Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcell.boros (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezt meglátod, mégis mire gondolsz, he? Igazából mindegy is addig, amíg le nem írod. Nem muszáj igaznak lennie, csak legyen fantáziadús. És közben reménykedem, senkinek nem fog feltűnni, hogy az összes MAJBFE kvíz valamilyen szexuális téma köré épül. Azt hiszem, ideje valami…..
Kütyüshop Blog iHirst 2009.06.24 18:49:00
Egyik kedvenc művészem Damien Hirst akinek a "For the Love of God" elnevezésű műalkotása 8601 gyémántot tartalmaz és körülbelül 14 millió angol fontba került. Ezt a kortárs műremeket most akár mi is elkészíthejük és polcunkra tehetjük az iHirst készlet…..
marcell.boros (törölt) 2009.06.28 09:54:33
Na mink van? Na? Egy mini NAGY PIROS GOMBUNK! Igen, itt van, megjött, és végre kedvünkre nyomogathatjuk, írthatjuk a Föld ártalmas és ártatlan lakosságát képzeletünkben, szabadon gondolatbűnözhetünk, és meg kell valljam, igencsak felemelő érzés a…..
marcell.boros (törölt) 2009.06.03 19:02:04
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
marcell.boros (törölt) 2009.05.26 20:17:46
Lenéztem az óriási pillérek közt derengő mélységbe, arcomat megcsapta a föld gyomrának hidege, és tudtam: metrót fúrni lélekemelő és mágikus tevékenység. Olyasmi, mint felépíteni Stonehenge-et vagy megrajzolni a Nasca-vonalakat. Monumentális, a létezés peremét érintő…..
Kütyüshop Blog MAJBFE - a kupak 2009.05.07 12:00:00
A sztorit ti írjátok hozzá, eresszétek el azt a fantáziát, hadd kószáljon szabadon a mezőkön, dombokon. Bármilyen elmebeteg, elborult magyarázatot lehet adni arra nézve, mi az ördög hétpettyes trolibusza ez. A cím ne befolyásoljon benneteket. 1 hét múlva lerántom a leplet,…..
Remélem a magyar rendőrség nem olvassa a blogot, mert akkor tuti beszerez egy ilyen kütyüt. És hogy mire jó? Tömeget oszlatni vagy durva bosszúra. Egyszerű a mechanizmusa, ultra-magas frekvenciák (UHF) egyedi kombinációját használja a hatás elérésére, ami leginkább a tengeri…..
marcell.boros (törölt) 2009.05.14 16:25:28
Mint azt említettük, elképesztően balherék vagyunk barkácsolás terén. Viszont az alábbi kis videó azt bizonyítja, nem kell ám holmi puccos egyetemen robotmérnöki diplomát szerezni ahhoz, hogy valaki egy robotot össze tudjon rakni, elég egy kis időt rászánni. Szóval íme: a…..
marcell.boros (törölt) 2009.04.25 10:41:24
@Tichamér:
Konkrétan mi annak a neve? Mert biztos van valami ......robotkar készlet stb. neve! Mert akkor interneten megkeresném!
Alig két hét múlva már csak drágábban juthatunk hozzá a pendrive-okhoz, zenelejátszós mobilokhoz, mert az Artisjus akkortól tesz matricát ezekre is. Vagyis április 15-től szerzői jogdíjat kell fizetni, ha pendrive-ot vásárolunk. Ha valaki vásárláson töri a fejét, érdemes…..