Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamal Jamal

0 bejegyzést írt és 553 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pavel Nedvěd megerősítette, hogy Andrea Pirlo és Cristiano Ronaldo marad a Juventusnál, az Öreg Hölgy pedig a végsőkig harcban lesz. A Juventus idén nagyon hatékony, ami az Aranytapírok gyűjtését illeti, hiszen szezon elején kapott Andrea Pirlo, majd a Porto elleni kiesés után a csapat is, most…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint az UEFA pénteken úgy dönthet, hogy eltiltja a Szuperligát megalapító klubokat az európai sorozatoktól.  Pénteken kerül sor az UEFA végrehajtó bizottságának ülésére, s az európai labdarúgást irányító testület úgy dönthet, hogy kizárja a Bajnokok Ligája és az…..
Jamal Jamal 2021.04.19 21:35:17
@venember83:
Ti írtátok:
"Következésképpen a megegyezés alapján mindegyik alapító klub köteles 2 millió eurós kezdeti befektetést eszközölni, ennek az összege pedig további 8 millió euróval nőhet, szükség szerint."

Az izé mibü fizeti ki a 2 milliót amikor a tönk szélén állnak? S majd a 8-at?
Ja értem, őket megveszi Agnelli, hogy utána leépítse...A dögevők meg amúgy is mindig odagyűlnek a pénzszagra. Csodálom hogy a kukások nem fogtak szagot erre, legalább lenne pénz a kukásautók üzemeltetésére. Vagy Insigne meg a többi senkiházi is kukásautón nyomják melósként vajon, ha nem lesznek zuppaliga tagok?
Továbbra is izzanak az indulatok a tegnapi bejelentés miatt, s az UEFA elnöke, Aleksander Čeferin éles szavakkal szólt az európai Szuperliga szervezésében kulcsszerepet vállaló Andrea Agnelliről. "Nem tudom még erősebben kihangsúlyozni, hogy az UEFA és a labdarúgás világa közösen kiáll ez ellen a…..
Massimiliano Allegri szószátyár barátja, Giovanni Galeone szerint a livornói születésű mester kész visszatérni a futball világába, de azt nem tudja, hogy melyik klubnál tervezi a jövőt a Juventusszal számos sikert jegyző mester. „Pár napja beszéltem Maxszal, és bizonyos abban, hogy júniusban…..
Jamal Jamal 2021.04.07 09:30:01
A Goal.com, Romeo Agresti által fémjelzett cikke szerint a Milan és a Juventus játékoscserét hajthat végre a nyáron Federico Bernardeschi és Alessio Romagnoli bevonásával. Mindkét játékos nehéz szezont tudhat maga mögött, szerződésük pedig jövő nyáron lejár, miközben nagy érdeklődés egyikük iránt…..
Miközben a Juventusnál komoly generációváltás és keretátalakítás zajlik, a vezetőség jól ismert problémákkal találhatja magát szembe, hiszen dönteniük kell, hogy a bevétel vagy az akutális húzóember megtartása mellett teszik le a voksukat. A pletykák szerint a Manchester United szemet vetett a…..
Jamal Jamal 2021.03.17 14:55:17
@Del Butus: Te kis butus :))))
A Juventus bejelentette, hogy a csapat újabb játékosát vesztette el sérülés miatt, mert Merih Demiral könnyebb izomsérülést szenvedett az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő során, s így előreláthatólag 20 nap pihenőre kényszerül. A török válogatott védőnek nem volt jó estéje kedden, mert…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus, az Inter és az FC Barcelona egyaránt tárgyalásokat kezdett a Manchester City támadója, Sergio Agüero leigazolás érdekében. A 32 esztendős támadó szerződése nyáron lejár jelenlegi klubjánál, s az El Chiringuito úgy tudja, a Juventus és az Inter is…..
Jamal Jamal 2021.02.22 20:49:45
@bartender: pont ezért jöttem kommentolni, hogy emongyam hogy a srác ha elmegy valahova is az EU-ban, akkor az Olaszba a kukások szemétdombja lehetne inkább.
De nem elvetendő hogy a Juventusba két évre még csak jó lehet. De neeem? Suarez is tündököl oszt mán 34 (is). Ezek a Dél-Amerikaiak még ebben a korban is simán tudják hozni a csúcsközelit (is).
A Juventus gyenge teljesítményt nyújtva szenvedett 1:0-ás vereséget a Napoli otthonában, s ezzel komoly lépéshátrányba került a bajnoki versenyben. "Nem hiszem, hogy lett volna kapura lövésük, s végül egy vitatható büntető megítélésével szenvedtünk vereséget. A szükséges teljesítményt nyújtottuk,…..
A Tuttosport hírei szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli a kupameccsen történtek nyomán nem kíván bosszúhadjáratba kezdeni, és ötletként sem merült fel Antonio Conte csillagának az eltávolítása. Andrea Agnelli és Antonio Conte között az Inter és Juventus közötti Olasz Kupa-elődöntő torinói…..
Jamal Jamal 2021.02.11 11:12:37
Jamal Jamal 2021.02.11 11:47:46
A Juventus 0-0-ra hozta a torinói visszavágót, miután Milánóban 2-1-re nyert a múlt héten, Antonio Conte pedig ismét elmondhatta, hogy a teljesítménnyel elégedett lehet, de az eredménnyel nem. „Úgy gondolom, hogy jobban ki kellett volna használnunk a lehetőségeket, amiket kialakítottunk, és kár…..
Jamal Jamal 2021.02.10 07:58:08
Aaron Ramsey olaszországi professzionális kirándulása nem sikerült mindeddig a legjobban, és legjobb arcát nem is tudta megmutatni a játékos a számos sérülése miatt. A walesi futballista játszatását támogatja Andrea Pirlo, azonban a folyamatos egészségügyi problémák miatt a középpályás nem jelent…..
A Juventus klasszisa, Cristiano Ronaldo ma ünnepelte 36. születésnapját, s erről a jeles alkalomról ő maga is megemlékezett a közösségi médiában. "36 éves, hihetetlen! Olyan érzés, mintha az egész tegnap kezdődött volna, de ez az utazás már tele van emlékezetes kalandokkal és történetekkel. Az első…..
Ma töltötte be 36. életévét a Juventus portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo, aki úgy tűnik, hogy soha sem akar megállni, újabb és újabb rekordokat dönt meg, s ír újabb oldalakat a labdarúgás történelemkönyvébe. A jelenlegi szezon során már 23 mérkőzésnél és 22 gólnál jár, míg összességében…..
A Juventus kedd este az Inter otthonába látogat az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésére, s így lehetősége nyílik arra, hogy elégtételt vegyen a néhány héttel ezelőtti 2:0-ás bajnoki vereségért. "Egy olyan csapatot akarok látni, amely tudatában van az erejének. Az első mérkőzést játsszuk, amely…..
Nicolò Rovella óriási lépésként éli meg a Juventushoz igazolást, azonban továbbra is prioritásként tekint a Genoával való bizonyításra. A 19 éves játékos négyéves szerződést kötött az Öreg Hölggyel, azonban 2022. június 30-ig a Genoánál marad, és a szerződtetése keretében a griffekhez csatlakozik…..
A Juventus veterán kapusa, Gigi Buffon ügyét a fegyelmi bizottság vizsgálja, mert a Parma elleni mérkőzés során "istenkáromló" kifejezést használt. Az esetet a december 19-én, a Stadio Tardiniben lejátszott, a Juventus 4:0-ás győzelmével záruló mérkőzés során rögzítették. Buffon a találkozó 80.…..
Jamal Jamal 2021.01.26 19:37:42
@m.martin91: Na de kérlek alássan....

Amúgy neki ne lesz oly nehéz az eltiltást letölteni, nem is értem mire ez a vihar a biliben.
Az Inter elleni csalódást keltő vereséggel a Juventus komoly hátrányba került a bajnoki versenyfutásban, hiszen pillanatnyilag tíz pont távolság választja el a listavezető AC Milantól, de a Napoli elleni Szuperkupa-győzelem újabb lendületet adhat a zebramezeseknek. A Juventus a tabella…..
Számos olasz forrás szerint az RB Leipzig szemet vetett a Juventus fiatal védőjére, Radu Drăgușinra, akire nyáron rendkívül kedvező keretek között le is csapna a fiatalok felfuttatásában jeleskedő német csapat. A 18 éves futballista egyéves szerződést kötött a Juventusszal, ez pedig júniusban…..
Andrea Pirlo a Napoli elleni meccset megelőzően arról beszélt, hogy a Napoli gyorsasága és labdakezelési technikája különbséget jelenthet a szerdai Olasz Szuperkupa-döntőn, de a Juventus meg akarja mutatni, hogy nem az a csapat, amelyiket a szurkolók az Inter ellen látták csúfosan kikapni. „A…..
A Juventus középpályása, Arthur egyike azon játékosoknak, akiknek megadatott, hogy az utóbbi évtized két legfényesebb csillagát, Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is csapattársaként tudhatta.  A nyáron az FC Barcelonától a Juventushoz igazoló brazil játékos a Desimpedidos do Brasil kérdésére…..
Jamal Jamal 2021.01.20 06:38:44
Andrea Pirlo a Juventus hosszabbításban 3-2-re megnyert meccsét követően elmondta, hogy csapata jól játszott, de rosszul kezelte a meccset, és a koncentráció kimaradása miatt végül 2-0 után kénytelen volt hosszabbítást játszani egy amúgy is telített szezonban. „A saját életünket nehezítettük meg,…..
Jamal Jamal 2021.01.14 06:56:05
@Il Principino: Én Rovella-ban sem láttam azt az átütő erőt vagy azt a fajta tehetséget, amivel ha megfelelően fejlődik akkor még nagyon hasznos lenne. Scamacca sem lehet erősítés. Vagy a fene tudja. Ezeknek a fiataloknak ha elszáll az agya hogy a Juventus-ban rúghatják a pöttyöst, akkor totálisan elvesznek ebben az arcoskodásban. Kulusevski is ennek az áldozata kezd lenni.
Spanyol források szerint a Manchester United szeretné szép keretbe zárni Cristiano Ronaldo pályafutását, miután 2003 és 2009 között a manchesteri vörös ördögök mezében tett szert világhírnévre a szélvészgyors portugál futballista, majd rekordot jelentő összegért távozott a Real Madridhoz. Kilenc…..
Jamal Jamal 2021.01.13 10:52:44
@Rocky80: Szinte mindent meccset látva, szerintem is a lövések vannak túlsúlyban.
A Juventus már az Inter elleni hétvégi rangadóra készülődik, de ezt megelőzően, szerda este az Olasz Kupában is bemutatkozik, ahol a Torinóba látogató Genoa lesz az ellenfél.  "Ez egy fontos mérkőzés, egy új sorozat kezdete." - mondta a Genoa elleni mérkőzésről a Juventus mestere, Andrea Pirlo a…..
Jamal Jamal 2021.01.12 22:23:51