Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hihihi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
"A műanyagedényben a nyúltápot tartjuk, a képeken a nyuszi hosszabb küzdelme rövidítve látható, az utolsó morzsákért. A második kép a lényeg. Really cute" - írta az idei tavasz legjobb nyúlfotói mellé Szilvi. ..
hihihi 2010.04.08 09:38:24
@Aradia:
nekem 2 logofülüm volt, mindkettö szabadon a lakasban
az egyik magatol szobatiszta volt, a masik sose lett az, szerintem nem lehet öket szoktatni
bar a masodik eleg buta volt, az ajtofelfakat is homorura ragta
Nemrég mutattuk be Ralphot, a világ legnagyobb nyulát, de a helyzet hamar változott. Most a világ legnagyobb húsvéti tapsifülesével ismertetjük meg kedves olvasóinkat.A képeken látható Darius nevű nyúl 13 hónapos, 129 centi hosszú és 22,2 kiló. Gazdájával, a hatéves…..
hihihi 2010.04.08 09:29:31
@főtengelyköszörülőkisiparostanonc:
:-) hamarabb sunazna ez a hatalmas baknyul teged
söt, a kislanyt se hagynam vele egyedül....
az en volt nyuszikam a plüsskacsamat sunazta minden nap agyonra, tudom mit beszelek:-))
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Eszter szombaton a Dunakeszi Auchan automatájánál tankolt, mint 2 nappal később kiderült, gázolajat benzinüzemű autójába a 95-ös pisztollyal. A móka 43 ezer forintjába került: Február 20-án a Dunakeszi Auchan automata benzinkútjánál 95-ös oktánszámú zöld színű…..
Crit egész nap autóban ül és keresztbe-kasul járja a várost. A Homár a metróból nem látja, hogy milyenek az utak (csak hogy minden második háznál szarnak a járdatakarításra), de szerinte nyoma sincs annak a 80 hókotrónak, amit a FKFV munkábba állított. Azon morfondírozok…..
hihihi 2009.02.24 16:42:47
@Almatlan Jozsi:
miutan nem valthatok nicket minden komment elött...okos vagy!