Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szíborg

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, továbbra sem vagyunk hajlandóak feladni hiánypótló népművelő tevékenységünket, és rögtön két, egymáshoz millió szállal kötődő feladvánnyal ajándékozzuk meg a hűséges olvasókat, no meg a többi megfigyelőt. Két tárgyról van szó, amelyekhez az állampolgárok…..
kklóóór „ne tessék fosni” 2010.03.19 07:45:00
 ..
(1) Fehér zaj, a tévéképernyő üres sistergése („hangyafoci”) fél percen keresztül, majd áttűnés: ez a sistergés egy másik monitor felnagyított fehér zaja, mindez nagyon közelről, majd lassan távolodva látható (hasonlóan a Twin Peaks: Fire walk with me című David…..
Nincs irgalom Filozófiai kvíz 2009.10.25 20:01:00
Gyármekejim! Folytatódik ismeretterjesztő missziónk: színes, bohókás játékkal teszteljük olvasóink filozófiai műveltségét. A kérdéseket nehézségi sorrendben tárjuk elétek.Hogyan evett Nietzsche Frigyes?szívószállala saját bajszát ettesehogy, a táplálkozás csak a…..
kklóóór Éhség 2010.01.30 07:18:00
„Rettentő dolgokat veszek most számba: / Cápaállkapcsok, keselyűszárnyak, / A háború-szörnyeteg pusztítása, / Az eltávozottak végkiáltása. / A legborzasztóbb mégis a tükörben a szem, / Amint a hátralévő napjainkról üzen.” (Clive Barker: Abarat —…..
Gyármekejim!Kérdem én: vajon mit művel épp a fotón látható fehérszemély? Négylevelű lóheréket keres? Netán pockokat ijeszteget? Esetleg ősi Jedi-szertartást végez? Nem. Hát akkor mit?  ..
Tettünk már itt visszautasíthatatlan állásajánlatot, ám ezúttal nem csak munkanélküli polgártársainkon segítünk, hanem ráakadtunk a válságos, bizonytalan kül- és belpolitikai helyzet tökéletes megoldására is.Szeretne Ön fiatalos csapatban, kellemes légkörben…..
szíborg 2009.03.08 17:40:50
@Ol' Dirty Bastard: a szahara válogatott tevéi
szíborg 2009.03.09 10:18:15
@Tintás Séf: mösziö szef, irányózom, tintázzuk a vállságot A dokktorrklórral trioban félyreértéssek elkergetése végett
egy joakaroja (netuddki)
fegy vert ne hoozn, ugyis elveszik
szíborg 2009.03.09 16:08:00
@Ol' Dirty Bastard: azok egybegyűlének, megfogadák, és megtestesülének odafelé s visszafelé míg világ a világ
nesze neked klórbonctan