Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fikaman

3 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
N00b-figyelő Bejelentés (F!K@M@N) 2010.08.31 19:45:41
 Sajnos tőlem több poszt nem várható. Se időm, meg se kedvem sincs azért nyálladzani a gép előtt, hogy mindenféle csaló illetve noob playereket rakjak ki erre a blogra.Mostantól Cyrax lesz ennek a blognak a főmuftija. Ha ő is úgy gondolja, hogy ő se fog ezzel a bloggal…..
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
Fikaman 2010.08.30 20:50:44
@kennyflevi: Örülök neked...
Találtam egy jó kis bebuktatós videót a YouTube-on, amibe egy klánt (Sexy-Chick) buktatnak be keményen. Van weblapjuk is: http://www.sexy-chick.mlap.hu/ Érdemes a szabályzat menüpontot megtekinteni, és persze ezt a bebuktató videót. Gratulálok a készítőnek! Szép munka ;-) ..
 A Blog.hu admin felületen döbbenten láttam, hogy nincs meg a noobfigyelő... Nem tudom mért, de eltűnt.1. Valaki az Adminok közül úgy gondolta, hogy jópofa dolog lenne ezt a blogot törölni.2. A kedves Blog.hu -s adminisztrátorok közül valaki úgy gondolta, hogy a blog valamely…..
Blogos "karrieremben" voltak pillanatok, amikor döntéseket kellett hoznom, amelynél hol jól, hol rosszul döntöttem. A RPCJS blogot megnyitni nyerő dolog volt, egy életre szóló élmény, egy kaland és a tudat, hogy valamit csak megmozgattam az semmiből. Nem vitás,…..
 1. Amint feljöttök a blogra, láthatjátok az új fejlécet, amit Reptile és MediEvil csinált, és Killertank alakított rajta. 2. Örülök, hogy tetszett a Live, és újra itt volt a 4 debil. De most a lényeg: Szigorúbbak lettek a Live szabályok (köszönhető néhány baromnak).…..
Fikaman 2010.07.04 12:38:37
@Garry's Mod Sötét Titkai: Egyszerűbb módja is van az addonok "megosztásában".Letöltési menüpont helyett inkább azokat az oldalakat kellene listába rendezni, melyek elkezdték a GMOD addonokat feltölteni (Hasonló, mint a garrysmod.org). Így több addon lenne elérhető a blogról.

Kicsit megütköztem ezen a kijelentéseden: "Ha meg valaki tényleg ilyen suttyó, hogy van rá pénze, de nem veszi meg, akkor az az ember a GMST szemében nem tekinthető embernek."

Attól nem ember valaki mert nem akar valamit megvenni pénzért, mert letölthető ingyen a netről?
(Elnézést ha túlságosan okoskodok)
SzasztokHát, rossz hírt kell közölnöm veletek. Tegnap (06.06.-án) a gépem olyan 10:00 körül  beadta a kulcsot. Sajnos egy hatalmas puffanást hallottam, és aztán egy kurva nagy szikrát láttam. Barátom is, és a szerelő is szerint a tápomnak annyi. Hát ez kurvára jól jött.…..
 SziasztokHaverom csinál egy magyar WOW szervert, és megkért engem, hogy nem akar-e valaki jönni wow-zni. Most még nincs sok ember a szerveren (kb.10 fő naponta) de ha jelentkeztek és fogtok menni játszani, akkor magas "rate" lesz mindenkinek, és több "mob" lesz 1…..
Fikaman 2010.05.24 12:58:03
@_SPEEDER_: Ha rászánom magam egy új gép építésében, akkor tuti, hogy a WOW is fennt lesz nekem :D
Fikaman 2010.05.25 20:14:01
@Garry's Mod Sötét Titkai: Ha jól sejtem, akkor a Taurin van egy troll warrior-rom xD
 Sziasztok. ReptileMK423 vagyok. Ugyebár én vezettem a Május 18.-i GMST Live-ot Shadow-al, Boss-al és még a végefele becsatlakozott Hotdogger is. Na de az a lényeg, hogy még aznap este felnéztem a blogra, és a chat-en ezt találtam.   Remélem észrevettétek a legfontosabb…..
Itt újraszavazhattok és szavazzatok ránk, ha tetszik a blog. chats FX online casino Web Poll(Embeddeltem - V2)..
Fikaman 2010.05.18 14:36:02
@laczfy87: De az az ember, akit nehéz manipulálni, vagy nem is lehet, az inkább megkérdezi, hogy pontosan miről van szó, és érdeklődik a részletek iránt.
Amúgy gratulálok a blog kinézetéhez. Szeretném megkérdezni, hogy mivel csináltátok megy így ezt a blogot?
 SziasztokMint ahogyan sokan észrevették, a blog nagyon sokat változott. (THX Fikaman) Sokan azt is észrevehették, hogy lett egy új linkblog is, és benne egy cikk hogy: "GMST tagok", Nem véletlenűl került oda. Sokan nem tudják elfogadni, hogy nem lehetnek GMST tagok, vagy…..
Megy a teljes verzió. És atyaúristen, akkora baromságok vannak benne, hogy bűn lett volna csak a demóból bemutatni. Holnap rögzítés!..
Fikaman 2010.05.01 18:46:06
László megint összehozott egy jó kis dalt :) Nagyon köszönöm! Nagyon megtisztelő az ilyen.  Emlékeztetőül itt a korábbi dala is, amelyet az 1 éves szülinapkor raktam ki  ..
Fikaman 2010.04.28 20:02:36
Olyan jól kigondoltam valamit a következő videó elejére, de mikor neki akartam volna állni, akkor azzal kellett konfrontálódnom, hogy nem tudom, hogy csináljam meg. Azt hittem találok rá valamilyen megoldást, de nem sikerült. De hátha ti nektek jobban megy, úgyhogy kérném a…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Fikaman 2010.03.18 14:20:18
Counter Strike Videoplayer 2009.12.07 17:02:17
Regisztráltam a www.videoplayer.hu -ra! Most már videokat is teszek fel. A videokat itt megtudod nézni: www.videoplayer.hu/members/profile/gmodhun ..
Tisztelt Blogolvasók és YeshNo Live adás nézők! Mint azt már sokan megláttátok a részünkről elkövettünk egy óriási nagy hibát a múltkori interjúban. Ez a hiba okot adott egyes provokátoroknak, hogy ezt a bakit kihasználva megpróbáljanak Benneteket elterelni a blogról, és…..