Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enigma777

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velünk, „gasztroizékkel” általában egyáltalán nem könnyű! Pont a napokban mondta nekem Anett, a legjobb barátnőm, hogy ha egy mód van rá, többet nem megy velem étterembe. Egy átlagos vendéglőben ugyanis mindent kritizálok, idegesítő módon okoskodom arról, a kirendelt ételt hogyan kellett volna jól…..
Ez így, ahogy van, zseniális. A dalválasztás, a kép, a vágás, a színészek, a színek, a hangulat, minden. Csak az nézze meg, aki már látta a Person of Interest (Célszemély) harmadik évadának tizedik epizódját.   ..
  Meggyőződésem, hogy minden szülő képességeihez mérten a lehető legjobban próbálja a gyerekeit nevelni. Abban is bízom, hogy azok a hibák, amiket elkövetnek, jó szándékból indultak, csak rossz lett a kivitelezés. Ha a dolgokat tudná jobban csinálni, akkor jobban csinálná.…..
enigma777 2013.11.27 09:28:35
Az egyértelmű, hogy bármilyen gyerek ellen elkövetett bántalmazás káros. Azonban ezek sarkalatos problámái a gyereknevelésnek, tehát speciális módszerek kellenek, hogy valamennyire helyre lehessen hozni, amit elrontott a szülő.
A mai körülmények sajnos egyre inkább azt mutatják, hogy a szülők nem törődnek a gyerekkel. Nincs szabályrendszer, nincs követendő példa - ami van az, inkább nem kéne követni. Megváltoztak az értékrendek, és ez nagy baj. Sokszor látok olyan családot akár tömegközlekedésen, plázákban, hogy útközben tömik gyerekeiket, nincs az a meghitt légkör pl. az étkezéshez, ami kellene. Mindenki rohan, mert azt hiszi, lekésik valamiről, és ez frusztrálja a gyereket.
Amit a pszichiáterekről írt a cikkben, rendben van, kellenek a szakemberek. De kérdem én, ha pl. egy gyereknek a hiperaktivitása miatt gyógyszert írnak föl, mi lesz vele felnőtt korában? Függő lesz. Priula nélkül már nem lesz normális ember. Kevés az olyan jó szakember, (pszichiáter), aki tényleg foglalkozik azzal, hogy javítson a gyerek helyzetén. Legtöbb, csak felületes. (És igaz ez a felnőttekkel foglalkozó orvosokra is. Csak felírja a gyógyszert, és viszlát, oldd meg magad a problémádat!)
A gyerekekre visszatérve, a legmeghatározóbb, ami kisgyerekkorban történik. Ezen a területen kellene valami olyan rendszer, ami szabálytudatot, felelősségérzetet alakít a gyerekben. Az nem megoldás a szülő részéről, hogy mindent megad a gyereknek. Foglalkozni kell vele, és legfőképp szeretni. Még belegondolni is rossz, hogy a mai gyerekeknek, milyen gyerekei lesznek....
Áginak 250 forintjába került, hogy nem nézte meg eléggé a bérletét vásárláskor. Eredmény: egy újabb "hamis bérlet": Talán érdemes megosztani a néppel, hogy is jártam a BKK-val. Én, a becsületes és előrelátó vásárló megvásároltam havi bérletemet a múlt héten,…..
Őszi szettek H&M módra. Vészesen közelítünk a nyár vége felé, így nem csoda, hogy máris megérkezett a népszerű, svéd fast-fashion márka legújabb, 2013-as őszi kollekcióját bemutató és népszerűsítő lookbook fotósorozat. A kollekció lényegesen letisztultabb a…..
A piros hőségriadó ellenére nem állhat meg az élet, közlekedni kell. Egy nagyvárosi hősziget kellős közepén ez nem egy leányálom. Megnéztük melyik buszban hogyan lehet elviselni az utazást a fővárosban. Az új Mercedesek elég rosszul teljesítettek! A budapesti buszhálózaton…..
Azok után, hogy a Fidesz-frakció megdöbbent Szász Károly Kúriának írt levelén, szinte biztos, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jelenlegi elnökének befellegzett. Bár már korábban is leírhattuk volna ezt, például amikor kiderült, hogy a Nemzeti Bank és a…..
Ez egy ilyen odaklikkeltetős cím. Semmi valóságalapja nincs. Mint a JR producere elhatárolódom magamtól. Na, itt aztán lett felbolydulás! A lapokban olvasom, a rádióban hallom, hogy milyen véreskezű genya vagyok! Már anyámnak is beszóltak a barátnői… Ukrán terroristák…..
tvblog Okold a bulvárt! 2009.03.24 15:26:00
Valóban nagyon szép dolog Joshi Bharattól, hogy az első találkozás után kijelentette, ebből több lesz, mint egy műsorsztori, és tényleg megpróbál segíteni. Ezt értékelem. Komolyan. Isten látja lelkem. Azonban ennek ellenére sokat vitatkoztunk Güntherrel meg a többi kollegával…..