Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riding

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez természetesen továbbra sem jelent megszorításokat, ráadásul ezeknek az adózásserkentő eszközöknek Széll Kálmán formájuk lesz – közölte Matolcsy György. Még alakulóban van a kormány nemmegszorító nemcsomagja, aminek köszönhetően megmentődik az ország, együtt…..
A metró már akkor is ezt mondta be, amikor a tábla szerint még a Ferenc körút megállóhoz érkezünk: Corvin-negyed. A napokban az átmatricázás is megvolt a szerelvényekben. Nemrég arra jártam (dekantálót kerestem a Corvin áruházban plázában az otthoni borvacsoránkhoz), a…..
Még leng a Photo hall utolsó boltjának az ajtaján a megfordított ZÁRVA tábla, máris megvan az első pofátlan vállalkozás, ami megpróbálja meglovagolni a felkavart hullámokat. A blog facebook oldalára töltötte fel valaki azt a szórólapot, amelyben a Photohal, igen egy l-lel írva…..
A héten elég sokat foglalkoztam azzal, hogy kapcsolatba lépjek a THQ-val a mostanában bejelentett Saints Row: The Third okán - sajnos sikertelenül. Viszont ha már lesz új Saints Row, akkor akár a heti játékcsaj is lehetne valami ehhez köthető, így esett, hogy a héten Tera…..
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
Torgyán József a Fradi elnökeként többször bement a játékosok öltőzőjébe, egy alkalommal azt „javasolta” az edzőnek, hogy a balhátvédet, Mátyus Jánost tolja fel csatárnak. 1999-ben a kisgazda miniszter Deutsch Tamással az oldalán nézte végig a Hungária körúton az…..
riding 2010.05.08 17:41:37
@huncros: köszi, így a fenti cikk nehezen értelmezhető számomra
Emlékeztek Zsazsa 2008-as (természetesen) zseniális Időtaposó című cikkére, ami egy Buffalóban (természetesen) hülyén táncoló fickóról szólt? A Buffalo már akkor is kuriózumnak számított, de ne aggódjatok, a napiszartól megtudtuk, hogy vannak akik még most, 2010-ben is…..
riding 2010.05.06 18:54:29
Ha a MÁV-csoportban pontosan betartják a karbantartási, vizsgálati előírásokat, valószínűleg nem engedhették volna pályára a súlyos, bár szerencsés kimenetelű balesetet okozó személykocsit. Talán a sors fintorának is tekinthető, hogy a hegyeshalmi vasúti fővonalon hétfő…..
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
Tudjuk jól, mennyire huncutak vagytok ti, kütyüfanok, ezért a tavaszt ezekkel az érdekes és bizarr szexjátékszerekkel indítjuk a blogon. Persze csak a "Köll még?" után... Hihetetlenül élethű műnők No comment, gondolom mindenki ismeri őket. Aki nem, az valószínűleg egy…..
riding 2010.03.02 08:15:47
www.szeresdmagad.hu/lelo-yva-akkumulatoros-klitoriszizgato-vibrator-arany-p-3215

nem arany, vagy ha igen akkor jó vétel (112gramm)
Néhány hete szót ejtettem a pénisznyújtásról, és annak előnyeiről/hátrányairól, azonban most a herezacskó megnyújtásáról mutatok be néhány képet és néhány gondolatot. Szerintem elég érdekes dolog, hogy ekkora méretűre is fel lehet tágítani egy herezacskót,…..
Intim fejlövés Seggrepacsi 2009.06.16 17:19:00
Nem tudhatod, mi jön be amíg nem próbltad...Megőrült a hormonháztartásom tavasszal és egyik kalandból ki, a másikba be...Íme az egyik kis tavaszi hormonzavar: összeakadt a tekintetünk a pultnál egy fickóval, rövidesen úgy belemelegedtünk a szemezésbe, hogy a világ…..
riding 2009.06.16 19:44:11
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
 A vaginaízű fagyi A magyarországi és romániai netes szexboltok kínálatát összevetve kiderül, felfújható guminőt Romániában olcsóbb beszerezni. Ugyanitt drágábbak a vibrátorok, és SMS-re bekapcsoló szerelem-telefont sem kapni Összeállításunk címe egy…..
  A Blaha Lujza téri Sajtópalota helyén épülő hotel-pláza kombóról már többször írtunk, legutóbb a folytonos névcseréi kapcsán. Most épp Europeumnak hívják és az Építészfórum készített róla egy átfogó összeállítást, amiben több érdekesség is kiderül a…..
Régen várt termék végre megérkezett! Még videó is van hozzá! 25 font, van rajta Kitty, maci, minden ami kell, 1db AA elemmel működik. Egyébként semmi extrát nem tud, de ez kérem a Hello Kitty vibrátor, már a létezésétől is el kéne mennünk! :)ShinyShiny..
 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról) Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket! Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell…..
új értelmet nyert a szexuális fantázia azt hiszem..
addict Hosszabbítsd meg a szexet! 2009.03.29 08:45:00
Fürge gyík? Így hangzott a Durex Performa óvszerek hazai kampányának fősora, utalva arra, hogy ha hajlamos vagy a kelleténél előbb elmenni, akkor a Performa a te barátod. Ezt a terméket hirdetik a barcelonában található meghosszabbított billboardok is, amelyeken komolyabb spanyol…..
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..
Idén már nem releváns, de a 2009-es karácsonyi ajándékok csomagolásához mindenképpen a Condomi sexshop bevásárlózacsijait ajánljuk! Explicit, mint az Öszödi Beszéd, és annyira nem diszkrét, hogy már senki sem gyanakszik a benne rejtező irtózatos bránerre, vagy műmuffra.Via:…..
SexWorld Vibrátorok és Dilidók 2009.03.04 14:42:00
Tagadhatatlan, hogy az egyik legnépszerűbb szexuális segédeszköz. Egyaránt használják, nők, és férfiak. A szexuális segédeszközök már nagyon régóta léteznek, állítólag már Kleopátra is készítetett magának egy ébenfa műpéniszt, de a legrégebbi lelet kb. 30 000…..
Csak kezdeményezések vannak, de mai sajtóhírek alapján keményen beindult a lobbi, hogy dotálják az autóvásárlásokat. Magyarországnak persze nincsenek olyan lehetőségei az anyagi támogatásra, mint Németországnak, ám a szakma és a kormányzat az Európában bevezetett dotációt…..
riding 2009.03.12 16:09:49
riding 2009.03.12 16:49:41
@loading: Móvár mellett hol?