Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszinkron degenerátor

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A tett első, a szó második 2010.08.11 05:06:00
Az uborkaszezon nevű időszak aktív pihenésre ad alkalmat. Amikor nincsen hírdömping, és Schmitt Pál is csak álmában bornírt egy picit, akkor van idő egyrészt körbenézni a világban, ahol nem uborkaszezon van. Hanem leég fél Oroszország, Ázsiát a víz mossa el, Korea kardcsörtet,…..
aszinkron degenerátor 2010.08.11 17:14:34
@greybull: gondolom Te sem emlékszel arra, hogy minden hivatal hangszóróiból az őszödi beszédet kellett kötelezően sugározni, mint GyF credoját! Lassan ciki lesz ám mindig rá hivatkozva védeni narancsosékat.
Múlt héten félbehagytam a rozébeszámolót, pedig a kóstolást még egy lendülettel sikerült letudnunk. Nagy meglepetéssel a második nyolcasban sem találkoztunk, mégsem fáradtunk bele annyira, mint előtte tartottunk tőle. A kitartóbbak (vagy türelmetlenül legörgetők) a poszt…..
Rik Mayall angol komikusnak köszönhetjük a Noble England azaz Nemes Anglia című, igen fogós refrénnel bíró szurkolói nótát, amit most tessen szépen a play gomb lenyomása után együtt üvölteni a hangszórókkal. A találatért köszönet egyik lelkes olvasónknak, N. Zolinak. ..
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
A nagy jelentőségű első Black Sabbath lemezen túl egyéb komoly évfordulókat is hoz még a 2010-es év, s nekem feltett szándékom, hogy ezek közül megemlékezzek azokról, amelyek leginkább közel állnak hozzám. Ma egy ilyen alkalomról számolhatok be, s mi több, mindjárt két…..
aszinkron degenerátor 2010.04.14 11:42:26
@Mercyful Fate:
az a srác 30 éve abból él, hogy ő volt a Maiden énekese. nem elhanyagolható probléma viszont, hogy kb 28 éve nem ő az...

ennek ellenére nálam a Killers a No1
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
w Viszlát, és kösz a halakat 2010.02.23 10:30:00
Érdemes akkor lelépni, amikor még maradt valaki, aki marasztalna. Bajnai Gordonnak ez sikerült, hogy belőle volna igény többre, az látszott már akkor, amikor sokadszorra és egyértelműen közölte, hogy nincs továbbmenet. Hiszen már az is azért történt, mert minden reggel vinnyogó…..
  Ennek a BMW-nek tizenöt éve felfelé megy az ára, és már tíz éve nagyon messze volt. Nagyjából ennyi hibáját találtam. Ja, és szűk a hátsó ülése. Vélemények az azonos című írásunkról...
f1 Schumacher már 3 kilót fogyott 2009.08.04 18:58:00
Nagyon készül visszatérésére a hétszeres világbajnok, de az egészségére vigyáz, mert megígérte a feleségének.”A felkészülés közepén vagyok, már három kilót fogytam, de legalább ilyen fontos, hogy izmot építsek. Jól megy az edzés, csak a nyakam szúr picit, meg kell…..
aszinkron degenerátor 2009.08.05 08:49:12
@jolhazudsz: "bár Coulthard évekkel később bevallotta"

ehhez egy forrást pls., ha tudsz. nekem kimaradt, de érdekelne
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
w Szellem a gépben 2009.07.21 06:00:00
A hit hegyeket mozgat, és ha a hegy éppen a hit útjában áll, akkor annál rosszabb a hegynek. Nem a kereszténységről van szó, azon túl vagyunk. A hitet sokkal szélesebb értelemben értjük, ősibb, atavisztikus, elemi hiedelemről van szó, név szerint a kísértetről. A hazajáró…..
aszinkron degenerátor 2009.07.21 17:34:53
@Tóta W. Árpád:

Soha nem értettem azokat az embereket, akik hisznek a halál utáni életben, vagy hasonló "megoldásokban" és ezért mindenféle ostoba szabályokat követnek.
Nem sokkal jobb tét nélkül normálisan élni, aztán maximum a vége után jön a level 2?

Elég sz@ar napom volt, de a zsiráfos dumád feldobott így a végére.
khm... szellemes volt!
    Biztos láb, világos iránytű, "remek dokumentum". A következő négy évben a Fidesz ennek alapján végzi a munkáját - így jellemezte Orbán Viktor a Polgárok Házában a Fundamentumok című, 12 pontos elnöki programját. "A Fidesz megcélozza a saját program alapján álló,…..
Mély megdöbbenéssel olvastuk Tóta W. Árpád istenkáromló pünkösdi írását. Ezer és ezer írás közül is felismerem ezt a hangot. A hangot, mely a feneketlen sötétségből érkezik, hogy megrontsa testvéreink ártatlan, szűzies lelkét. Igen, Tóta W. a sátán hangján szólt! Nem…..
Van az a hülye mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az hosszú ideig él. Már pár hónapja felröppentek bizonytalan pletykák arról, hogy a Tűzvonalban nem jön negyedik szériával, és sajna ezen a héten kiderült, hogy tényleg nem. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb - ha nem a…..
w Balfenéken 2009.04.22 00:45:00
Hét évük elszelelt. Ha valaki olyat talál mondani, hogy ez a hét év nem része a rendszerváltásnak, a történelemnek, akkor felháborodnak. Közben a hét év vívmányait saját kezükkel bontják vissza tövig, a száznapos programig. A családi pótlék, a nyugdíj, az összes…..
Belsőség Ide jutottunk 2009.02.25 11:17:00
Sejtettem, amikor megjelent a mostani Impreza, tudtam, amikor vezettem. Ez az új irány, ez a trend. Isa, por ës homou vogymuk. Oké, a lassan eltűnő WRC-ben is szekvenciális váltóval nyomják, de az egy más világ, egy más dimenzió. Jött ma a hír, itt a WRX STI AUTOMATIC.Kicsit szomorú…..
Megöltek egy 27 éves férfit, annak öt éves kisfiát, valamint súlyosan megsérült az anyuka, és a másik két kisgyerek is, Tatárszentgyörgyön. Lelőtték őket, majd felgyújtották a házat. A család cigány származású volt, ezt tőlük lehet tudni, önbevallásos alapon. Teljesen…..