Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manul

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik leggyakrabban használt "kozmetikum" a babaápolás során a gyárilag készített nedves popsitörlő kendő. Újszülött esetén napi 6-8, vagy akár több alkalommal szükséges a peluscsere, de totyogóknál is minimum napi 4 alkalommal törölgetjük gyermekünk alsó fertályát. Ja, és mindezt - köszönhetően…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror Blog!   Egy kedves kis élményt szeretnék…..
Elérkezett az idő egy újabb inspiráló szépséghez a nagyvilágból. Ezúttal egy norvég modell Siri Tollerod legszebb pillanatait szedtem csokorba. Siri maga a megtestesült BÁJ. Csodás, kislányos arc, távolabb ülő mandulaformájú szemek, összességében bámulatos külső,…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..