Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Children13

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.06 22:20:37
Hohó... Micsoda ötletem támadt nyereményjátékra! Nagy poén lesz szerintem!Igazából rögtön kettő is, abból az egyik majd pólókkal kapcsolatos. Erről a héten majd tervezek egy kupaktanácsot, aztán majd mondok részleteket. Valamint itt a blogon lehet, hogy lesz majd valami…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
E héten biztosan nem lesz már videó, azonban alakultak a dolgok felvétel ügyben. A játék az indításnál felkínál felbontási variációkat és azt levittem béka segge alá és úgy néz ki a Fraps már jól boldogul vele. Még nem az igazi, de meg fogom találni a nyerő arányt. (Van…..
Children13 2009.06.28 00:10:24
@Zomb!eboy:
én sem voltam rajongója, de a zenéje szerintem kimaradhatatlan elem a jó bulikból... :)
FIFA témát már eléggé kiveséztem a múltban, de nem írnék róla, ha nem lenne mindig valami olyan, ami újra megérdemelné a figyelmet. Ebben a bejegyzésben két fura büntetőt láthattok. A videóban a srác FIFA 08-ban egy bugnak köszönhetően a középkörből kell hogy lője a…..
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Children13 2009.04.02 15:17:03
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
Children13 2009.03.16 19:31:26
Vannak olyan pillanatok, amikor nem lehet elhinni, hogy ez a készítőknek hogy nem tűnt fel? Nos, ezt is ezek közé sorolnám (ahogyan ezt is). Igazából már elég sokan bemutatták ezt a híres Ring King jelenetet, de egye fene, ez túl jó, hogy ne ismerje meg az, aki eddig nem látta…..