Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarip

72 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett Joób Sanyi. A péntek esti rovatbuliból a hajnali órákban még szerencsésen hazatért, majd álomra hajtotta fejét. A baj a déli órákban érte. Blogunk értesülései szerint rosszul lépett, elesett. (Hogy a megroggyanás…..
magyarip 2009.03.15 08:35:32
Hajrá, Oroszország! Konyec 2008.06.26 22:41:28
Kampec dolores...
Alig két nap alatt életnagyságú szobrot állíttatott panziója kertjében egy alustai (Krím-félszigeti) vállalkozó. Az emlékmű pillanatok alatt turistalátványossággá vált. A népszerű krími üdülőváros egyik panziójának orosz nemzetiségű tulajdonosára olyan lenyűgöző…..
Hiddink kapitány reagált. Mint arról korábban beszámoltunk, Medvegyev orosz elnök a fehérorosz Bresztben egy aggódó háborús veteránt megnyugtatott, a hollandok nem falják fel elevenen Hiddinket, mert ha fél hazamenni, könnyen orosz állampolgárságot kaphat."Ez nagy…..
A mámoros győzelem éjszakája még mindig lángoló fáklya a lelkünkben. Azt mondta Hiddink, hogy mindenben jobbak voltak az oroszok a hollandoknál, és tényleg."Különlegesen büszke vagyok. Ilyet még nem tapasztaltam amióta a pályán vagyok." - mondta.Büszkesége tovább…..
Drága galambocskáim, imáink meghallgattattak és továbbjutottunk. Ma este ünnepelünk, aztán megint nyerünk...
Az orosz hírtévé folyton az 1988-as Eb felvételeit ismétli, írja a BBC moszkvai tudósítója. Akkor rövidebbek voltak a gatyák, és döntőbe jutottak az oroszok. Illetve a Szovjetunió. Itt lehet olvasni James Rodgers naplóját, aki folyton azon csodálkozik, hogy micsoda…..
Drága galambocskáim, a könnyek sós íze kaparta eddig torkunkat, de muszáj előre tekinteni és erre egy bőgő masina nem alkalmas. Kikaptunk 4:1-re a spanyoloktól tegnap.Hiddink kapitány szerint az első félidőben egész jók voltunk, sok szép helyzetet alakítottunk, csak aztán nem…..
Drága galambocskáim, Hiddink kapitány megnyilatkozott, bölcs nyelvét jól pendítette megint. Épp mielőtt honfitársai megalázták a talján bandát, kiadta az ukázt: ne féljetek! Azt mondta csapatának, hogy nem kell tartaniuk a spanyoloktól, hiába tűnnek tapasztaltabbnak mint az orosz…..
Drága galambocskáim, keressük fel templomainkat, most minden ortodox imájára szükség van. Pogrebnyak gyengélkedik. Szegény, szegény jó Pogrebnyak megsérült a szerbek elleni vitéz ütközetben, és térdét fájlalja. Nem tud edzeni bajtársaival, sajog a térdkalácsa. Tudjátok, ő…..
Drága galambocskáim, van egy történelmi tételezés, ami szerint Róma azért tört meg a barbárok nyomása alatt, mert engedélyezték a legionariusoknak, hogy asszonyt tartsanak. Nos, Hiddink kapitány nem tart attól, hogy a Harmadik Róma hasonló okokból bukhatna el az…..
Drága galambocskáim, hát megérkezett a csapatunk Németországba. Itt edzenek, készülnek Oroszország büszkeségei, hogy már ne is szaladjanak széjjel a kontinentális viadal indítását jelző sípszóig. Esett Moszkvában, mikor tegnap felkeredtek, és ez Onopko szerint jó ómen.…..
magyarip 2008.05.28 17:18:00
Drága galambocskáim, köszönjük Hegyi Iván elvtársunknak ezt a címet! Ahogy drága barátaim már tájékoztattak, csodás diadalt arattunk. Hat gól - hat gólszerző. Igyunk!..
Drága galambocskáim, ma barátságos mérkőzésen ütközünk meg Kazahsztán csapatával. Ezek a kedves pásztorok, akiknek a földjéről űrhajóinkat lődözzük a kozmoszba, 2002-ig az ázsiai nemzetek közt fociztak. Hat éve átkérték magukat az UEFA-ba, nem baj, tanuljanak csak. Mindig…..
Drága galambocskáim, én bizony nagyra tartom idegen országból hívott kapitányunkat, levett usankával hajolok meg előtte, de tegnapi húzása nem volt szép. Látszik, hogy egyszerű zsoldos ő, akkor is ha, nagyszerű zsoldos. Azonban kebelében nem orosz szív lüktet, ki tudja hol…..
Drága galambocskáim, amikor a langyos napocska végigsimította vodkát párálló pórusainkat ma hajnalban, akkor letettem a poharat. Szerda este óta tartó mámorunkra igaz a szó: "diadalittas".Ahogy megjósoltuk - bár teljes szívünkkel hinni alig mertük - a Zenit elhozta…..
Drága galambocskáim, úgy megaláztuk a németeket saját nyomorult földjükön, mint utoljára 1945-ben. Lánctalpasaink helyett most Pogrebnyak harcolt, a Sztálin-orgonát Zirjanov helyettesítette. Csodálatos 4-0-ás győzelemmel biztosította helyét az UEFA-kupa döntőben a…..
Drága galambocskáim, ez a blog azért jött létre, hogy együtt szorítsunk Oroszország-Anyácskáért. Idegyűlünk, kattintunk és aranyozott ikonként csókolgatjuk a monitort minden bejegyzés megjelenésekor. Görög testvéreinktől átvesszük a stafétabotot, az ortodoxia újabb…..
Checkpoint Charlie Battle Royale 2007.11.25 11:21:00
1999-ben jelent meg Japánban Takami Kósun könyve. A belőle készült film 2000-ben került a mozikba Kinji Fukasaku rendezésében. A történet arról szól, hogy a gyerekek elszemtelenednek, elharapódzik az iskolai erőszak, amire válaszul a kormány megalkotja a Battle Royale…..
Kinyerma Igen 2007.04.07 22:23:00
Lesz alkotmánymódosítás Madagaszkáron. A szavazatok 85%-át számolták össze eddig, de már matematikai esélye sincs, hogy a nem szavazatok kerüljenek többségbe. Az állás: 75,24% igen 24,76% nem A részvétel jobbnak tűnik, mint azt még a múltkor saccolták a…..
Kinyerma A kevés is elég 2007.04.06 12:41:00
Hivatalos végeredmény még mindig nincs. De! A részvétel a belügyminisztérium szerint 31,4% volt. Vihar volt meg ellenzéki bojkott, de erre azért nem verném ki. Főleg, hogy a fővárosban még ennél is kevesebben szavaztak (30,3%). Pont ott, ahol Marc Ravalomanana a legnépszerűbb…..
Fontos bejelenteni való!!!!!!A madagaszkári állami rádió jelentése szerint a részvétel magas volt. Egyetért azzal, hogy az alkotmány módosításával gyors és hosszútávú fejlődés induljon országszerte, hogy a madagaszkáriak életszínvonala emelkedjék?Ez volt a kérdés...
Tövig rágjuk körmeinket.Ottani idő szerint  este hatkor, vagyis már órák óta bezárt a 17500 szavazóhelyiség. Valamivel több mint 7 millió választópolgár van. Tehát kb. 400 emberre jut egy urnás szoba. Tudunk olyan választókörzetről, ahol reggel az első órában összesen…..
Kinyitottak a szavazófülkék Madagaszkár-szerte! Sajnos nagy vihar érkezik az Indiai-óceán felől, és ez megfigyelők és elemzők véleménye szerint rosszat tehet a részvételnek.Amíg a helyiek áznak és szavaznak, mi emlékezzünk meg Benyovszky Móricról, aki Madagaszkár első…..
Mielőtt rátérnénk a cím sokat ígérő taglalására, egy régi adósságát kell tölresztenie blogunknak. Mert a merina-kérdést még csak szőrmentén érintettük. Holott utaltunk rá, hogy Ratsiraka merinázott, sőt, kijátszotta a merina-kártyát. Valamikor kr. u. 100-500 között…..