Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poseidon511

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Romák vs. rendőrök 2009.02.26 11:01:00
Egy kevés pluszinfó a siófoki, rendőrökre támadó cigánycsaládról: "A balhés roma család autója most is ott áll a Tesco mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolójában. A kombi Volkswagen Passat hátulja tele van élelmiszerrel, így a család vélhetően a bevásárlás után…..
poseidon511 2009.02.26 22:11:45
Üdvözletem a kommentezőknek!
Egy kis adalék. Bár szerintem, ahogyan tapasztaltam, hozzám hasonló foglalkozású, mint én van itt.
Nos: a karimás kalap és az öltöny után azt hiszem teljesen helyénvaló a romániai megközelítés. Az onnan származó – nevezzük kereskedőknek – ez a tipikus viselete. A nevükben is benne van – Gáborok. Van akit úgy hívnak közülük, hogy Gábor Gábor. Sokan nem tudják, hogy számukra az egyik – ha nem a legnagyobb sértések egyike, ha a kalapját levetetik vele. Romániában, ha valakit „legáboroznak”, az olyan mintha nálunk lecigányoznák. A nagykarimájú kalaposokra jellemző még, hogy bizony rendszeresen többen ülnek a kocsiban. Találkoztam olyan képviselőjükkel, aki az asszonyt az autópályán utaztatta az utánfutóban. Persze minden tele volt dunnával… Az ilyen „kereskedő” gyakran előfordul a piacokon. Leggyakrabban a dunna és bőrcipő az árucikkük.
Siófokon sok „rokonuk” űz sportot a hiv. személy elleni erőszakból…
Arra pedig, hogy a fakabát lábon lövi magát… Nos, meglátásom szerint egy szerencsétlen lehet… Ha az úgynevezett „munkaeszközének” a használatát sem tudta megtanulni… Tudomásul kellene venni, hogy ha már egyszer valaki fegyvert tarthat, hordhat, meg kellene tanulni azt használni is… Gyakorolni és gyakorolni. Persze, nem arra gondolok, hogy ész nélkül, hanem az ide vonatkozó minden szabály betartásával. Személy szerint nem lennék ellene, ha valaki - büntetlen előéletűként - vásárolhatna fegyvert. Ide érteném a gáz-riasztókat is. Aki bűnözött, az ne kaphasson. Viszont a törvénytisztelő személyek igen is megvédhessék magukat.
Szörnyű lehet a HírTV riporterének lenni, folyton verbális támadásoknak vannak kitéve. Hol Szűcs Erika poénkodik velük, hol maga Gyurcsány oktatja ki őket.  ..
poseidon511 2009.02.24 18:27:30
@mind2:
Csak nagyjából egyenlőre.
Az egyik kollégálav mentem a készénlétihez, semmi extra, csak látogatóba. A kapuban lekapcsolta a kárpátiát, nehogy meghallja valaki. Sajnos sok olyan tapasztalatom van, hogy az ott dolgozók - tisztelet a kivételnek - csak azt tudja amit mmondanak neki. Találkoztam érettségizett rendőrrel, aki 2 mondat leírásán gondolkodott. Pedig csak 3 sor lett volna. Jelenleg a legnagyobb szerintem az, hoogy aki kikerül az iskolából semmi tudással nem rendelkezik. Nem ismer fel egy alap szabálysértést sem. Ebből adódóan nem tud dönteni sem. És ezzel találkozik a nagyközönség sajnos.
A kérdésedre: Van aki nehezen viseli, van aki nem fogja fel. De mindenki esküt tett. A parancs...

Ettől függetlenül, úgy látom, hogy a jelenlegi szabályoknak mindenki megfelelően csinálja amit csinál......... Értsd a sok pontot.