Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koko02

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán egzotikus helyre látogatunk ma el, Ildikó segítségével egészen Dél-Afrikáig megyünk. Kiderül, miért lehet nagyon fázni egy afrikai országban, hogy igazak-e a rémes közbiztonságról szóló történetek és miért várják el egy fehértől, hogy alkalmazzon valakit a ház…..
koko02 2013.04.26 17:29:44
@mojoking77: "A pozitiv rasszizmusrol egy tortenet, jelen pillanatban Del Afrikaban kb.15 (plusz minusz egy ketto) orvosi egyetem van. Ebbol egyedul a Stellenbosch-i ingyenes a fehereknek, de szigoruan csak egy eleg komoly tanulmanyi eredmeny tartasa eseten. Cserebe a feketeknek az orszag OSSZES egyeteme ingyenes 30 eves korukig, es ha kiderul az elso felev vegen hogy a kis Mubumbi olyan hulye mint a segg, es mindenbol megvagjak, akkor sincs gond, hisz mehet kovetkezo felevben a kovetkezobe persze szinten ingyen."

Szia @mojoking77!
RSA-ban elek tobb, mint egy eve, fekete baratnom van, szoval tudom, hogy sajnos az egyetem meg neki(k) sem ingyenes. Lehet, hogy elofordul, de nem jellemzo.
Amióta itt vagyok Mexikóban, rengeteg emberrel ismerkedtem meg, korábban elképzelhetetlenül sok lehetőség merült fel a jövőt illetően. Olyannyira sok, hogy magam is csak kapkodom a fejem, és azt sem tudom, melyik ujjamba harapjak. Ha csak a fele valóra válik, nem fogok unatkozni a…..
A mai poszt szerzője kis túlzással bejárta a fél világot, jelenleg egy dél-afrikai építkezésen dolgozik. Még 5 évet húzna le külföldön, hogy megteremtse leendő családjának az anyagi biztonságot. Most szóljatok hozzá! :) „Én sokakkal ellentétben kifejezetten a pénz miatt…..
koko02 2012.10.25 15:12:38
@pit7u24: koszi szepen, Pityu! Legjobbakat! :)
koko02 2012.10.25 17:52:03
@The Big Tourist: ha vegigolvasod a kommenteket, szerintem egyertelmu lesz.
koko02 2012.10.25 19:32:01
@The Big Tourist: igent jelent. Azert toroltem a profilomat Linkedinrol, mert senkinek semmi koze a szemelyazonossagomhoz!
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..