Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OWOD

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
Ha nem látnám a saját szememmel, aligha hinném el, hogy Győrtől Budapesten át Tiszalökig, az NNI, a börtönök, bíróságok, a különböző föld- és polgármesteri hivatalok ezzel foglalkoznak: Ám az még hagyján, hogy ilyenekkel foglalkoznak a mi pénzünkön, tekintsünk el…..
OWOD 2009.07.28 15:12:09
@Noname Cowboy: Hihi. Benczére lehet mondani bármit, de azt, hogy bunkó lenne, na, azt nem. A telefonszáma akkor került hozzám, amikor kuruc.info megszellőztette azt. Azóta ha valami nagyon felháborít, hát tárcsázom Bencze Úr számát és megkérdezem tőle mi újság. Megkérdeztem H. Nóri ügyben is, meg azóta többször is beszéltünk. Volt, hogy visszahívott és válaszolt a kérdéseimre. Teljesen normálisan fogadta, hogy egy adófizető állampolgár érdeklődik. Nem hőzöngött, hogy miért hívom este 8 után a privát telefonján. Hogy milyen rendőri vezető, az teljesen más kérdés. Szerintem nem jó, mert nem irányítja kellő keménységgel a rendőrséget, ezért tartunk itt sajnos. :(
OWOD 2009.07.28 16:04:32
@rolika: Mire gondolsz?
OWOD 2009.07.28 16:41:25
@rolika: Pedig hidd el, így történt és ezentúl is így fog történni.
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
OWOD 2009.05.05 16:59:48