Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AjemMarci

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori szavazás eredménye az, hogy július 21-én szombaton, délután 3-tól lesz a következő Zandagort-találkozó. A délutáni időpont miatt remélhetőleg vidékről is el tudnak jönni többen, hiszen egy késő délutáni/kora esti vonat/busz/autózás megoldja a hazautat. Az eddigi…..
Freelancer19 régebben fan videókat készített a Zandagorthoz, most inkább írásra adta a fejét. És milyen jól tette...   - Lycoris, most el kell mennem. Pár óra múlva bevetésre indulok. - Nem maradhatnál még egy kicsit, Tayion? - Sajnálom, de nem. Sajnos hív a kötelesség.…..
AjemMarci 2012.06.21 07:52:21
Van egy jó meg egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: most péntek helyett jövő kedden indul csak az s8. Tehát június 19-én kedden este 6-kor. A címbeli kérdés megválaszolására pályázatot hirdetek, mert most így hirtelen nem ugrik be semmi.....
AjemMarci 2012.06.18 21:45:24
@Norris74: Helyes, helyes :) Már nagyon hiányoztak a novellák, örömteli, hogy ismét egyre többet látni!
  Sok esetben valóban nagyon zavaró és idegesítő lehet a helytelen nyelvhasználat, de nagyon fontos a tolerancia! Gyakran mégis azt tapasztaljuk, hogy a magasabb iskolai végzettségű emberek “kijavítanak” bennünket. Nincs olyan ember, aki “hibátlanul” beszélne. Mert, pl.…..
s7 th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak458 az elmúlt 7 napban…..
Hány éves vagy? 28 éves vagyok, úgy 5-6 éve :) Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Pelenkát cserélek. :P Viccet félretéve a családdal vagyok. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Egy ismerősöm hívott játszani, éppen valami unaloműző…..
AjemMarci 2012.02.06 15:55:17
Egy kép többet mond ezer szónál, íme űrbéli vándorlásunk s1-től s7-ig: A február 10-én este 6-kor induló s7 egy valós helyen, a Kocsikerék-galaxisban fog játszódni: A fenti térképre kattintva bejönnek a részletek. Szövetségeket szervezni a fórumon lehet.…..
AjemMarci 2012.02.03 10:20:33
AjemMarci 2012.02.03 10:32:07
@cu2: Semmi gond, az alibit megfelelőnek ítélem :)
Kozmosz legújabb írása a Független Kereskedelmi Unióról, a nagy Káosz Rend-Shadow Builders-háborúról, a héten meginterjúvolt Lietről... Galaktikus Tudományos Akadémia Történelmi archívum FK 53. lemez, Halley-feljegyzés "Az Unió pusztulása" munkaanyag, 4-es, javított…..
Mint múltkor említettem, az egyik fejlesztési irány a közeljövőben a grafika lesz. A hangulatos, egyedi és szép látvány elsősorban az új játékosok megfogásában segíthet, de persze a régieknek sem hiszem, hogy fájna. :-) Nos, elkészült az első kép, méghozzá egy szondáról.…..
Hány éves vagy? 37 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Ha a szabadidőre kérdezel rá akkor: focizom, kirándulok, és élem az átlag emberek hétköznapjait! Egyébként cégvezető vagyok egy kereskedelmi és logisztikai vállalatnál. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal,…..
Az eheti grafikon a hajótípusok eloszlását mutatja az idő függvényében. A színezés nem túl szép, de legalább elkülöníthetők többé-kevésbé az egyes típusok. A kékek az első generációs hajók: könnyűcirkáló, skorpió, fregatt, interceptor, csatahajó, szonda. A…..
AjemMarci 2011.10.26 14:46:36
@Mao elvtárs: Ha jobban megnézed a hajótípusokat és paramétereiket, akkor többnyire most is létezik amiket írtál, csak más néven.

Amúgy a sok típus sok kombinációs lehetőséget ad, a csatarendszer kialakításának alapelve pedig az, hogy ne legyen tökéletes kombináció és minden hajó jó legyen valamire. Ez a cél nem biztos, hogy tökéletesen kivitelezhető, viszont úgy gondolom, hogy S4-en minden eddiginél közelebb sikerült kerülni hozzá. Egészen a G3 hajók kikutatásáig úgy gondolom nem volt tökéletes kombináció, legalább 4-5 különböző összetétel lehetőség is volt, amik egymással egyenrangúak voltak hatékonyságban, csak a taktikai felhasználás módjában különböztek. Ez pozitívum, hiszen a lassú brutál flották és gyors flották kedvelői is érvényesülni tudtak.

A G3 hajókon belül most kezd kialakulni egy úgymond tökéletes összetétel, ami gyors és erős is, ezt majd ki kell küszöbölni.

Másik negatív pont, hogy a vadász osztály G1-től kezdve használhatatlan volt, valamint G3-ban az OHS megjelenésével a koordinátorok szinte teljesen kiszorultak a flottákból.

Ezeket a problémákat úgy gondolom az affinitások és paraméterek finomhangolásával ki lehet küszöbölni. A csatarendszer és a hajók teljes átalakítására szerintem nincsen szükség.
Őszinte leszek, mert megérdemlitek, hogy az legyek. Állóvízben vagyunk, többszörösen is. Egyrészt szinte teljesen leállt a fejlesztés. Bár az alapok le vannak fektetve, lenne még mit csinálni. Másrészt a support, a bugok javítása, a multik szűrése vagyis a fenntartás és…..
Hány éves vagy? 30, vészesen közel a 31-hez. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Azon töröm a fejem, hogy mit kellene másképpen csinálnom a Zandagortban :) Hivatásos kocka vagyok, reggelente kiterelem a rendszereket az ólból, majd késő délután vissza. A maradék időben…..
AjemMarci 2011.09.27 08:59:30
AjemMarci 2011.09.27 12:16:20
Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége? Attól függ. Afrikai vagy európai? Mennyi tíz anyahajó és egy szonda maximális repülési sebessége? A leírás szerint: "Egy flotta sebessége az anyahajón kívüli hajók közül a leglassabb sebességének és az anyahajó…..
Tegnap este vagyis Zandagorti időszámítás szerint 5821. június 7-én megsemmisült az utolsó idegen flotta. Mivel 2781 bolygó, a galaxis több, mint 20%-a megmaradt, ez tekinthető az emberi faj első valódi győzelmének Zandagort felett. Gratulálok mindenkinek, aki…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak566 az elmúlt 7 napban…..
LordMatteo a múltkori interjú után bedobta, hogy mi lenne, ha egyszer kivételesen más kérdezne, és én válaszolnék. Így is történt... Szia Cucu! Először is arra kérnélek, röviden mutatkozz be az Olvasóknak, hátha van olyan játékos, aki nem ismer Téged! Rendben. Németh…..
Hány éves vagy? Én már nem tartozom a fiatal játékosok közé-:)) Nem röhög senki remélem ::: 43 éves vagyok. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? A koromból adódóan dolgozom és van család is. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Egyszer…..
Rég volt már Zanda-novella. Most Zoárd Arcas örvendeztet meg mindenkit egy remek írással és meglepő elméletével Zharg'al Tanítványairól... Vannak, akik szerint naiv vagyok. Naiv, mert mindent elhiszek, amit a vezetőink mondanak. Vakon követem az utasításokat, és fanatikusként…..
Mit csinál Vash és Jachyra, ha véget ér egy forduló, és még nem kezdődik az új? Nekiáll sakkozni a flottákkal... (D 10 750, NY 15 000) ... UPDATE: október 14-én a meccs véget ért: ..