Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttomi75

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer a sors úgy hozta, hogy több, mint huszadmagammal egy számomra tökéletesen ismeretlen versenypályán állhattam rajthoz egy olyan autóval, amelyben még sosem ültem. És szakadt az eső én meg fostam, hogy egyáltalán körbetaláljak. Aztán minden jóra fordult, dobogós lett a…..
– Halló, figyejjé, a fényező azt mondta a hétvégén letüsszenti a Bogarat. – Bogarat? Melyiket? Kérdeztem őszinte érdeklődéssel, egyik kezemben a telefon, másikban egy kovácsolt dugattyú, szépen összeforgatott gyűrűkkel. Mert már olyan régen adtam be a zöld…..
Kalandra vágysz? Vegyél Babettát, és menekülj egy kuvasz elől! A veteránozás legártalmatlanabb formája a kismotor-felújítás, ezen belül is a keleti blokkos csettegők. Presztízsben, hangulatban talán meg sem közelítik a Vespát, de legalább pénzünk is…..
ttomi75 2012.07.23 14:50:33
@Lacabig: Szép lett nagyon!!
Minthogy hasonló sztori már volt néhány, igazából az a kérdés, hogy van olyan hely, ahol nem diszkriminálják azokat, akik előre fizettek nekik? A Louis Prima Pizzériában 2 asztalnál pörgetik a "kuponosokat", így általában "telt ház van". Kedves Kuponvilág! A tegnapi napon…..
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Szeret játszani a Spar, azonban úgy tűnik, a népszerűsítési akciókat nem gondolják kellőképpen át: a hipermarket dzsungelkalandra hív és saját vitamintáskát terveztet a kedves vásárlóval (amiből, hála a magyar kreativitásnak, igazán bájos dolgok születhetnek). A Homár nem…..
Belsőség Vakon is menne? 2011.04.23 14:54:00
    Az Amarok tompított fényének wolframszálai pont nálunk döntöttek úgy, hogy inkább elpárolognak. Kétoldali izzócsere, egy szál spanyol nyelvű használati útmutatóval. Vélemények az azonos című írásunkról...
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..