Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlogBob

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Haveromnak felolvastam a nyilatkozatot, mert nem ért rá elolvasni, de amúgy tájékozott, meg minden, csak a betűkkel vannak gondjai. Tett néhány megjegyzést: ...és felszólítják Magyarország és Szlovákia minden polgárát, hogy tanúsítsanak egymás iránt türelmet és…..
  … de mégis igaz, hogy Erdélyben jártam, nem is oly rég. (Nem utazási beszámoló következik, dehát valahogy be kell vezetni a lényeget.) Persze az utazás előtt sok mindent hallottam arról, hogy gyönyörű szép, meg hogy rosszak az utak, és efféle sztereotípiákat.…..
BlogBob 2009.09.04 10:04:08
@Szehit: Igen, ezt már többen jelezték, de sajnos a kereskedői vénám nem volt eléggé előrelátó, hogy hozzak egy dobozzal. Egyesek szerint minden magyar család asztalára kellene egy ilyen bögre...
BlogBob 2009.09.04 10:12:10
@aesculus: Köszönöm a hozzászólásodat, de félek valamit félreértettél, lehet, hogy az én hibám.
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
BlogBob 2009.08.18 21:06:40
@huba: "teny viszont, hogy ha adnal a partoknak + 5 milliardot akkor kevesbe valoszinu hogy elkurnanak 500 milliardot, hogy kozben kilophassak azt az 5-ot."

Ezzel azt mondod, hogy ha valaki lop plusz rongál és tetten érik (mint most te/mi a pártokat), akkor ne feljelentés, ítélet legyen, hanem dobjunk össze neki annyit, hogy soha ne kelljen rongálva lopnia. Érdekes álláspont, az egyszer biztos.
BlogBob 2009.08.27 21:16:22
@Karesz (Charlie): Igazad lehet, de azért 201, mert ez egy szép kerek szám, másrészt meg a kedves politikusaink, akik ugye ezt megváltoztathatják, könnyebben elfogadják a 201-et (oda még én is beférek, gondolja remélhetőleg a kétharmada), mint mondjuk a 69-et, ami ugyancsak jó kis szám, de kábé ideáig hallgatnák az indítványt (hát persze, hogy én már ne férjek be, mi?), mint ahogy Te is már a darabszámnál ledobtad a láncot. Node nem is a szám a lényeges, hanem az a rész, ameddig nem jutottál el.
Szombat délelőtt új Munkásőrség néven újjá alakult a méltatlanul feloszlatott Munkásőrség.  Persze ennek a szervezetnek semmi köze a Magyar Bíróság által egykor betiltott Munkásőrséghez- mondta az alakuló avatáson Huza Sándor a régi és az új Munkásőrség…..
...de mégis igaz, hogy feltaláltam egy nagyon jó választási törvényt. Persze nem biztos, hogy csak én gondoltam ilyesmire, elnézést kérek, ha már valaki ezt előttem feltalálta. Röviden a lényeg. 201 fős parlament. A képviselőket két részletben juttatjuk a parlamentbe. Az egyik…..
 Vero számára komoly traumát okozott egy angol szólás szó szerinti fordítása:A következő kis szösszenet korábban akkora lelki sérülést okozott bennem, hogy még a mai napig is habzó szájas idegrángást produkálok, amikor rá gondolok. Hitchcock úr Psycho-jából származik.…..