Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pgsm

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Mire elég 104 ezer forint? 2009.01.24 08:31:00
 Úgy tűnik, a posta másodszor is nekifut a 4800 darab kerékpárról szóló közbeszerzésnek. A tavalyi zátonyra futott tender után, idén is megpróbálják. A tavalyi kiírásban még 1,1 milliárd forintért akarták beszerezni a bicikliket, idén már 500 millióból is meg tudnák…..
"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
pgsm 2009.01.18 12:06:28
FASZKIVAN! blog Tisztelt ház 2009.01.08 15:54:00
Banánhéj, üres üveg, keresztrejtvény és csokipapír mindenhol. Ez akár lehetne egy tinidiszkó utáni pillanat kép is. Pedig nem. Ezek maradnak képviselőink után a parlamentben. Bunkó paraszt népség, kéremszépen!  A kommentezést rátok bízom ezúttal...  ..
(Kattints és nagyobb lesz.)Emailben terjedő plakátparódiákat szakblogra tenni talán nem az elérhető legmagasabb szakmai magaslat, a "Budapest 135 éves" óriásplakátokat újratervező photoshopos ismeretlen viszont úgy telibe találta ezt a közhelyes és céltalan kampányt,…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Már foglalkoztunk egyszer a csepeli gerincúttal. Most ismét visszatérünk Csepelre, és nem csak átvitt értelemben. 109ha049 kisfilmet készített a beígért elkerülő út helyéről.  ..
A megszüntetett Kisterenye – Kál-Kápolna vasútvonal. Ezzel a döntéssel több kistelepülés elérhetősége, megközelíthetősége csökkent...
Gyurcsány a hibás Korrupedia 2008.08.26 11:00:00
N. Lászlótól kaptuk a levelet.Ez egy szép gyűjtemény, amely Gyurcsány Ferenc és kormánya közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre. Aki többre is kíváncsi ide vagy a képre kattintva böngészhet...
Gyurcsány a hibás Munka nélkül 2008.08.27 10:00:00
A képet Pásztóról kaptuk. Sorra szűnnek meg a munkahelyek. A pásztói tejüzem is bezárta kapuit, s kikerült rá az eladó tábla. 2003 januárjában a magyarországi munkanélküliségi ráta 6,1%-os volt, 2008 első negyedévében ez a szám meghaladta a 8%-ot. (Bővebben itt és…..
Tibortól kaptuk. Bezárták a József Attila lakótelepen működő Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskolát. Kevesen tudják, de ez volt az ország legrégebbi kereskedelmi iskolája. A tanárok és a diákok mindent megtettek a suli megmentéséért. Volt gyertyás demonstráció,…..
Gyurcsány a hibás Iskola volt 2008.08.22 09:00:00
H. Laci írta Szombathelyről.Küldök Nektek pár fotót a (volt) szombathelyi Szentkirályi Iskola épületéről. Hiába volt tüntetés, hiába volt élőlánc az oktatási intézmény fennmaradásáért, az iskolát bezárták. Az eseményről bővebben itt lehet olvasni.Iskola voltA tavaly…..
pgsm 2008.08.25 17:19:40
József küldte a fotókat és a hozzájuk tartozó képaláírásokat.Pár éve még gyermekzsivaj töltötte be a most üres tantermeket a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó bátonyterenyei iskolában.Már a nyugdíja(so)kra sincs pénz. Ezért kellett bezárni a bátonyterenyei…..
Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..
Gyurcsány a hibás Felvillanyozva 2008.08.20 09:00:00
Orsi írta:Miközben a magyar lakosságnak európai viszonylatban is igen magas árat kell fizetni az elektromos áramért, addig Gyurcsány cége olcsón kapja az áramot. De érdekes? A témáról bővebben itt lehet olvasni...
Endre küldte:Az V. kerületi Szalay utca több szempontból is érdekes helyszín. Itt található a 100%-ban Gyurcsány birtokolta Altus Rt. központja és itt van (volt) az érdekes körülmények között – Gyurcsány által – privatizált Képviselői Klub is. (Ha jól tudom a…..
N. László küldte a képeket Csepelről.   Csepelről küldök pár képet ami itt is jelképezi a Gyucsány kormány áldásos tevékenységét. A kb. 200.000 fős Csepel szigeten található egyetlen kórházban az aktív ágyakat megszüntették, nem gondolva arra,…..
Az Országos Pszichiátriai és Neurológia Intézet (OPNI) előtt tartotta vasárnapi tiltakozó akcióját a "Gyurcsány a hibás!" akciócsoport. A fidelitasos fiatalok az épület előtt, transzparensükön hirdették, hogy az egészségügyi intézmény bezárásáért is Gyurcsány…..
Gyurcsány a hibás Barátok közt 2008.08.14 16:30:00
A képett Blendi küldte nekünk, az alábbi megjegyzéssel:Azt hiszem nem szorul túlzott magyarázatra Gyurcsány Ferenc nagy barátjának, Veres Jánosnak a jelölése. Talán össze sem lehet számolni a finoman szólva is érdekes gazdasági ügyleteit. De ne feledjük azt sem: Veres János…..
A képeket Bálint küldte...
János küldte a képeket az előbb szépen felújított, majd később bezárt Kolos Richárd Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskoláról...
F. Laci a Svábhegyen járt.A képeket a bezárt Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézetnél csináltam. A matricázással sajnos elkéstem, mert amikor odaértem a bejárat már le volt ragasztva "Gyurcsány a hibás" matricákkal. Sebaj, gondoltam, a képeket azért elkészítem. Az…..