Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vittorio Gatto

16 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burger Blog Fricska, Veszprém 2015.09.02 08:04:35
Ha olyan vidéki városokat keresünk, ahol több jó kis burgeres is van, lassan Veszprémet is fel lehet venni ennek a sorába. Mi most a szállásunktól szó szerint pár méternyire lévő Fricskát választottuk, amelynek semmi köze budapesti névrokonához. A helyszín és a táj mesébe…..
Vittorio Gatto 2015.09.03 07:41:39
@Péter Dékány: Azért a bölényt erősnek érzem. Úgy minden szempontból. Akár a Tamás Bátyába is mehetne szegény.

A Malomkerttell annyi a gond, hogy nem tud állandó minőséget produkálni még egy asztal rendelésen belül sem. Meg a bélszínnek írt hátszín burgerük se győzött meg. Érted nem gond ha hátszín csak akkor írják oda.

A Maricát, meg a Völgyikutat nem próbáltam, de előbbi nekem eddig nem tudott olyat mutatni ami meggyőzött volna arról, hogy érdemes lehet. A Völgyikútrol meg mindig az a benyomásom, hogy a szakácsuk nem szeret szakácsként dolgozni, és utálja az ételeket. Ettől független lemeózom mert lehet összekapták magukat.

A Skorpió szerintem kifejezetten jó burgert csinál, veszprémi szintérhez viszonyítva legalábbis mindenképpen.

Amin meglepődtem, hogy múltkor a Fészek sörözőnek volt ebéd menüjén burger. Egész korrekt is volt azt leszámítva, hogy rendelésenként más volt a feltét. De nagyon.

Szerintem a legjobb burgert Veszprémben - a jelenleg nem létező Canyon burger után - a Decanteres srácok csinálják. Mindig más valamiben ugyan, de szerencsére ez csak az ízre igaz. Minőségre ez volt eddig az első nálunk, amire azt mondtam olyan mint mondjuk a Burger Market, vagy a Black Cab Pesten. Önmagukhoz képest még az ára is szolíd szerintem.
VeszprémKult Elköltöztünk 2012.09.17 12:05:17
Kedves Barátaink!Elköltöztünk, mostmár végérvényesen. Az új blognak még vannak problémái, de teljesen elérhető a www.veszpremkult.hu címen. Itt a blog.hu-s felületen nem lesz több frissítés!Üdvözlettel:A szerkesztők...
kultteszt teszt2 2012.05.17 16:38:55
kultteszt teszt1 2012.05.17 16:38:46
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal segítőkész, de a napszemüvegekhez nem sokat konyítanak. Az első állítás arra vonatkozik, hogy amikor felhívtam Suller őrnagyot, a kommunikációs igazgatót, megnézhetném-e a leletet, annyira flottul ment minden, hogy egészen elképedtem. A kettes…..
Vittorio Gatto 2012.03.08 20:39:30
@pit001: Neked mi a hibakódod?
Sajnos mostanában túl sok a civil elfoglaltság, ez meg is látszik sajnos a posztok mértékén, de hát ez az időszak sajnos így jött ki. Sok a dolog, kevés az idő.Azonban ezt mindenképpen a figyelmetekbe ajánlanám, hátha lesz egy kis ráhatásunk a városban működésére azáltal,…..
Kicsit megkésve bár, de végül csak megírom: részt vettünk a Pannonfíling Mozgóképes Találkozó idei eseményén. Sajnos végig nem lehettünk ott, sűrű egy nap volt az a szombat, így csak a második verseny szekcióban tudtunk ott lenni de azt kell, hogy mondjam már azért is bőven…..
Nem annyira rusztikus környezetben, mint az Íródeák és nem olyan frekventált helyen, mint a Daiquiri, de ugyanúgy sajátos környezetben található a Mignon Kávézó. Veszprém külvárosi részén, az Interspar komplexumával összenőtt kis kávézót azonban hiba lenne azonnal leírni.…..
Vittorio Gatto 2011.11.09 09:53:59
@ATKJ: A kiszolgálás első osztályú volt valóban. A kávé íze mint ahogy írtuk még az egész sorozat elején nálunk is szubjektív, arra egyszerűen nem lehet olyan szempontrendszert csinálni, hogy az teljesen kikezdhetetlen legyen.

A szalvéta+keksz része miatt pedig kinézünk újfent mindenképpen!
Ezzel a címmel indult útjára az új MAGYAR vetélkedő az MTV-n, azazhogy milyen vetélkedő?Tudásalapú grandiózus versenyshow! Így hirdeti magát a "királyi" tévén az új műsor, ami kiválóan felépített darab, hiszen ha Ön végig bírja nézni az első 2 percet, akkor igen,…..
Egy újabb érdekességet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. A holnapi napra Tihanyon kívül még sok érdekesség akad, az egyik ilyen a Pannonfíling Mozgóképes Találkozó, amelyet immár hetedik alkalommal rendeznek meg az Expresszóban, szóval még csak a városból sem kell kitenni a…..
Most, hogy eljött az ősz ideje, és ilyen szép kiránduló idő van mindenképpen szeretnénk felhívni egy érdekesnek ígérkező programra, ami nem más mint a november negyedikén, ötödikén, hatodikán megrendezésre kerülő Garda Fesztivál, Tihanyban, amit a Garda hal tiszteletére…..
“Na, akkor ebéd valahol?” Klasszikus munkahelyi kérdés, klasszikus válasszal: “Még van dolog!”. Ettől függetlenül a gyomor erősebb ellenfél annál, hogy csak úgy hagyjuk elveszni a kívánságait az éterben, így telnek-múlnak a percek, de az a fránya gyomor csak nem hagyja…..
Frissen gőzölgő croissant-ok, hatalmas kakaós csigák és nagy kerek cipók. Csak néhány termék a péksütemények szerelmeseinek kívánságlistájából. Új sorozatunkban Veszprém ezen „aranybányáit” tárjuk fel, azaz a városban található legjobb pékségeket mutatjuk be. Mivel…..
Vittorio Gatto 2011.10.18 12:00:43
@kotla85: Teljesen jogos. Eredendően "lakóinak" akart volna lenni, a Czirók meg Czirók. Javítottuk.
Mint ahogy régebben is volt róla szó, imádunk reggelizni. Szerintem sokan vannak ezzel így mivel anyukánktól tudjuk azt, hogy ez a nap legfontosabb étkezése. Különben is mennyivel jobban indul a reggelünk ha nem üres gyomorral kell kiállni az ügyfelek, vagy kollégák elé. Mint ahogy…..
Ma gondolva egy nagyot, úgy döntöttünk lesétálunk a Várvölgybe, ha már süt a nap meg ilyenek, egy kis délutáni programnak semmiképpen nem árthat. Körbe sétáltunk, megnéztük ismét, milyen szép (?) is lett a mi kis városunk talán legromantikusabb, de mindenképpen egyik legszebb…..
Ez is megvolt mondhatjuk, nekiállunk ételeket próbálgatni, legyen szó alacarte, menü, vagy gyorsételről (ez utóbbiak között lesz külön tesztsorozat is). A célunk az, hogy megismertessünk tieteket a legjobb ételek lelőhelyeivel, magyarul megkeressük nektek azokat a lehetőségeket,…..
Mostani tesztalanyunk a Fészek söröző. Több szempontból is kedves hely ez nekünk de erről majd egy későbbi bejegyzésben kitérünk. A hely a Skorpió pub tőszomszédságában található, a Belvárosi üzletház mellett. A környék a belvároshoz hűen nyüzsgő, az ember megkapja a…..
Veszprém egyik legcsendesebb, és talán legkellemesebb zugában található az Íródeák kávé és teaház, ami rendhagyó helynek számít a mi szempontunkból, mikor értékelésre kerül majd a sor. Első sorban hol is van maga a hely? Az Íródeák a megyei könyvtár területén…..
Azt kell mondjam meglehetősen kellemes élményben volt részünk, reggeli szempontjából. Nekem hatalmas mániám a nem otthon reggelizés, de egyenlőre nem találtam olyan helyet amivel maradéktalanul elégedett lennék. Van ez a kis klikkem, hogy mégis csak valami meleget szeretnék enni,…..
Nemrég sikerült kipróbálni az országtortát, amit olyan sokan emlegetnek, legtöbb esetben negatív kritikával illetve azt. Nyilván azért elég sok furcsaság van benne, leginkább olyan jellegében, hogy mégis miért találták ki azt az okosok, hogy köles legyen az alapja, miért kerül…..
VeszprémKult Beharangozó 2011.09.13 16:15:00
Kedves Mindenki!Először is üdvözlünk titeket, hiszen ez az első posztunk amit remélhetőleg elég sok fog követni maga után. Célunk egyrészt bemutatni csodás városunkat nem beszélve a környező településekről. Bátran írjatok nekünk ha tudtok egy jó helyet ami szerintetek…..
Az Appleinsider többé-kevésbé biztosra veszi, hogy a most kiszivárgott információkban már nyugodtan bízhatunk: azokra biztosan lehet számítani a következő hetekben. Hogy nyomatékot adjon a híreknek, még a Breaking-taget is odatette a címek mellé, lássuk, mit találtak ennyire…..
Két hete írtunk arról a titokzatos Apple-gépről, amit az Ebayen kezdett el árulni a tulajdonosa. A laptopban az volt a spéci, hogy a kijelzőbe antenna volt építve, és elvileg alkalmas volt a modell a 3G-s netkapcsolatra is. Elvileg, mert gyakorlatilag nem, ettől függetlenül fontos…..
Vittorio Gatto 2011.08.31 14:15:39
@Vittorio Gatto: Van kép: http://twitter.com/#!/csvitya/status/108875334409125888/photo/1
Vittorio Gatto 2011.08.31 18:04:41
@Zool2107: Bocsi, mindjárt feltöltöm máshová, egy pillanat.
Azt már nagyjából tudjuk, milyen lesz az életünk az iCloud eljövetele után. Az Apple átgondolta a MobileMe szolgáltatásait, és úgy dolgozta át, hogy belepasszoljon az újabban folyamatosan erősített OS X-iOS összenövésbe. Mire is gondolok: az eddigi felfogás szerint a…..
Vittorio Gatto 2011.08.11 10:35:26
@denes123s: Igen.

@Csath Geza: A dropboxnál ez azért jóval átgondoltabb, több mindenre való alkalmazás.
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..