Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NadeApaaa!!!

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
NadeApaaa!!! 2011.06.20 20:53:51
@Steve_Jobs: talán inkább már régóta matchboxokat dugdosott a seggébe, majd valami érthetetlen szerencse folytán egyszer csak pénzt kezdett el keresni az ilyen csúcs ötletekkel...)
NadeApaaa!!! 2011.06.20 21:20:38
@csócspöts: valszeg akik itt írogatják pont a latint idézik...)
Idén ősszel indul Why Pink Floyd...? címen az a kampány, ami a legendás zenekar összes albumának újrakiadásáról szól. Egész pontosan szeptember 26-án jelenik majd meg mind a 14 Pink Floyd-lemez újramaszterizálva és új csomagolásban. Hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, a csapat…..
NadeApaaa!!! 2011.05.11 09:31:33
@boozoo: elfogyott a pénzük, hahaha, az okos kommentelők előbb utóbb mindehol felbukkannak))))
Egy korábbi bejegyzésem arra engedett következtetni, hogy ötből négy day trader veszteséges. (És hogy csak minden tizedik zár emítésre méltó összeggel pluszban.) A day traderek egyik-másik eszközt leshortolják, más eszközöket pedig longolnak. Talán nem olyan irreális…..
Az adózzanak a multik elvből lassan, de biztosan ez emberek ismételt megsarcolása látszik kirajzolódni. Jó, ez így egy cseppet populista volt elismerem, de legfeljebb annyira, mint amennyire a bankadó intézménye.Számomra tök világos volt a dolog. Ha tetszik az adózási…..
NadeApaaa!!! 2011.02.11 16:27:02
@ujbudai polgár: ott a pont. innentől kezdve ashikaga barátunk többi gondolatára nincs értelme időt fecsérelni...)))
Orbán Viktor idén is elmondta évértékelő beszédét. A Fülkeforradalom (FASZ) és az azóta eltelt kilenc hónap óta meg kellett tanulnunk, hogy időről időre ki van mondva, hogy a nemzet éppen mit akar, és úgy egyáltalán, mire adtuk voksunkat 2010 tavaszán. Most például azt…..
Mikor az The Australian Pink Floyd koncertjére készültem, azon gondolkodtam, vajon mennyien leszünk a nézőtéren. Ha mondjuk lesz 5000 ember - gondolkodtam -, akkor abból vajon mennyien hitték azt a jegyvásárláskor, hogy az “igazi” Pink Floyd jön majd és vajon mennyien fogják a…..
Megszületett az első olyan fővárosi költségvetés tervezet melyet már az új fideszes városvezetés alakított ki. Hosszasan lehetne sorolni, hogy mely intézmények mennyivel kevesebb pénzt kapnak. De az unalmas részletek helyett: Tarlós első büdzsé tervezetének egyértelmű vesztese…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
NadeApaaa!!! 2010.12.22 15:39:52
@csintapala: ez az uborkás sztori is egy vicc. mi a francot keresett a másik kertjében bármikor is egyáltalán a tisztelt delikvens?? hogy gondolta, hogy bemegy, arról már nem is beszélve, hogy lopni??
Bajban vagyunk. Egy hét múlva indulnunk kell Balatonlellére, az Ágyúgolyófutamra. A benevezett "versenyautó", a Fiat-motoros Tramp azonban jelenleg a garázsban áll, alaposan szétbontva. A motor például az autó elejétől nagyjából egy méterre pihen. Na jó, a motornak…..
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Szomorú, csendes tudósítás arról, hogy Magyarország 27 vasútvonalán ma közlekednek utoljára személyvonatok.Hiába a Zemberek, az ombudsman, a VEKE tiltakozása, hiába van itt minden, bekaphatjuk. Sőt Antali Károly átalakításért felelős kormánybiztos szerint tulajdonképpen még…..
Phil Schiller ugye arról volt híres, hogy bongyor hajjal és óceánjáró hajóra elég úszógumival próbálta eljátszani a kopaszodó és csontsovány Steve Jobs dublőrét, amíg az betegszabadságát töltötte, nem tévedünk nagyot tehát, ha azt mondjuk, fontos ember a cégnél. A…..
Ítélet született P. Károly (40), a családját meggyilkoló budai milliomos ügyében. Tavaly nagy visszhangja volt az ügynek, mégse mindennapos az ilyesmi. 2008. október 18-án P. Károly hajnalban felébredt, a konyhában magához vett egy kést, és a gyerekszobában szendergő…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
NadeApaaa!!! 2009.11.02 16:55:24
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
Siker!!! Már megérte a sok cikket megírni. :-) Szeptember 14-én az Indexen megjelent a BKV-nál milliókat keresők listája, én pedig kaptam egy remek fülest, amit másnap meg is írtam:   "A listán van három ember, aki évek óta a nagy semmiért kapja a fizetését. Bársony…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Jaj, de várjuk már a pénteket, amikor megjelenik az októberi Playboy! Hiszen olyan, de olyan pikáns fotók lesznek benne ... íme, itt van egy:   Ja, most nem a csöcsös-vörös Claudiára gondoltam, hanem az új, improved MILF-elnökasszonyra ... Liptai Claudia és Dávid Ibolya! Ez…..
A fenti kép mutatta be egy angliai ingatlan adottságait a lakáshirdetésben, a helyszínen pedig az alábbi látvány fogadta a látogatókat:   Igen, Hölgyeim és Uraim ez egy atomerőmű. Nem minthogyha bármilyen más ipari létesítmény…..
NadeApaaa!!! 2009.10.01 18:24:02
Vastagbőr 4 hónap helyett 3 év 2009.09.29 09:01:00
Nem túlzás azt állítani, hogy a Keleti pályaudvar és környéke a főváros egyik legocsmányabb része. "Szerencsére" rengeteg nemzetközi vonat érkezik, így a  külföldi vendégek 2-3 lépés után máris ízelítőt kapnak a "real" Budapestből. Dagadt hiéna…..
NadeApaaa!!! 2009.09.29 18:28:36
Vastagbőr A Nagy V'bőr Kérdőív 2009.09.25 13:01:00
No, két év után eljutottunk ide is! Durván felmérünk Titeket, hogy aztán csinálhassunk belőle gyönyörű kördiagrammokat és kitapétázhassuk a frigó ajtaját. Legyetek olyan kedvesek-rendesek, és töltsétek ki szépen, becsületesen:) Danke!    Loading.....
Massimo Busacca svájci játékvezető (focibíró) civilben ügyvezető igazgató. Hobbija a síelés, a tenisz és a kirándulás, utazás. Olasz anyanyelvén kívül beszél angolul, németül, franciául, spanyolul. Focirajongók valószínűleg ismerik a karrierje legfontosabb állomásait…..
NadeApaaa!!! 2009.09.27 18:44:40
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..