyer

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért az egy vicc, hogy a fehér iPhone 4-ről ez már a hetedik poszt a blogon, úgy, hogy fehér iPhone 4 továbbra sem létezik. 2010 júliusában, nyolc hónapja az Apple bejelentette, hogy gyártási nehézségek miatt nem megy neki a fehér szín, de azt ígérték, még abban az évben…..
Hogy mennyire beleégett a hosszú, fekete hajú lány (lásd a számtalan ázsiai horrorfilmet) rémtoposza a kollektív tudatalattiba, arra kiváló példa ez a rövid videó, amelyet egy spanyol tv vett fel egy hotel folyosóján. Természetesen a Ragyogás istenverte ikreinek emléke is…..
Egy videót hoztam ez alkalommal, egy lelkes és remek mérnöki készséggel rendelkező apuka művéről. Aki a fiának egy fantasztikus golyópályát épített a szobájába, ami a plafon alatt végigfut a szoba minden falán. A leginkább fából készített építményben két emelőszerkezet…..
HamPLÓ Látogatás az alvilágban 2011.02.02 00:01:00
Nézem ezt a videót, és az jár az eszemben, hogy a világ egyik leghátborzongatóbb, legfurcsább, legkülönlegesebb helyét látjuk rajta. Egy elsüllyedt civilizáció maradványai? Vagy egy világuralomra törő őrült diktátor utolsó menedékhelye, hatvan évvel később?Egy…..
A Motorola Xoom ezzel a hirdetéssel üzen végképp hadat az Apple-nek. Ráadásul ez a videó még csak a valódi reklám beharangozója, a teljes film a Super Bowl közvetítés közben megy majd...
whyer 2011.02.01 16:01:17
@Novi bácsi: "Emlékezzetek. Nincs több iPhone-iPad-hez hasonló dobása az Apple-nek. Kész. Vége. Ennyi."

Lesz meg legalabb 2 forradalmi termekuk.
De amikor jott a iPhone 1, akkor is azt kerdezte mindenki mit akar az mar letezo piac. Azota utanuk futnak a tobbiek. Az iPad is letezett, de senki nem talalta ki, es teritette ennyire.

Ugyanez lesz par letezo piacon: egy apro ujdonsaggal a kozepes erdeklodesbol piacvezetok lehetnek.

A kerdes inkabb az: lehet-e mindig forradalmat csinalni? Egyszer belehuzhatnak egy koltseges otletbe es akkor jon az osszeomlas.

Bar en halas vagyok az applenek: a nokia magatol soha nem lepett volna ekkorat, ahogy a netbook gyartok is evekig hedereztek volna a gyenge termekeikkel nyakunkon.
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
Senki se pogózik szegény heavy metal pingvinnel. :-( ..
via http://hyperfeeder.tumblr.com/..
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
A valaha élt legeredményesebb magyar nyomozókutya Kántor, a német juhász volt. Vezetőjével Tóth Tiborral 1953 és 1964 között dolgozott együtt és munkájukat érdekességek, sok dicsőség, és egészen hihetetlen számok jellemzik: - Vezetője fiatal kutyák bemutatásakor az utolsó…..
Két hete történt, hogy a Blizzconon egy piros pólós srác zavarba hozta a World of Warcraft két nagypályás fejlesztőjét azzal, hogy a játék egyik karaktere, Falstad Wildhammer sorsa felől érdeklődött. A „kérdezz a fejlesztőktől” panelen a WoW világának két vezető…..
whyer 2010.11.09 12:48:16
@AzHofi: 'tod az ilyen-olyan szindromas gyerekek, akiket a tobbiek vertek, vagy o verte a tobbieket a teren.

Van ismeros, akit fogyatekosnak kezeltek, aztan most a 3. diplomajat nyomja. Ezeket a szindromakat, ha helyukon kezelik meg elonyt is adhatnak: akar Fact Checker is lehet az emberbol :)
whyer 2010.11.09 16:04:20
@Gr3nT:
... es termeszetesen a kocsim injektorat is rendszeressen programozzam at, hogy ne robbanjon fel, ha epp 83.27 km/h-val megyek :)
Ha egy program lefagy az a gyarto hibaja.
"Uriember nem kapkod a mentomelleny utan", megmondta a szepapam is, aki a Titaniccal utazott. :)
Subba LOL: Bocs Tommy! 2010.11.08 16:26:00
A rock örök és elpusztíthatatlan! (A lényeg az utolsó fél perc. Ha nem érted a címet: a The Who volt minden idők legnagyobb szinpadpusztítója -és Axl Rose egyik legnagyobb csalódása, mikor a közös turnén észrevette, hogy koncert előtt a technikusok minden gitár nyakát…..
Október 29-én fellépett a Guns N' Roses Moszkvában. Ez még nem lenne olyan nagy hír, mostanában elég sokat turnézik a csapat, viszont Axl Rose-ék Alexander Chistyakov (a Federal Grid Company helyettes elnöke) magánpartiján adtak koncertet, amit a Moszfilm egyik stúdiójában rendeztek…..
Gamer körökben az utóbbi napokban az a fiú a legnagyobb sztár, akit csak úgy ismernek a neten, hogy „a vörös pólós srác”. Emberünk a múlt heti BlizzConon lett híres, amikor a „kérdezz a World of Warcraft fejlesztőitől” panelen olyan kérdést tett fel,…..
whyer 2010.10.29 17:40:36
@mizrolist: :D És a második bugriportod? :D
Burzsuj Üssenek ki D&G-ben! 2010.10.20 16:58:00
  Bátor döntést hozott a minap Domenico Dolce és Stefano Gabbana, amikor bejelentették, hogy beszállnak a World Series of Boxing sorozat támogatásába. Az olaszok ezzel tulajdonképpen a 19-re húztak lapot, hiszen az ökölvívást ugyan a burzsujok is imádják az első sorból…..
Egy napja nem jut eszembe, melyik színészről szól az a magyar nyelvű four to the floor szám, amit 1-1 rádióban elkapok. Semmi különös nem történik benne, de benne van a név, úgyhogy sláger lett. Az elsőnek, aki kapásból tudja mondani, hogy mi az, kösz. (Soerii & Poolek -…..
Jeb Corliss, bázisugró és az Empire State Building örök persona non grata-ja. ..
whyer 2010.10.07 12:54:55
@Feca: szerintem is ez az elkepeszto. Se ABS, se gaz - de mondjuk legzsak az van.

Az ilyen temaju videojatekokban 3-5x-re tudok atmenni egy palyan. Ha jol latom neki elsore sikerul, vagy csak a jol sikerultet mutatjak, amikor 200-al becsapodik a sziklaba az kivagtak es ujraforgattak. :)
Star Wars A legjobb jelmez ever 2010.09.24 10:23:00
Apuka bemászott R2-D2-ba és irányítja: mozog, pittyeg, fütyül és még villogtat is. Zseniális.  ..
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
whyer 2010.09.01 15:57:44
Btw ha kepesek vagyunk elvonatkoztatni a gagyi hangzason, a vallalhatatlan gitaron, a nyomorult 80-as evekbeli dallamon, akkor be kell latni, hogy nem ures a csavo feje:
hangja az meg mindig olyan, ami ebben a stilusban kell. A torkan felul meg mindig is ures volt.

www.youtube.com/watch?v=y8bpgAbgnsE

Azon meg nem kell kiakadni, hogy egy rock sztar taho. Most epp titeket polgarpukkaszt. Sorhas, haz, kutya, gyerek, heti 40 ora munka, es jaj megvarakoztatnak, pedig en fizettem, tobb jar a penzemert :) Az ex-rockerek fogyasztoi beszolasa a sajat gyerekkori lazadasuk ellen. :) Az mas kerdes, hogy egy nevetseges oregedo ovodas szembesit magatokkal :)
whyer 2010.09.01 18:29:22
@roxx:
"soha semmikor nem volt alap a rockzenében a tahóság" hihi-hehe :)
ezek szerint a rockzene a 2-4, es a kvintakkord. :D

"jogosan háboroghat, mert ő szórakozni akar a pénzéért, nem pedig várakozni"
a 'jogosan' igaz :D
ez is egy igazi punk-rocker valasz :)

welcome to the jungle :D

"lemezeladások nagyot zuhantak, a koncertezés jelentős bevételi forrás a zenekar részére"
na, ez is egy igazi rocker erv :)
whyer 2010.09.01 18:41:05
@roxx: Izzy munkassagat igazan jol mutatja a szoveg kidolgozottsaga, a verse-chorus valtozatossaga, ismetlesmentesseg. :D

www.youtube.com/watch?v=8_qdodKKQdQ

www.youtube.com/watch?v=M7payMqHn9o