Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavirdasz

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Hű! Hó! 2013.03.18 11:37:10
Amiben nincs vita, hogy a múlt hét második felében tényleg párját ritkító ítéletidő volt, hidegrekord dőlt meg, az autópályákon sok kilométeres autósorok alakultak ki, a szélvihar tucatjával döntötte ki a villanyoszlopokat, állítólag Szabolcsban még cigánygyerekek és…..
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
tavirdasz 2012.10.02 10:01:17
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
Proszektúra Obersovszky 2 2012.05.11 13:40:00
Oberszovszky Péter a mai Ma reggel műsorában Kun Miklós történésszel beszélgetett, többek között Julia Timosenko egykori ukrán miniszterelnök jelenlegi helyzetének megítéléséről. De most nem erről az egyébként tartalmas és tanulságos pertraktálásról akarok írni. Hanem…..
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Nem is tudom, sokat vívódtam, hogy illik-e még Gyurcsány Ferencről bármit is írni, hiszen meghalt már szegény, drága jó ember volt, mégsem szép dolog a holtakat gyalázni, no. De aztán azt gondoltam, hogy mégiscsak fontos dolgokat mutat meg nekünk az ex miniszterelnök úr. Majális…..
Két évre szóló, a központi kormányzati szervekre vonatkozó korrupciómegelőzési programot fogadott el a kormány március végén. Csodálatos tervek, remek mondatok! "A program azt a célt fogalmazza meg, hogy a korrupció elleni fellépés túllépjen az eddigi lépcsőfokokon, és a…..
Proszektúra Ki gyilkolt Kulcson? 2012.04.07 08:56:00
Figyeltem, hogyan kommunikálja a fasiszta sajtó a kulcsi tragédiát. Az ugyanis igen gyorsan köztudottá vált, hogy ezt a rémséget egy családtag követhette el, és az is, hogy a feltehető tettes nem cigány. Pedig hej, de szép is lett volna! Mert az már mégis csak ciki, hogy az…..
Teljesen egyetértettem Schmitt Pállal, amikor a lemondása kapcsán azt fejtegette, hogy őt is megilleti az ártatlanság védelme. Aki esetleg nem tudná, az elnök úr az ártatlanság vélelméről akart beszélni, de hát nyelvbotlás lehetett, a nagy izgalomban ez jött a szájára. Ez az…..
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
  Ugye, emlékeznek még arra, amikor az MSZP-közeli nagyvállalkozó, Hujber Ottó közfelháborodásra szalmaerőművet akart építeni Szerencsen? Szerencsére nem jött össze, és ha másra nem is, arra legalább jó volt az ügy, hogy összefogásra késztesse a Tokaj-hegyaljai…..
A Szeged24 portál exkluzív interjút közöl Stadler Józseffel, a mi Józsi bácsinkkal, abból az alkalomból, hogy repetázik a Szegedi Csillagban. A címlapos írás hatalmas betűkkel adja tudtunkra a szívszomorítóan fájdalmas tényt, „Stadler: Még anyámtól sem tudtam…..
A Magyar Televízió és az MTVA pályázatára több mint 200 dal érkezett, ebből egy kilencfős szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat, írja a hirado.hu. Tíz-tíz szerzeményt január 28-án és február 4-én az m1-en és a Duna World csatornán élőben sugárzott elődöntőkön…..
Vastagbőr Áldóima 2012.01.10 13:35:51
Mivel a magánnyugdíjas átbaszás ellenére is fontos számunkra a NER, szívesen segítünk Németh Szilárd csepeli polgármesternek...
tavirdasz 2012.01.10 13:59:07
A sztori ennél szerencsésebben nem is alakulhatott volna. A vádlottat jogerősen is végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték. Ha bármennyi felfüggesztettet kap, az emberek utána köpködnek úton-útfélen. De letöltendőt kapott. A 10 hónap pedig azért mégsem két év 4 hónap.…..
Gyöngyöspata sikertörténet is lehetne. A figyelem középpontjába került hevesi település az ország első kiemelt kistérsége, ahol beindult a közmunkaprogram, ahol a médiajelenlét - figyelem miatt mindenki igyekszik valami hasznosat is tenni. Az új polgármester megvívta első…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Képíró Sándor urat felmentették. Az index tudósítása szerint a felmentő ítéletet a tárgyalóteremben ülők hangos tapssal és éljenzéssel ünnepelték. Talán csak a Ria, ria, Hungária! Hiányozott még. Meg a cigányok, cigányok b... tok az anyátok! És persze az…..
tavirdasz 2011.07.18 21:06:49
Emiksz 5. Valódi bőr kormány 2011.02.10 16:40:00
 - No, pattanj be Sanyikám jobbra, és kösd be magad! Magnót hoztál?- Papírt ceruzát, az nem jó, képviselő úr?- Hát te tudod, de szerintem kapaszkodni fogsz mindkét kézzel, de megpróbálhatjuk. Nos tehát itt ez a járgány. Szerintem semmi olyan nincs benne, ami miatt…..
tavirdasz 2011.03.03 16:43:44
Emiksz 8. Elkoszorúzás 2011.02.27 13:54:00
- Jó napot, uram, igen, maga a fekete kalapban, idevalósinak tetszik lenni?- Persze, srácok, nekem már a nagyapám is karcagi volt. Volt egy vegyesboltja a főtér...- Elnézést, de sietnénk. Tudna nekünk segíteni egy kis útbaigazítással? A második világháborús mártírok…..
tavirdasz 2011.03.03 16:34:30
Emiksz 10. A Kérdés a válaszra 2011.03.02 14:50:00
 - Üdvözlök mindenkit, gondolom tudjátok, miért hívtam össze ezt a rendkívüli ülést. Az Alkotmányozás folyamatát legitimáló 12 kérdést tartalmazó közvélemény-kutatásunk teljes sikert aratott és özönlenek vissza a válaszok. Szerénytelenül állíthatom, hogy…..
tavirdasz 2011.03.03 16:30:26
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
Január elsején lett Süveges Gergő az M2 intendánsa (milyen egy hülye szó, kedves Medveczky Balázs!). Furcsa, kissé félreállítás-szagú döntés volt egy politikai műsorokat vezető emberre bízni az MTV újonnan induló gyerekcsatornájának "elkészítését", annyi azonban…..
tavirdasz 2011.02.24 09:34:32
@Látnok14: Pártolotag a a JOBBIK-nál vagyok.Az en szavazatom miatt nemigen jött össze a 2/3 mert a jobbikra szavaztam.
Kretén fasz pedig az összes felmenőd,anyáddal bezárólag. Látnok.....hmm. Ezért pénzt kapsz,vagy csak hobby? A BP TV is tele van látnokokkal,nagytudásu mind. Te hol nyomulsz?ATV? shalom
Valóban nincs. Orbánnak igaza van. Nem is a feleslegesen megszületett életekről van szó, hanem azokról, amelyeket tönkre tesz az a hely, ahova születnek. Nincs felesleges élet, csak zárójelbe tett élet van: ha olyanná teszik, hogy sehol sem tud kibontakozni, ha megnyomorítják az…..
Megváltozott a világ, megváltozott a köznyelv is. Régen a focipályákon is a játékvezető megsértésének legdurvább módja az volt, hogy a nézők kórusban kiabálták, szemüveget a bírónak! Hogy mostanában mit kiabálnak? A Fradi tábor egyik kedvelt rigmusa például: ……..